List of digital editions

Highlighted Digital Editions

Highlighted list of digital publications created with Edition Digital Smart Digital Publishing System. Edition Digital publishing software unifies all crucial points of effective digital publishing; creating, managing, distributing, monetising and analysing.


#digital magazine #responsive Design #cross-platform compatibility #mobile first #gamification #online magazine

 

Winter 2020

Los Cabos Real Estate magazine is the premiere real estate publication in Los Cabos. Homes and land in Cabo San Lucas, San Jose del Cabo, Eastcape, Cerritos and Todos Santos.


Take me there

Recept za pripravo komercialista

Prodajalec za svoje delo potrebuje prodajne veščine. Znati mora komunicirati na način, ki je primeren njegovemu delu.


Take me there

February 2020

17 guitar heroes hail their heroes, Korn’s James “Munky” Shaffer & Brian “Head” Welch, Ronnie Earl, Anthony Pirog, Los Pirañas’ Eblis Álvarez, and Jedd Hughes.


Take me there

Duša Barbara Vidanović: »Ne bojte se neuspeha!« #intervju

Duša Barbara Vidanović je svetovno priznana avtoriteta s področja mednarodnega poslovanja in diplomatskega protokola.


Take me there

Izšla je prva revija ADMA v letu 2020!

Uspešni ljudje nimajo sreče, ampak jih skozi življenje vodijo jasno zastavljeni cilji, goreča želja, trdo delo, nenehna vztrajnost in pozitivna naravnanost ...


Take me there

Camping Caravan Club Out & About February 2020

Camping Caravan Club Out & About February 2020
Take me there

Camping & Caravan Club February 2020

Camping & Caravan Club February 2020
Take me there

Kazenski zakonik - KZ-1 N

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače.
Take me there

A1 януари

A1 January Catalogue | А1 каталог за месец януари
Take me there

STRES V DELOVNIH ORGANIZACIJAH

Zelo pomembno je, da se z ustrezno razdelitvijo nalog in primernim številom zaposlenih prepreči izgorelost zaposlenih.
Take me there

POSEBNO SKRB NAMENJAM ODNOSOM MED SODELAVCI IN KOMUNIKACIJI

Pogovarjali smo se z Anko Brus, direktorico družinskega podjetja Agitavit Solutions, ki je specializirano za razvoj in uvedbo informacijskih rešitev.
Take me there

POGUM PRI VODENJU

Vodje prihodnosti so tisti, ki si upajo odpreti težke pogovore, ohranjati svojo integriteto in ravnati po svojih načelih, tudi ko okolica misli drugače, izstopiti iz oceana samoumevnih prepričanj ...
Take me there

PRENOVA SISTEMA NAGRAJEVANJA KOT ODSKOČNA DESKA ZA RAZVOJ VODITELJSTVA

Z bolj jasno opredeljenimi odgovornostmi in pristojnostmi vodje smo postopno začeli graditi premik od zaznavanja vodje kot organizatorja dela k zaznavanju vodje kot voditelja, ki ekipo usmerja k večji
Take me there

E-IZOBRAŽEVALNI SISTEM

Neposredni vodje spodbujajo zaposlene pri učenju, še bolj pomembno pa je, da z zgledom kažejo pripravljenost za stalno izpopolnjevanje, kar sodelavce dodatno motivira.
Take me there

KAKO COACHING UČINKOVITO UVESTI V PODJETJE

Pri izboru in izobrazbi notranjih coachev je treba razmisliti, kako bo ta oseba usklajevala svoje primarne zadolžitve s coachingi in ali ima osebnostna nagnjenja za dobrega coacha.
Take me there

KAKO SE SPREMINJA VLOGA VODITELJA

Osnovno poslanstvo vsakega na najvišji funkciji je zagotoviti uspešno poslovanje podjetja z visoko dodano vrednostjo, produktivnostjo in dobičkonosnostjo ter ustvarjanje delovnih mest.
Take me there

DILEME SODOBNEGA VODENJA

Zavzetost zaposlenih je ključna komponenta tudi zaradi tega, ker del teoretikov in praktikov s področja vodenja in menedžmenta tesno povezuje zavzetost strank.
Take me there

AEIOU, NOVA PARADIGMA VODITELJSTVA, V PRAKSI PRINAŠA MERLJIVE REZULTATE

Uravnovešen princip delovanja tudi v negotovih razmerah z veliko sodelovanja omogoča posameznikom osebno in poslovno rast in razvoj.
Take me there

DIGITALNE KOMPETENCE SODELAVCEV

Digitalne kompetence sodijo med ključne kompetence za uspešno delo, vedno bolj nepogrešljive pa so tudi za delovanje državljanov v vsakdanjem življenju
Take me there

KAKO DOBRO SLOVENSKA PODJETJA SKRBIJO ZA DUŠEVNO ZDRAVJE ZAPOSLENIH

Pomembno se je zavedati, da imajo delodajalci moč in vpliv za uvajanje pozitivnih sprememb v podjetjih na področju ohranjanja in krepitve duševnega zdravja na delovnem mestu.
Take me there

Lifestyle 106

Lifestyle magazine for Motability Scheme customers. The leading car scheme for disabled drivers.
Take me there

V digitalnem svetu je proces iskanja kadrov dvosmeren

V času hitrega razvoja moderne tehnologije se je iskanje novih kadrov in služb precej spremenilo. Mladi dela ne iščejo več s prstom na oglasni deski zavoda za zaposlovanje, temveč s potegi prek ekran
Take me there

Z umetno inteligenco nad pravne labirinte

Se spomnite Clippyja, animiranega pomočnika v obliki sponke za spenjanje listov? Clippy naj bi uporabnikom programov Office pomagal pri delu z dokumenti, a se ni izšlo. Zakaj?
Take me there

Zmorete sami ali potrebujete start-upe?

V digitalni dobi mala podjetja rastejo hitreje. A velika podjetja vidijo hitro rastoča zagonska podjetja ali startupe v drugačni luči – ne več kot grožnjo, ampak kot priložnost za rast.
Take me there

Biti operativno strateški ali propasti?

Vitko inoviranje je v prvi vrsti odločitev in odgovornost vodstva. A inoviranje težko 'naročimo', lahko le omogočimo, da se dogaja.
Take me there

Prelomno obdobje

Tokratno prelomno obdobje je in bo večje od vseh znanih do sedaj, vpliv bo pustilo na vseh – največjega na tistih, ki bodo v novih razmerah priložnost prepoznali najprej in se bodo prilagodili hitro.
Take me there

Kdo se boji coachinga?

Edino, česar moderno podjetje danes zaposlenemu ne more oz. noče dati, sta umirjenost in čas. Kajti za to potrebujemo spremembo v družbenem okolju, ki bo podjetjem to zares omogočala.
Take me there

Ustvarjalni sestanki so ključ do inovacij

Skoraj polovico delovnega časa managerji preživijo na sestankih. Kako in na kakšen način pristopiti, da na njih ne delegiramo le nalog, temveč sodelujoče vključujemo ter jih spodbujamo h kreativnosti?
Take me there

Uspešna bodo trajnostna in etična podjetja

Več kot 50 let je prevladovala paradigma, da podjetja sicer morajo spoštovati zakonodajo, a da je njihova edina odgovornost ustvarjanje dobička za delničarje. V novi, vključujoči ekonomiji bodo uspešn
Take me there

Toyota GR Supra Interactieve eBrochure

De legende is terug. De nieuwe Toyota GR Supra is ontwikkeld door Toyota Gazoo Racing. Daarbij lag de focus volledig op het gevoel van de rijbeleving achter het stuur, zowel op straat als op circuit.
Take me there

Ocadolife January 2020

OCADO Life Issue 42 / January 2020
Take me there

The Edition, magazine, 12 pages

THE_EDITION brings the best insights and innovative stories in digital publishing and content marketing.
Take me there

Sauce-It 2020 Asia-Pacific

Dine Around the World Asia-Pacific. In this edition of Sauce-It we take a gastronomic journey through China, Japan, Indonesia & Thailand gathering inspiration from regional cuisines.
Take me there

VPLIV SPREJETJA GDPR NA UPRAVLJANJE OSEBNIH PODATKOV ZAPOSLENIH

Na področju varstva osebnih podatkov se obetajo korenite spremembe!
Take me there

December 2019

Kaj je tisto, kar človeka dela človeka? Oziroma, kaj je tisto, kar kljub temu, da še vedno domuje v človeškem telesu, iz njega naredi bitje, ki nima več veliko skupnega s človekom? Sta upanje in volja do življenja tista, ki nas delata drugačne od drugih živih bitij? Je človek, v katerem ubijejo duha, tisto notranjo moč, ki nas žene naprej, še človek? Taka in podobna vprašanja si človek zastavlja ob prebiranju tokratnih prispevkov.
Take me there

Januar 2020

Pa smo spet na koncu, da bomo lahko znova začeli. Ustvarjati. Bivati. Se zavedati. Ozaveščati. Ljubiti. Odpuščati. Sprejemati. Dajati. Živeti. Naj konec prinese čudovit začetek. Naj začetek prežene staro, preživeto, doživeto, neizživeto.
Take me there

BTS Spring Term Issue 2020

Nadiya Hussain, Phonics Screening Check, Nutrition News - Ditch the Diet, Holly Bell's Recipes, ABTA Holiday Booking Early, Autism Awareness, Junior ISAs, Book Bag - Care and Resilience, The BTS Quiz.
Take me there

KOMUNICIRANJE JE KOŠČEK V SESTAVLJANKI DELOVNE SREČE

Srečnim zaposlenim je mar, kaj se dogaja v podjetju in s podjetjem. Srečnejši tudi bolje komuniciramo in sodelujemo z drugimi.
Take me there

MISLI PROTI BESEDAM. ALI RES ZNAMO POSLUŠATI?

Najboljši vodje so tudi najboljši poslušalci. S to veščino lahko poustvarjajo varnost v odnosih, zmanjšujejo samoobrambne mehanizme, aktivirajo učenje in raziskovanje zaposlenih, ki celo bolje ...
Take me there

JOGA V PODJETJU NI VEČ VPRAŠANJE

Veliko zdravnikov meni, da je danes stres vzrok za več kot 75 odstotkov vseh bolezni in to število še kar narašča.
Take me there

NENEHNO UČENJE JE RECEPT ZA USPEH

Preveč dela in delo v prostem času pomeni, da nisi dovolj uspešen v predpisanem času, da si potem utrujen za delo v naslednjem delavnem dnevu in da se ne posvečaš dovolj svoji družini ali ...
Take me there

ZA OSVEŽITEV V VODENJU

Za izboljšanje HR elementov potrebujemo globinska, komparativna in interdisciplinarna vedenja. Vprašanje je torej, kakšne vrste inovativno kreativnost iščemo ...
Take me there

9 ข่าวดีรับปี 2563

9 ข่าวดีรับปี 2563
Take me there

อะไรก็เป็นไปได้ บ้านน้อยของ "ผักเคล" ใจกลางสยาม

อะไรก็เป็นไปได้ บ้านน้อยของ "ผักเคล" ใจกลางสยาม
Take me there

ธอส. เดอะมอลล์ งามวงศ์วานโฉมใหม่ ตอบโจทย์ความเป็น Digital

ธอส. เดอะมอลล์ งามวงศ์วานโฉมใหม่ ตอบโจทย์ความเป็น Digital
Take me there

ธอส. รับ 3 รางวัลรัฐวิสาหกิจดีเด่นประจำปี 2562

ธอส. รับ 3 รางวัลรัฐวิสาหกิจดีเด่นประจำปี 2562
Take me there

HSE Energija December 2019

Zimska izdaja revije Energija
Take me there

Nutrition I-Mag January/February 2020

Nutrition I-Mag January/February
Take me there

Preobrazba uspe z glavo, rokami in srcem

Preobrazba ni enkratno dejanje, temveč nenehen proces. V njem uspevajo voditelji, ki celovito uporabljajo vse troje: glavo, srce in roke, pravi Jim Hemerling, BCG, govornik na Managerskem kongresu.
Take me there

January 2020

Nils Lofgren, George Lynch and Dug Pinnick, Olivia Jean, and Tyler Bates. Gear reviews: MXR, Karma, EHX, Cort, Fender, Silktone, Yamaha, Meris, TC Electronic, Vox, and Markbass.
Take me there

Collaboration is still King : Trend 2020

Collaboration is still King : Trend 2020
Take me there

ออกรางวัลสลากออมทรัพย์ ธอส. รุ่นที่ 1 ชุดวิมานเมฆ ครั้งที่ 3

ออกรางวัลสลากออมทรัพย์ ธอส. รุ่นที่ 1 ชุดวิมานเมฆ ครั้งที่ 3
Take me there

ธอส. มอบ 1,000 บาท เป็นของขวัญแด่ลูกค้าผ่อนดีมีวินัย ผ่าน “GHB ALL”

ธอส. มอบ 1,000 บาท เป็นของขวัญแด่ลูกค้าผ่อนดีมีวินัย ผ่าน “GHB ALL”
Take me there

เปิดบ้านรับนักกีฬาเทควันโดทีมชาติเจ้าของ 7 เหรียญทองซีเกมส์

เปิดบ้านรับนักกีฬาเทควันโดทีมชาติเจ้าของ 7 เหรียญทองซีเกมส์
Take me there

เยี่ยมชมนิทรรศการ "ปณิธานความดี...มีแล้วแบ่งปัน"

เยี่ยมชมนิทรรศการ "ปณิธานความดี...มีแล้วแบ่งปัน"
Take me there

Digital Press - Twang Town Vol. 2

How to Achieve the Bakersfield Sound • Countryfied Blues • Johnny Hiland Interview • 10 T-Style Bridges • DIY Mods • & More
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 5

3 Affordable-Axe Overhauls • Pot & Cap Tweaks • Switches 101
Take me there

SPOŠTOVANJE NA DELOVNEM MESTU - KLJUČNO ORODJE ZA OHRANJANJE ZAVZETOSTI ZAPOSLEN

Blagovna znamka delodajalca ima ključno vlogo pri pridobivanju ustreznih sodelavcev danes oziroma zavira zaposlovanje, če je slaba.
Take me there

ČESA NAS NAUČIJO SODELAVCI S (P)OSEBNIMI POTREBAMI?

Če je v obdobju (pre)obilja kadrov vodstvo te zlahka spregledalo, danes v ospredje vse bolj prihaja zavest o personifikaciji delovnih mest in negovanju (p)osebnih potreb zaposlenih.
Take me there

ŽIVJO, STRES, PRIJATELJ MOJ!

Pri stresu (posebej slabem) je pomembno, da ga obvladujemo, saj je to prvi korak k preprečevanju izgorevanja, ki lahko, če se ga pravočasno ne lotimo, postane izjemno resna težava.
Take me there

RAZVOJ TALENTOV JE DRUŽBENA ODGOVORNOST

V času 4. industrijske revolucije in velikih sprememb je razvoj talentov smiselno videti kot družbeno odgovornost in ne ločen izziv (samo) šolskega ali gospodarskega ekosistema.
Take me there

Začetek konca slovenščine na slovenskih univerzah?

Ali smo priče začetku konca slovenščine kot učnega jezika na univerzah? Smo priče začetku procesa marginalizacije slovenščine, ki morda pomeni celo začetek konca slovenskega jezika kot takega?
Take me there

เลือกได้...เลือกรับดอกเบี้ยเต็มๆ กับ ธอส.

เลือกได้...เลือกรับดอกเบี้ยเต็มๆ กับ ธอส.
Take me there

เปิดใช้งานระบบ GHB KYC ทำธุรกรรมสะดวกผ่านโทรศัพท์มือถือ

เปิดใช้งานระบบ GHB KYC ทำธุรกรรมสะดวกผ่านโทรศัพท์มือถือ
Take me there

Camping Caravan Club Out & About January 2020

Camping Caravan Club Out & About January 2020
Take me there

Camping & Caravan Club January 2020

Camping & Caravan Club January 2020
Take me there

Glow Worm Installer United Issue One

Glow Worm Installer United Issue One
Take me there

VAR GER

Vorstellung der Firma VAR
Take me there

VAR SLO

Predstavitev podjetja VAR
Take me there

300 let o trajnosti in blaginji za vse, ki ju še vedno ni ...

(Pre)počasi se učimo razumeti, kaj je skupno dobro in kakšno odgovornost prinaša sobivanje.
Take me there

Brez opolnomočenja inovativnost nima prave energije

Intervju z Managerjem leta 2019 Tomažem Berločnikom, ki pravi, da je poslovna kompetenca managerja danes samoumevna, bistvena pa je njegova čustvena inteligenca.
Take me there

POVEZOVANJE JE POT DO USPEHA

Povezovanje med podjetji in usposabljanje zaposlenih sta največji prednosti kompetenčnih centrov za razvoj kadrov.
Take me there

POMEN FRUSTRIRANJA V PROCESU UČENJA

Najbolj kompetentni zaposleni so tisti, ki uspešno obvladujejo frustriranje ter ga usmerijo v učenje novih stvari, nadgradnjo obstoječih veščin in pridobivanje novih kompetenc.
Take me there

DUHOVNOST NA DELOVNEM MESTU

Udejanjanje duhovnosti na delovnem mestu je ključno »orodje« za razvoj duhovno inteligentnih organizacij, ki vodijo v bolj svetlo prihodnost človeštva.
Take me there

VLOGA IZOBRAŽEVANJA V HITRO RASTOČEM PODJETJU

Izobraževanje zaposlenih v kompetitivnem gospodarstvu pridobiva vse večji pomen. Ta se še bolj izrazi, ko podjetje skokovito raste in se spreminja.
Take me there

รมว. คลัง เยี่ยมชมบูธโครงการ "บ้านดีมีดาวน์" ของ ธอส.

รมว. คลัง เยี่ยมชมบูธโครงการ "บ้านดีมีดาวน์" ของ ธอส.
Take me there

ส่งมอบปฏิทิน2563 ชุด “ชลพิสิฐ พยุหยาตรา ลำนำนาวาเกริกเกรียงไกร”

ส่งมอบปฏิทิน2563 ชุด “ชลพิสิฐ พยุหยาตรา ลำนำนาวาเกริกเกรียงไกร”
Take me there

Emma Rodero: Glas prenaša vaša čustva na okolico

Ko se zeleni gozd smeji z glasom veselja in utripajoči tok reke smejoč teče mimo.
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI: "Menim, da je izobrazba okno v svet"

ADMA SE PREDSTAVI: Živa Brulc
Take me there

Moje leto (kolumna Željke Borić)

Ne vedo, da mi z negativnimi pričakovanji dajejo moč in mi vlivajo pogum, še večje zaupanje vase.
Take me there

“บ้านดีมีดาวน์” เปิดลงทะเบียนวันแรกที่ www.บ้านดีมีดาวน์.com

“บ้านดีมีดาวน์” เปิดลงทะเบียนวันแรกที่ www.บ้านดีมีดาวน์.com
Take me there

Hvala, narava! Za praznično obloženo mizo.

Vaš ultimativni vodnik po naravnih sestavinah in odličnih izdelkih. Vse iz narave. Vse iz Naturete.
Take me there

Tu je še zadnja revija ADMA v letu 2019!

Tu je še zadnja revija ADMA v letu 2019!
Take me there

A1 декември

A1 December Catalogue | А1 каталог за месец декември
Take me there

ธอส. ครองแชมป์ ITA Awards 62 ที่ 99.06 คะแนน สูงสุด 3 ปีซ้อน

ธอส. ครองแชมป์ ITA Awards 62 ที่ 99.06 คะแนน สูงสุด 3 ปีซ้อน
Take me there

หนามยอกเอาหนามบ่ง วิธีบำบัดสุขภาพจิตด้วยเทคโนโลยี

หนามยอกเอาหนามบ่ง วิธีบำบัดสุขภาพจิตด้วยเทคโนโลยี
Take me there

พิธีเจริญพระพุทธมนต์เนื่องในวันคล้ายวันพระบรมราชสมภพรัชกาลที่ 9

พิธีเจริญพระพุทธมนต์-ทำบุญตักบาตรพระสงฆ์ถวายเป็นพระราชกุศลเนื่องในวันคล้ายวันพระบรมราชสมภพรัชกาลที่ 9
Take me there

Po čem si bomo zapomnili Jesenski posvet ADMA 2019

Za nami je še en navdihujoč Jesenski posvet ADMA, ki je v Mariboru gostil več kot 130 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu.
Take me there

Odkrito o skritih zmagovalcih

Med nami delujejo podjetja, ki so pri uvajanju ter vodenju poslovnih sprememb nadpovprečno uspešna. Ker so širši javnosti največkrat neznana, smo jim nadeli ime »skriti zmagovalci«. In katera so to?
Take me there

Nas čakata še 202 leti do enakega plačila?

To je bilo sporočilo zadnjega srečanja Svetovnega ekonomskega foruma (WEF). Zaskrbljujoče je, da se stanje na tem področju ne izboljšuje. A našli smo tudi primere dobrih praks.
Take me there

Biti operativno strateški ali propasti?

Vitko inoviranje je v prvi vrsti odločitev in odgovornost vodstva. A inoviranje težko 'naročimo', lahko le omogočimo, da se dogaja.
Take me there

Najboljši svetovni hoteli imajo sevniški podpis

Stilles večina Slovencev pozna po pohištvenih kosih v rjavem lesu visokega sijaja in baročnem stilu, precej manj ljudi pa ve, kako pomemben svetovni igralec na trgu interierjev je postal.
Take me there

Večina podjetij bi lahko strategije uresničila bolj učinkovito

Strokovnjaki Gallupovega inštituta so ugotovili, da je samo en od petih managerjev sposoben voditi druge. To pomeni, da veliko podjetij deluje precej slabše, kot bi lahko.
Take me there

สนับสนุนเงินดาวน์รายละ 50,000 ตามโครงการ "บ้านดีมีดาวน์"

สนับสนุนเงินดาวน์รายละ 50,000 ตามโครงการ "บ้านดีมีดาวน์"
Take me there

มาตรการลดภาระการซื้อที่อยู่อาศัย ภายใต้โครงการ บ้านดีมีดาวน์

มาตรการลดภาระการซื้อที่อยู่อาศัย ภายใต้โครงการ บ้านดีมีดาวน์ รัฐช่วยลดภาระผ่อนดาวน์ 50,000 บาท ให้ประชาชน 1 แสนรายแรก
Take me there

Fibromialgija - bolezen sodobnega časa.

Strokovni zbornik, namenjen strokovni in laični javnosti.
Take me there

Delamo pravo stvar na trajnosten način

Pogovor z Lucijo Sajevec, direktorico družbe AMZS, letošnje prejemnice priznanja Vključi.Vse o tem, kako družba več kot 400 'pravih prijateljev' vsakodnevno živi raznolikost in uravnoteženost.
Take me there

6 เหตุผลที่เราต้องลองเล่น "กล้องฟิล์ม"

6 เหตุผลที่เราต้องลองเล่น "กล้องฟิล์ม"
Take me there

WINTER 2019

WINTER 2019
Take me there

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ธ.ค. 62

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ธ.ค. 62
Take me there

ประกาศรายชื่อผู้โชคดีจากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB ALL ประจำเดือนพฤศจิกายน

ประกาศรายชื่อผู้โชคดีจากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB ALL ประจำเดือนพฤศจิกายน
Take me there

มาตรการลดภาระซื้อที่อยู่อาศัย “บ้านดีมีดาวน์”

มาตรการลดภาระซื้อที่อยู่อาศัย “บ้านดีมีดาวน์”
Take me there

December 2019

Ko ga nimamo, veliko razmišljamo o njem. Sanjarimo, kaj vse bi bilo lepše in drugače, če bi ga imeli toliko, da se nam ne bi bilo treba ukvarjati z zemeljskimi stvarmi. Kako bi bilo, če bi si lahko privoščili vse, kar si poželi srce. Potem se nekaterim res zgodi, da ga imajo več kot dovolj, a razočarani ugotovijo, da zato niso nič bolj srečni. Da imajo morda celo kakšen problem več.
Take me there

บ้านในสวนเล็กๆ ของเด็กที่ชอบเก็บดอกโสน ชวนคุยยามบ่ายกับเจ้าของ "Little Tree”

บ้านในสวนเล็กๆ ของเด็กที่ชอบเก็บดอกโสน ชวนคุยยามบ่ายกับเจ้าของ "Little Tree”
Take me there

เปลี่ยนเป็นวันสุข กับสินเชื่อเปี่ยมสุข และ Friend Finds Friends

เปลี่ยนเป็นวันสุข กับสินเชื่อเปี่ยมสุข และ Friend Finds Friends
Take me there

Golden Drum Report 2019

The 26th International Festival of Creativity Golden Drum has been organized by the Slovenian Advertising Chamber in partnership with Paideia Events and took place 17-18 October 2019 in Portorož.
Take me there

AYGO Interaktiv eBrochure

AYGO, just go! Kvik og klar til det hele. En front der fanger øjet og en vifte af fantastiske farver. AYGO giver dig mulighed for at udtrykke din helt personlige stil.
Take me there

Poslovni Carzine - Jesen/Zima 2019

Zgodbe za vrhunsko mobilnost - izdaja jezen/zima 2019
Take me there

VODITI MILENIJCE

Za dobro sožitje med sodelavci je treba upoštevati različnost ter iskati skupne vrednote in lastnosti. Vsem pa mora biti osrednji cilj doseganje čim boljših rezultatov celotne delovne ustanove.
Take me there

IZOBRAŽEVANJE ZAPOSLENIH

Kadar koli potrebujemo kakšno uslugo oziroma želimo, da je delo dobro opravljeno, poiščemo dobrega mojstra: odgovornega, ki zna dobro opraviti svoje delo.
Take me there

Hvala, narava! Za enolončnice!

Vaš ultimativni vodnik po naravnih sestavinah in odličnih izdelkih. Vse iz narave. Vse iz Naturete.
Take me there

December 2019

Recap of the year’s 60 Premier Gear Award winners, Killswitch Engage’s Adam Dutkiewicz and Joel Stroetzel, Brittany Howard, Billy Strings, Blackwater Holylight. Reviews: Chase Bliss, Peavey, Godin...
Take me there

ประชุมคณะกรรมการสมาคมสถาบันการเงินของรัฐ ครั้งที่ 5/2562

ประชุมคณะกรรมการสมาคมสถาบันการเงินของรัฐ ครั้งที่ 5/2562
Take me there

Camping & Caravan Club December 2019

Camping & Caravan Club December 2019
Take me there

Camping Caravan Club Out & About December 2019

Camping Caravan Club Out & About December 2019
Take me there

Toyota GR Supra brochure elettronica interattiva

La leggenda è tornata. Il concetto della nuova Toyota GR Supra non è orientato semplicemente alla performance bensì sulle sensazione che proverete guidandola.
Take me there

E-brochure interactive Toyota GR Supra

Le retour d’une légende. Le développement de la nouvelle Toyota GR Supra n’a pas été dicté par de simples valeurs de puissance: il a été axé sur les sensations que l’on éprouve à son volant.
Take me there

Toyota GR Supra Interaktive eBroschüre

Die Legende ist zurück. Das Konzept des neuen Toyota GR Supra wurde nicht einfach auf Leistungswerte ausgerichtet, sondern auf das Gefühl, das Sie hinter seinem Lenkrad erleben.
Take me there

Digital Press - Holiday Gift Guide 2019

Gear goodies and gift Ideas for you or the guitarist in your life!
Take me there

Digital Press - The Year in Gear 2019

The guitars, amps, pedals, basses, and accessories that stood out from the crowd and earned our coveted Premier Gear Award in 2019.
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 4: Review Edition

Boss • MXR • EarthQuaker Devices • Eventide • Spaceman • Keeley • Walrus Audio • DryBell • Ground Control • Aclam • Chase Bliss • Tech 21
Take me there

ซื้อปุ๊บโอนปั๊บ รับทันที 3 สิทธิพิเศษ

ซื้อปุ๊บโอนปั๊บ รับทันที 3 สิทธิพิเศษ กับโปรโมชั่น "บ้านในฝัน รับปีใหม่" ภายในวันที่ 31 ธ.ค. นี้เท่านั้น!
Take me there

A1 ноември

A1 November Catalogue | А1 каталог за месец ноември
Take me there

GHB ร่วมงาน Money Expo Chaingmai 2019

GHB ร่วมงาน Money Expo Chaingmai 2019
Take me there

IGRAJMO SE IN IZOBRAŽUJMO Z NAMENOM

Pogosto slišimo stavek, da je pomembno ohraniti otroka v sebi. Zato je namen tega članka osvetliti pomen vseživljenjskega učenja in izobraževanja skozi igro in igrivost.
Take me there

MREŽENJE – KLJUČ DO ZAPOSLJIVOSTI

Zaposljivost je dinamičen proces. Spremembe narave dela in poklicev zahtevajo nenehno prilagodljivost.
Take me there

UČINKOVITA UPORABA METODE 360°POVRATNIH INFORMACIJ PRI RAZVOJU VODIJ

Koristnost informacij, pridobljenih s pomočjo metode 360° povratnih informacij, prepoznava vse več organizacij.
Take me there

BUSINESSCLASS - RAZVOJ MLADIH, KI PRINAŠA REZULTATE

Zelo pomembne so mehke veščine, predvsem voditeljstvo, medosebni odnosi in komunikacijske sposobnosti.
Take me there

HRM STRATEGIJE ZA VODENJE VISOKEGA POTENCIALA

Velikokrat vlagamo v vodstvene akademije in razvijamo vodje, pa bi nam vložek v skladiščno logistiko prinesel veliko večji in konkretni učinek.
Take me there

KORAK NAPREJ

Agilno vodenje se osredotoča na odstranjevanje ovir in oblikovanje sistema, v katerem lahko ljudje rastejo in se razvijajo, rešujejo probleme in prevzemajo odgovornost.
Take me there

BTS Xmas Survival Guide 2019

Mary Berry's Chocolate Mousse Cake, Christmas Gift Guide, Nadiya Hussain's Bake Me A Celebration, Christmas Crafting
Take me there

พร้อมไหมกับลอยกระทง '62

พร้อมไหมกับลอยกระทง '62
Take me there

GHB จัดงาน CG & CSR Dayประจำปี 2562

GHB จัดงาน CG & CSR Dayประจำปี 2562
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 69, november 2019

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Toyota C-HR Interactive eBrochure

You’ll stand out in the stylish new Toyota C-HR, with its striking looks and incredibly efficient Hybrid powertrain which delivers instant acceleration and added power, exactly when you need it.
Take me there

Nutrition I-Mag November/December

Nutrition I-Mag November/December
Take me there

Ocadolife November - December 2019

OCADO Life Issue 41 / November - December 2019
Take me there

เรื่องราวที่ลิขิตวันนี้ให้ "รอมแพง"

เรื่องราวที่ลิขิตวันนี้ให้ "รอมแพง"
Take me there

ประกาศรายชื่อผู้โชคดีจากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB ALL ประจำเดือนตุลาคม

ประกาศรายชื่อผู้โชคดีจากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB ALL ประจำเดือนตุลาคม
Take me there

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน พ.ย. 62

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน พ.ย. 62
Take me there

โครงการประชารัฐสร้างไทย พัฒนาล้านนา ขับเคลื่อนการพัฒนาเศรษฐกิจฐานรากอย่างยั่งยืน

โครงการประชารัฐสร้างไทย พัฒนาล้านนา ขับเคลื่อนการพัฒนาเศรษฐกิจฐานรากอย่างยั่งยืน
Take me there

ส่องของที่ระลึก-ของขวัญ“Upcycle” ใน ASEAN Summit ครั้งที่ 35

ส่องของที่ระลึก-ของขวัญ“Upcycle” ใน ASEAN Summit ครั้งที่ 35
Take me there

Je podjetje brez šefov lahko uspešno?

Lahko, odgovarja Lisa Gill, ki svoje pristope usmerja v decentralizacijo, agilnost in vključenost organizacij ter ekip.
Take me there

กฐินพระราชทาน พระบาทสมเด็จพระเจ้าอยู่หัว ประจำปี 2562

กฐินพระราชทาน พระบาทสมเด็จพระเจ้าอยู่หัว ประจำปี 2562
Take me there

รัฐทำให้คนไทยมีบ้านได้จริง!

รัฐทำให้คนไทยมีบ้านได้จริง!
Take me there

โฉมใหม่ ธอส. สาขาสยามแควร์ พร้อมเปิดให้บริการ

โฉมใหม่ ธอส. สาขาสยามแควร์ พร้อมเปิดให้บริการ
Take me there

Slovenska podjetja vse bolj agilna

Slovenska podjetja vse več uporabljajo agilne metode, a v globalnem smislu še vedno precej zaostajajo, v svoji raziskavi ugotavlja CorpoHub.
Take me there

November 2019

Ko je pisatelj George Orwell leta 1948 napisal novelo z naslovom 1984, si najbrž ni mislil, da se bo izraz, ki ga uporabi v knjigi, ljudi tako zelo dotaknil, da ga bodo začeli uporabljati v vsakdanjem pogovoru. Stavek VELIKI BRAT TE OPAZUJE je namreč postal sinonim za občutek, da si nenehno pod drobnogledom in da nobena skrivnost ni več samo tvoja.
Take me there

ครม. ผ่านแล้ว สินเชื่อเพื่อที่อยู่อาศัย ธอส. วงเงิน 50,000 ลบ.

ครม. ผ่านแล้ว สินเชื่อเพื่อที่อยู่อาศัย ธอส. วงเงิน 50,000 ลบ.
Take me there

พิธีวางพวงมาลาและถวายบังคมเนื่องในวันปิยมหาราช

พิธีวางพวงมาลาและถวายบังคมเนื่องในวันปิยมหาราช
Take me there

ปลัด-ผู้บริหารระดับสูงกระทรวงการคลัง น้อมรำลึกพระมหากรุณาธิคุณ รัชกาลที่ 5

ปลัด-ผู้บริหารระดับสูงกระทรวงการคลัง น้อมรำลึกพระมหากรุณาธิคุณ รัชกาลที่ 5
Take me there

ประชาชนให้ความสนใจสินเชื่อเพื่อที่อยู่อาศัยดอกเบี้ย 2.50% คงที่ 3 ปีแรก

ประชาชนให้ความสนใจสินเชื่อเพื่อที่อยู่อาศัยดอกเบี้ย 2.50% คงที่ 3 ปีแรก
Take me there

Emo orodjarna GER

Vorstellung der Firma Emo orodjarna
Take me there

Emo orodjarna ENG

Presentation of the company Emo orodjarna
Take me there

Emo orodjarna SLO

Predstavitev Emo orodjarne
Take me there

PROAKTIVEN PRISTOP K MENOPAVZI NA DELOVNEM MESTU JE POMEMBEN DEL KADROVSKE STRAT

Podatki iz študij namreč kažejo, da je vpliv pomemben, tako individualno kot širše, saj je raven specifičnih težav sorazmerno visoka.
Take me there

KDO VAS BO MOTIVIRAL IN PODPIRAL?

Nihče, ki še ni nosil odgovornosti vodenja ljudi, ne more razumeti, da je vodilno delovno mesto v resnici fakirski stol, na katerem je prava umetnost dlje časa sedeti.
Take me there

OB TRANSFORMACIJI ORGANIZACIJE ALI PODJETJA VKLJUČITE IN NAVDUŠITE LJUDI. LJUDJE

Podjetje se že na sredi enega razvojnega cikla pripravlja na naslednjega. To je lahko izčrpavajoče ali pa navdušujoče, odvisno, kako na to pogledamo. Ampak v samem srcu tega vrtinca so vselej ljudje.
Take me there

BLAGOVNA ZNAMKA DELODAJALCA SE ZAČNE Z DOBRO SELEKCIJO

V kadrovskem sektorju ob prejemu naročila za selekcijski postopek s strani naročnika začnemo vse potrebne dejavnosti, da za ustrezno delovno mesto poiščemo najboljšega kandidata.
Take me there

RAZVOJ TALENTOV V PRAKSI: "KAJ PREDLAGATE?" IN "TO JE BILO NAREJENO DOBRO."

Namesto da čakamo na idealno priložnost za daljši pogovor z izbranim sodelavcem ali pa nov kadrovski proces nagrajevanja, v članku predstavljamo dva konkretna načina, ki ju lahko uporabite že danes.
Take me there

Hmezad GER

Präsentation der größten slowenischen Hopfenproduktionsfirma
Take me there

Hmezad ENG

Presentation of the largest Slovenian hop production company
Take me there

Hmezad SLO

Predstavitev največjega slovenskega podjetja za pridelavo hmelja
Take me there

»USPELO BO TISTIM, KI BODO ZNALI PREVAJATI STRAST V ŠTEVILKE IN ŽIVLJENJSKO SILO

Pogovarjali smo se o pomembnosti koncepta Budnjani 4Q, ki ga je razvila. Gre za povezovanje inteligenc; racionalne, čustvene, duhovne in fizične.
Take me there

วิมานเมฆ

"บ้าน" ขององค์พระปิยมหาราชสัญลักษณ์แรกแห่งความเป็นอารยสยาม
Take me there

ธอส. ลงพื้นที่สร้างบ้านให้ผู้ยากไร้ จ.นครสวรรค์

ในกิจกรรมจิตอาสาสร้างบ้านมอบสุข RUN FOR HOME
Take me there

Fall Issue 2019

Los Cabos Real Estate magazine is the premiere real estate publication in Los Cabos. Homes and land in Cabo San Lucas, San Jose del Cabo, Eastcape Cerritos and Todos Santos.
Take me there

Kako dobiti bitko s časom v pisarni

Kdo ste resnično uspešni, zadovoljni in učinkoviti zaposleni, ki ste podpora menedžmentu? Tisti, ki ste uravnoteženi.
Take me there

ธอส. ครองแชมป์คะแนนอันดับ 1 ITA สูงสุดต่อเนื่องปีที่ 3

ในงานประกาศผลการประเมินคุณธรรมและความโปร่งใสฯ ปี 62
Take me there

Revija GOODrive! Slovenija, jesen 2019

Revija GOODrive! je nepogrešljiv vir informacij za vse voznike, ki želijo svojemu jeklenemu konjičku in ne nazadnje tudi sebi, omogočiti varno, zanesljivo in udobno vožnjo.
Take me there

เมื่อโลกอยู่ยาก อยู่ออนไลน์อย่างไร ให้รอดในออฟไลน์

“DQ” - Digital Intelligence Quotient คือทักษะถัดจาก IQ และ EQ ที่บุคคลในยุคศตวรรษที่ 21 ทุกคนจำเป็นต้องมี
Take me there

พิธีบำเพ็ญกุศลถวายเป็นพระราชกุศล รัชกาลที่ 9

พิธีบำเพ็ญกุศลถวายเป็นพระราชกุศล เนื่องในวันคล้ายวันสวรรคต พระบาทสมเด็จพระบรมชนกาธิเบศร มหาภูมิพลอดุลยเดชมหาราช บรมนาถบพิตร ประจำปีพุทธศักราช 2562
Take me there

ธอส. ร่วมกับสภากาชาดไทย จัดกิจกรรมบริจาคโลหิต ครั้งที่ 4 ประจำปี 2562

ธอส. ร่วมกับสภากาชาดไทย จัดกิจกรรมบริจาคโลหิต ครั้งที่ 4 ประจำปี 2562
Take me there

มีเงินนับเป็นน้อง มีทองนับเป็นพี่ ต้องมีสลากเลี่ยมทอง ธอส.

สลากออมทรัพย์ ธอส. รุ่นที่ 2 ชุดพราวพิมาน
Take me there

November 2019

Kim Gordon, Opeth’s Mikael Åkerfeldt, Lillie Mae, Lightning Bolt’s Brian Gibson, and Jersey Girl Homemade Guitars’s Kaz Goto.
Take me there

VAR ENG

Presentation of VAR
Take me there

Camping & Caravan Club November 2019

Camping & Caravan Club November 2019
Take me there

Camping Caravan Club Out & About November 2019

Camping Caravan Club Out & About November 2019
Take me there

เปิดหน้าจอรอไว้เลย!

ชมถ่ายทอดการออกรางวัลสลากออมทรัพย์ ธอส. รุ่นที่ 1 ชุดวิมานเมฆ สด...จากสำนักงานสลากกินแบ่งรัฐบาล
Take me there

ประกาศผลรางวัลสลากออมทรัพย์

ธนาคารอาคารสงเคราะห์ รุ่นที่ 1 ชุดวิมานเมฆ ครั้งที่ 1 ประจา วันที่ 16 ตุลาคม 2562
Take me there

Prime Cuts 36

Prime Cuts 36 - Eco-Friendly Packaging. Looking after the planet has never been more important, you can do your bit with these eco-friendly packaging options.
Take me there

Kolumna Željke Borić: "Prihaja jesen in z njo novi izzivi"

Prebudila sem se v megleno jutro, poletje se je poslovilo. Nekateri so se usedli v šolske klopi, drugi smo nazaj na delu in spet se vsi skupaj podajamo v ustaljeno rutino. Spomin na poletje je še zelo
Take me there

Anja Vizjak: "Izobraževanje se mi zdi izjemno pomembno"

ADMA SE PREDSTAVI
Take me there

Z ADMAstičnim darilom na ADMA pravljico pod vznožjem Pohorja

Z ADMAstičnim darilom na ADMA pravljico pod vznožjem Pohorja
Take me there

Oktober 2019: Izšla je sveža revija ADMA!

ADMA oktober 2019
Take me there

Saïd Oxford Business School Annual Review 2019

The Annual Review looks back over the past year’s milestones, events, awards and research helping us fulfil our mission: World Challenges, Oxford Answers.
Take me there

Lifestyle 105

Lifestyle magazine for Motability Scheme customers. The leading car scheme for disabled drivers.
Take me there

Revija GOODrive! Srbija, jesen 2019

Časopis GOODrive! je neizostavan izvor informacija za sve vozače. Omogućava im pouzdaniju i udobniju vožnju u svim vremenskim uslovima.
Take me there

กินง่ายๆ เพื่อสุขภาพ รำลึกถึง "พ่อ"

มาดูกันว่าอาหารแต่ละชนิดข้างต้นมีคุณประโยชน์อะไร และยังสามารถน้อมนำพระราชจริยวัตรอันพอเพียงในการบริโภคอาหารที่ดีต่อสุขภาพของพระองค์
Take me there

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ต.ค. 62

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ต.ค. 62 ตอบคำถามง่ายๆ เพียงคลิก! ชิงรางวัลสำหรับผู้อ่าน Vimarn by G H Bank ภายในวันที่ 25 ตุลาคม 2562 นี้
Take me there

ประกาศรายชื่อผู้โชคดีจากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB ALL ประจำเดือนกันยายน

ประกาศรายชื่อผู้โชคดีจากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB ALL ประจำเดือนกันยายน
Take me there

Revija GOODrive! Hrvatska, jesen 2019

Časopis GOODrive! neizostavan je izvor informacija za sve vozače koji svojemu ljubimcu na četiri kotača, a također i sebi žele omogućiti što je moguće sigurniju, pouzdaniju i udobniju vožnju.
Take me there

Klavdija Jelen: "Čutim, da sem točno tam, kjer moram biti"

ADMA SE PREDSTAVI: Klavdija jelen
Take me there

A1 октомври

A1 October Catalogue | А1 каталог за месец октомври
Take me there

"Nekatera podjetja čakajo klice strank, mi sestanke s strankami urejamo sami"

Tone Stanovnik je soustanovitelj in direktor podjetja Špica International. Špica je vodilni slovenski ponudnik sistemov in rešitev za upravljanje z delovnim časom in logistiko.
Take me there

บัตรคุณเปลี่ยนเป็นรุ่นชิปหรือยัง?

อย่าให้ใครแซวว่าเราวินเทจ มาอัพเดทเปลี่ยนบัตรเอทีเอ็มเป็นแบบชิปการ์ดก่อน 15 ม.ค. กันนะ ฟรีค่าธรรมเนียม!
Take me there

VSEŽIVLJENJSKO UČENJE JE RESNIČNOST ZA VSAKEGA OD NAS

Industrija 4.0. je prišla v naš besednjak že pred petimi leti. Tistikrat se je zdela nekaterim še oddaljena prihodnost, drugi so že prepoznali priložnosti, sprejeli izziv ...
Take me there

KAKO Z MANJ STRESA DOSEČI BOLJŠE DELOVNE REZULTATE

Zelo koristno je, če si vzamemo krajše odmore za regeneracijo čez dan. Takšne odmore imenujem »či pavza.« Či je kitajska beseda, ki pomeni življenjsko energijo.
Take me there

POSLOVNA STRATEGIJA, KI SE OSREDOTOČA NA ČLOVEKA V DELOVNEM PROCESU

Veliko posameznikov v organizacijah razume strategijo kot način izvajanja dejavnosti za dosego zastavljenega cilja, kot bi želeli odgovoriti na vprašanje: »Kako bomo nekaj naredili?«
Take me there

อยากมีบ้าน GHB จัดสินเชื่อบ้านสุดพิเศษให้

อยากมีบ้าน GHB จัดสินเชื่อบ้านสุดพิเศษให้, ข้าราชการและพนักงานรัฐมีเฮ GHB จัดสินเชื่อที่อยู่อาศัยสุดเก๋ให้
Take me there

Holiday Gift Guide 2019

The 2019 Holiday Gift Guide!
Take me there

Digital Press - All About Amps: Review Edition Vol. 1

10 expert reviews of booming new boxes from Marshall, Fender, Vox, Carr, Boogie, Blackstar, and more
Take me there

Media Kit 2020

Premier Guitar's 2020 Media Kit
Take me there

ด้วยความระลึกถึง...pm 2.5

ด้วยความระลึกถึง...pm 2.5
Take me there

HSE Energija September 2019

Jesenska izdaja revije Energija
Take me there

ENERGIJA marec 2019

E časopis skupine HSE
Take me there

งานครบรอบ 66 ปี วันสถาปนาธนาคารอาคารสงเคราะห์ 24 กันยายน 2562

งานครบรอบ 66 ปี วันสถาปนาธนาคารอาคารสงเคราะห์ 24 กันยายน 2562
Take me there

รักใสใสหัวใจสีส้ม

แอปเดียวครบจบ รวมทุกบริการของ ธอส. ไว้ในมือคุณ
Take me there

พิธีมอบรางวัล Risk Awareness Award 2019

พิธีมอบรางวัล Risk Awareness Award 2019
Take me there

ร่วมสมทบทุนบริจาคเงินให้กับมูลนิธิเด็กโรคหัวใจ

ร่วมสมทบทุนบริจาคเงินให้กับมูลนิธิเด็กโรคหัวใจในพระอุปถัมภ์ของสมเด็จพระเจ้าพี่นางเธอเจ้าฟ้ากัลยาณิวัฒนา กรมหลวงนราธิวาสราชนครินทร์
Take me there

Hvala, narava! Za ozimnico!

Vaš ultimativni vodnik po naravnih sestavinah in odličnih izdelkih. Vse iz narave. Vse iz Naturete.
Take me there

ความฝันเมืองราชบุรี และเจนเนอเรชั่นที่ 4 ของเถ้าฮงไถ่

ความฝันเมืองราชบุรี และเจนเนอเรชั่นที่ 4 ของเถ้าฮงไถ่
Take me there

Avgust 2019

Včasih ljudje stojimo vsak na svojem bregu z neko tako čudno mreno čez oči, da smo nesposobni videti sonce. Tisto svetlobo, ki je na obeh bregovih enaka, le da tega ne zmoremo zaznati, kaj šele dojeti in sprejeti. In takrat, ko stojimo tako vkopani na svojih stališčih, se običajno dogajajo nelepe reči. Potem pa se včasih – žel prepredko – zgodi, da je tega nelepega preprosto preveč in se zbudimo in kar naenkrat vidimo jasno sliko in nam je jasno, da sonce sije za vse enako in da je veliko lepše živeti, če vidiš in skušaš razumeti tudi drugega in ne samo sebe. Takrat se zgodijo lepe stvari.
Take me there

September 2019

Neki stari rek pravi, da človek obrača, Bog pa obrne. Trditev bi lahko koga tudi spravila v slabo voljo, češ, kaj ima vendar Bog opraviti s tuzemskim življenjem, a pustimo ob strani ideologijo in na zgornje besede poglejmo v smislu, da gredo včasih stvari in dogodki svojo pot, ne glede na to, kako skrbno jih načrtujemo, da je tisto nekaj pač vedno močnejše od človeka. Pa če nam je to prav ali ne.
Take me there

Oktober 2019

Tokratni številki bi prav lahko dali delovni naslov Nagon po preživetju. Kar v treh zgodbah od petih namreč glavni junaki skušajo preživeti v novonastalih življenjsko ogrožujočih okoliščinah in so na tej poti iskanja luči na koncu tunela pripravljeni za preživetje narediti čisto vse.
Take me there

Toyota GR Supra Interactive eBrochure

The legend is back. The new Toyota GR Supra wasn’t driven by simple performance numbers but by a single-minded focus on the feeling you experience at the wheel.
Take me there

Preparing Endometrium in IVF

The pregnancy rate is lower in patients with endometrial thickness less than 7 mm compared with patients with endometrial thickness more than 7 mm.
Take me there

อะไรเอ่ย กินได้รสเนื้อ แต่ไม่ใช่เนื้อ

อะไรเอ่ย กินได้รสเนื้อ แต่ไม่ใช่เนื้อ รวม 8 วัตถุดิบปรุงแล้วรสชาติเหมือนทานเนื้อสัตว์
Take me there

Totally Active AUTUMN 2019

AUTUMN 2019
Take me there

Ocadolife September - October 2019

OCADO Life Issue 40 / September - October 2019
Take me there

Ocadolife Shop Nov-Jan 2013

Ocadolife Shop November - January 2013
Take me there

ประกาศรายชื่อผู้โชคดี จากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB All ประจำเดือนสิงหาคม

ประกาศรายชื่อผู้โชคดี จากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB All ประจำเดือนสิงหาคม
Take me there

Getting Active Outdoors Autumn/Winter 2019

Getting Active Outdoors Autumn/Winter 2019
Take me there

Vaillant Advance Issue Six

Vaillant Advance Issue Six
Take me there

KAKO SE MOŽGANI NAJLAŽJE UČIJO?

Vsi poznamo rek »nauči se, kar se lahko/moraš/zmoreš do 25. leta, ker potem sledi počasen zaton pomnjenja«.
Take me there

ZNANJE JE OKOLI NAS

Živimo v okolju, ki se zelo hitro spreminja, tako s tehnološkega kot tudi družbenega vidika. Zato se morajo organizacije in zaposleni hitro učiti ter uvajati novosti. Znanje je danes lahko dostopno.
Take me there

REINOVIRANJE JE PISMENOST 21. STOLETJA

Če je bila sposobnost branja ključnega pomena za razvoj posameznika in napredek človeške družbe v preteklosti, potem je danes to postalo reinoviranje .
Take me there

RAZVOJ ZAPOSLENIH; OD STRATEGIJE PODJETJA DO INDIVIDUALNIH RAZVOJNIH NAČRTOV

Razvoj zaposlenih je kot krvni obtok, ki ima srce v strateškem načrtu. Z grajenjem kulture podjetja, ki razvoj postavlja v ospredje, se zgodijo pomembni premiki.
Take me there

October 2019

The Pedal Issue—31 stompbox reviews. Artist profiles: Fanny’s June and Jean Millington, Ty Segall, Jamaaladeen Tacuma, Robert Quine, Particle Kid’s Micah Nelson. Other reviews: Fender Jimmy Page Mirro
Take me there

KAKO S POMOČJO PRIPRAVNIŠTEV IZBOLJŠATI SLOVENSKO VISOKO ŠOLSTVO

Delodajalci danes pri zaposlovanju mladih, ki prvič vstopajo na trg dela, ne upoštevajo le šolskega uspeha, ampak tudi druge, manj merljive, lastnosti.
Take me there

Vaillant Advance Issue Six

Vaillant Advance Issue Six
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 5

Expert assessments of amps, pedals, and basses from MXR, Fender, Aguilar, Darkglass, Mesa/Boogie, Warwick, ESP, and more.
Take me there

Websi - Spletni prvaki 2019

WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke Slovenije!
Take me there

Konflikt v vrtincu različnosti ciljev

V konfliktu se ne spreminjajo le čustva, spreminjajo se tudi cilji, ki jih zasleduje ena ali druga stran.
Take me there

ฉลองครบรอบ 66 ปี "ทั้งสินเชื่อบ้าน และดอกเบี้ยเงินฝาก กับ GHB

ฉลองครบรอบ 66 ปี "ทั้งสินเชื่อบ้าน และดอกเบี้ยเงินฝาก กับ GHB
Take me there

Best WordPress Backup Service

Looking for a high-quality and free WP backup service for your business? Backup your website for Free with 10Web WordPress Backup Service.
Take me there

ขนมไหว้พระจันทร์แต่ละชิ้น สื่อความหมายอะไร

ขนมไหว้พระจันทร์แต่ละชิ้น สื่อความหมายอะไร
Take me there

Camping Caravan Club Out & About October 2019

Camping Caravan Club Out & About October 2019
Take me there

Camping & Caravan Club October 2019

Camping & Caravan Club October 2019
Take me there

ŠEST POGOJEV ZA SPREMEMBE

Spremembe postajajo naravni del življenja organizacij, vendar so za voditelje še vedno eden največjih izzivov. V tem prispevku predstavljam šest pogojev, ki jih ljudje potrebujemo za spremembo.
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 68, september 2019

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

ธอส. เยี่ยมชมศูนย์การเรียนรู้และส่งเสริมอาชีพด้านการเกษตร ณ ชุมชนวังก์พง จ.ประจ

ธอส. เยี่ยมชมศูนย์การเรียนรู้และส่งเสริมอาชีพด้านการเกษตร ณ ชุมชนวังก์พง จ.ประจวบคีรีขันธ์
Take me there

ธอส. ร่วมปฏิญาณตนและแสดงเจตนารมณ์ร่วมต่อต้านการทุจริตคอร์รัปชั่นทุกรูปแบบ

ธอส. ร่วมปฏิญาณตนและแสดงเจตนารมณ์ร่วมต่อต้านการทุจริตคอร์รัปชั่นทุกรูปแบบ
Take me there

พิธีเปิดงานบ้าน ธอส.เอ็กซ์โป@เชียงใหม่ ประจำปี 2562 : GH Bank Expo 2019

พิธีเปิดงานบ้าน ธอส.เอ็กซ์โป@เชียงใหม่ ประจำปี 2562 : GH Bank Expo 2019
Take me there

ธอส. ส่งมอบบ้านแก่ผู้ด้อยโอกาส ผู้ยากไร้ จำนวน 4 หลัง ใน จ.นครสวรรค์

ธอส. ส่งมอบบ้านแก่ผู้ด้อยโอกาส ผู้ยากไร้ จำนวน 4 หลัง ใน จ.นครสวรรค์
Take me there

Nutrition I-Mag Sep/Oct 2019

Nutrition I-Mag Sep/Oct 2019
Take me there

A1 септември

A1 September Catalogue | А1 каталог за месец септември
Take me there

พิธี MOU โครงการ Life Begins with GHB ระหว่าง ธอส. กับ สภาสถาปนิก มอบสิทธิพิเศษท

พิธี MOU โครงการ Life Begins with GHB ระหว่าง ธอส. กับ สภาสถาปนิก มอบสิทธิพิเศษทั้งด้านสินเชื่อและเงินฝากแก่สมาชิกสภาสถาปนิก กว่า 30,000 คน
Take me there

ธอส.รับรางวัล TQM-Best Practices เรื่อง "กระบวนการสื่อสารของผู้นำระดับสูงที่มีปร

ธอส.รับรางวัล TQM-Best Practices เรื่อง "กระบวนการสื่อสารของผู้นำระดับสูงที่มีประสิทธิผล"
Take me there

USPEŠNO PROTI MOBINGU

Značilne bolezni mobinga so: želodčne bolezni, glavoboli, strah, depresije, srčni napadi, visok krvni tlak, vrtoglavice, slabosti, težave s koncentracijo in podobno.
Take me there

ZAPOSLENI PO PETDESETEM – PRILOŽNOSTI IN OVIRE NA TRGU DELA

Kaže torej, da bi bilo treba poleg finančnih spodbud uvesti nove ukrepe, usmerjene predvsem v spreminjanje negativnih prepričanj o starejših zaposlenih.
Take me there

IZZIV PRIVABLJANJA, PREPOZNAVANJA IN ZADRŽEVANJA TALENTOV

V želji, da podjetje uresniči svojo vizijo, mora stremeti k temu, da so zaposleni zavzeti, si želijo razviti polni potencial, in so usmerjeni v prihodnost.
Take me there

BTS Autumn Term 2019

Dermot O'Leary: The Ninja Writer, September Starters, Childcare Funding, Holly Bell's Recipes, Halloween Book Bag, Financial Futures: Budding Bankers, Playground Campaign, School Nurse: Skin Problems
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 4

Killer upgrades for entry-level Squier, Epiphone, and Gretsch instruments—plus tips on jacks, wire, and more.
Take me there

Podkasti: zgodbe, ki informirajo in motivirajo

Lestvic uporabnih podkastov za managerje in podjetnike se kar tare. Zato je nujno prepoznati tiste, ki najbolj ujamejo uho, ponudijo največ koristnih nasvetov, gostijo najbolj navdihujoče goste ...
Take me there

ยอดชาย เมฆสุวรรณ พระเอก ผู้รีเทิร์นโฮม

ยอดชาย เมฆสุวรรณ พระเอก ผู้รีเทิร์นโฮม
Take me there

Plastic Tragedy รวมตัวเลขเกี่ยวกับสถานการณ์ขยะพลาสติก

Plastic Tragedy รวมตัวเลขเกี่ยวกับสถานการณ์ขยะพลาสติก
Take me there

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ก.ย. 62

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ก.ย. 62
Take me there

Plastic Tragedy รวมตัวเลขเกี่ยวกับสถานการณ์ขยะพลาสติก

Plastic Tragedy รวมตัวเลขเกี่ยวกับสถานการณ์ขยะพลาสติก
Take me there

STRATEŠKA VLOGA KADROVSKEGA ODDELKA V DIGITALNI TRANSFORMACIJI

Digitalna transformacija je v današnjem času, pomemben del strategije velikega števila podjetij.
Take me there

Finding the best

Eric Beaudan and Philippe Cavat on how to identify your organisation’s best high potential talent – and what to do with it
Take me there

The war for digital talent

New research conducted by Forrester and Odgers Berndtson reveals that a company’s future revenue will depend on it harnessing technology – and having the talent to manage it, says Nigel Fenwick
Take me there

Boardroom etiquette

Belinda Hudson provides some essential advice to ensure your board is operating at maximum effectiveness
Take me there

September 2019

Summer NAMM gear recap. Interviews: Guthrie Govan, J.R. Bohannon, Psychedelic Porn Crumpets, Altin Gün, the Yawpers.
Take me there

Performance matters

Observe’s Career Coach, Eric Beaudan looks at how boards can – and should – evaluate CEO performance
Take me there

Prime Cuts 35

Prime Cuts 35 - 4 for £44 on Lucas Butchers Classic Sausage & Burger Mixes, Lucas Coaters and MRC Glazes & Coaters!
Take me there

MENTORSKI SISTEM - STRATEŠKI NAČRT ALI NUJNO ZLO

Številni se sprašujejo, kako pridobiti in v svoje vrste privabiti konkurenčen, dobro izobražen kader, ter kako jih po uvodnih mesecih dela zadržati v podjetju.
Take me there

ธอส. Random ผู้มีสิทธิ์ซื้อสลากออมทรัพย์ธนาคารอาคารสงเคราะห์ รุ่นที่ 1 ชุดวิมานเ

ธอส. Random ผู้มีสิทธิ์ซื้อสลากออมทรัพย์ธนาคารอาคารสงเคราะห์ รุ่นที่ 1 ชุดวิมานเมฆ
Take me there

The pursuit of happiness

Gary Mead takes a light-hearted look at what motivates top executives around the world and finds that in the end it’s all about happiness
Take me there

It's all about the culture

High performing organisations have one thing in common – a palpable sense of energy and a unique blend of values, beliefs and behaviours.
Take me there

Get with the programme

Across the globe women continue to break new ground in science and technology, as Keiron Pim explains
Take me there

The D word

Organisations that fail to embrace diversity-promoting policies could be underperforming and hampering future talent pipelines as a result.
Take me there

Camping Caravan Club Out & About September 2019

Camping Caravan Club Out & About September 2019
Take me there

Camping & Caravan Club September 2019

Camping & Caravan Club September 2019
Take me there

Inside the mind

John Jakenfelds explains how cutting-edge neuroscience research is helping usunderstand decision-making, behaviour, leadership and more
Take me there

»3P – People, Planet, Profit« ali naše ambicije rasti in razvoja

Managerski kongres 2019 je namenjen ambiciji rasti in razvoja. A je ta postavljena v kontekst vrednot, ki ste jih izbrali za najpomembnejše in ki jih ali pa jih ne živimo.
Take me there

Managerji smo soodgovorni za družbeni dogovor

Z družbenim dogovorom želimo preseči neučinkovite dialoge o plačah ter davkih na eni strani in družbeni blaginji na drugi. Ker ne gre za ali-ali temveč in: unijo ciljev ter blaginjo za vse.
Take me there

Napreduješ, ko se zaveš, kako malo veš

Če je okolje pravo, marsikdaj zmoremo mnogo več, kot mislimo. Včasih potrebujemo le priložnost in spodbudo.
Take me there

Vsako dobro vrača dobro

Unicef je edina organizacija v okviru Združenih narodov, ki je posvečena izključno otrokom in skrbi za njihovo preživetje, zaščito in razvoj. V Sloveniji mu predseduje Boštjan Škufca Zaveršek.
Take me there

Soodgovorni za spremembe

Mag. Ladeja Godina Košir se s trajnostnim vidikom v gospodarstvu ukvarja že več kot 25 let: "Ko je napoved, da bo v morju do leta 2050 več plastike kot rib, obšla svet, smo se zganili."
Take me there

Rdečica je dokaz, da notranji kompas presoje deluje

Pogovor z Vojkom Čokom, dolgoletnim aktivnim članom ZM, predsednikom Častnega razsodišča, mentorjem za področje etike. Predvsem pa aktualnim dobitnikom častnega priznanja ob 30. letnici združenja.
Take me there

Razvojno krmilo Observatorija ZM

Konkurenčnost države se zagotavlja z dosledno ekonomsko politiko, umeščeno v razvojne cilje, sprejete z razvojnim dogovorom, v katerem se prepoznajo socialni partnerji in vsi ključni deležniki.
Take me there

Ne več dela, temveč učinkovito delo

V okviru Observatorija smo poskušali najti rešitve, ki bi dolgoročno zagotavljale javnofinančno stabilnost Slovenije z usmeritvijo v rast in ne zmanjševanje.
Take me there

Life beyond the MBA

Is a Doctor of Business Administration – or DBA – really worth the effort? Doug Morrison sought some answers
Take me there

Učinkovito obvladovanje premoženja je privlačno za vlagatelje

Čakanje na zunanje zahteve po implementaciji sistema obvladovanja premoženja ni strategija zmagovalcev.
Take me there

Osredotočimo se na sredino

Intervju s Christianom Ketelsom, glavnim ekonomistom The Boston Consulting Group, vodjo Centra za makroekonomijo v sklopu Instituta BCG Henderson.
Take me there

Kako znanost koristi gospodarstvu

Ali ima znanost neposredno vlogo pri gospodarski rasti? Kje se neha vloga države pri razvoju in financiranju znanosti in inovacij?
Take me there

Zakaj v poslu potrebujemo superjunake?

Svet potrebuje tudi korporativne super junake – takšne, ki bodo zgled zaposlenim navznoter in javnosti navzven.
Take me there

Nov trend: proizvodnja se vrača domov

Ali seliti del svoje proizvodnje iz podjetja v druge države je zadnjih 20 let vprašanje, ki si ga je zastavil marsikateri manager, tudi slovenski. In ne tako redko je bil odgovor pritrdilen.
Take me there

Zaračunajmo več. Ker smo med najboljšimi.

Slovenci smo narod inženirjev, inovatorjev in pionirjev. Le svet tega še ne ve. Za kapitalizacijo inovativnosti potrebujemo več samozavesti, trženjsko naravnanost in ščitenje intelektualne lastnine.
Take me there

Paradoks: zavarovanje odgovornosti kot boniteta

Potencialno škodljiva ravnanja vodstva družbe lahko vodijo do oškodovanja upnikov, družbe, lastnikov in tudi zaposlenih, zato je nujno razmisliti o sklenitvi zavarovanja odgovornosti vodilnih kadrov.
Take me there

Tuj kapital - prijatelj ali sovražnik?

Slovenija je na deklarativni ravni zelo odprta do tujih neposrednih investicij, a v praksi obstaja vrsta ovir, ki omejuje in odvrača tuje investitorje.
Take me there

Modeliranje procesov za digitalno preobrazbo.

Vse organizacije se soočajo s hitrostjo, obsegom in kompleksnostjo sprememb. Mnoge se želijo prilagoditi, a prepogosto ne vedo, kako. Katere odgovore ponuja management poslovnih procesov?
Take me there

Slovenci bi se vrnili v podjetja z dobrimi odnosi

Združenje Manager je združilo moči s Financami, Competom in GZS v projektu Top Job Ambasador, s katerim želimo spodbuditi kroženje možganov. Kaj kaže anketa med 1.441 Slovenci, ki so v tujini?
Take me there

Na maratonu ne zmagaš s šprintom in stanjem na mestu

V času, ko države razvite Evrope povečujejo vlaganja v raziskave in razvoj ter iščejo učinkovite strukturne rešitve, drugi del Evrope – v tega sodi tudi Slovenija – temu ne posveča prave pozornosti.
Take me there

Od 0 do 30 in še naprej

Združenje Manager (ZM) je in še zavzema pomembno vlogo ter prostor na prehodu v novo družbeno in ekonomsko obdobje. Pomembno prispeva k spoznanjem, da so spremembe potrebne.
Take me there

(Pre)hitra rast: Kaj storiti, ko podjetje začne 'krvaveti'

Vsako podjetje ima željo in cilj, da bi rastlo. A pri tem velja previdnost, saj ko rast prehiti zmožnosti podjetja, iz razpok lahko hitro nastanejo prepadi.
Take me there

Trajnost in dobiček sta najlepši par

Pred tremi leti so v dveh največjih slovenskih pivovarnah v Ljubljani in v Laškem prvič v zgodovini iz rdečih in zelenih polnilnih sodčkov začeli soustvarjati poenoten, celovit portfolio.
Take me there

Sodobno voditeljstvo povečuje uspešnost podjetij

Kako sta povezana sodobno voditeljstvo in poslovna uspešnost podjetij? V drugi raziskavi o sodobnem voditeljstvu ugotavljamo, da so podjetja z nadpovprečnimi poslovnimi rezultati tudi sodobno vodena.
Take me there

Skriti X faktor rasti je v celostni izkušnji strank

Če ste prepričani, da največja rast vašega podjetja ni skrita v vaših strankah, ne berite dalje. V prispevku namreč predstavljamo koncept celostne izkušnje strank, predvsem, kako je ta vir strategija.
Take me there

Obraze zaposlenih na Facebook – da ali ne?

Vsi zaposleni postajajo obrazi podjetja, zato si vse več delodajalcev želi, da so njihove fotografije na spletni strani, družbenih omrežjih. A tudi fotografije so osebni podatki. Kako z njimi ravnati?
Take me there

Pregled ekonomske politike 2000–2018, v mandatnih obdobjih šestih slovenskih vla

Prof. dr. Dušan Mramor je pregledal ekonomsko politiko vlad, ki jih je vodilo pet predsednikov in ena predsednica vlade.
Take me there

Sestavine iste vizije na preizkusu časa

Potrebujemo družbeno naravnanost na tako ekonomsko politiko, ki vodi v povečevanje produktivnosti vseh dejavnikov.
Take me there

Reševanje problema staranja na vzdržen način

Slovenija pred "modrim oceanom"
Take me there

Izviren poslovni model, utemeljen v sodelovanju in združevanju kompetenc

Manager leta 2017: Janez Škrabec, ustanovitelj in direktor podjetja Riko.
Take me there

Gospodarstvo v 2019: Konec nepopolnega okrevanja?

Gospodarstvo se po cikličnem vrhu konec 2017 ohlaja. Krčenje gospodarske aktivnosti v evro območju je intenzivnejše in predhaja tisto v Sloveniji za približno eno četrtletje.
Take me there

Dobre prakse managementa za pot čez "modri ocean"

Združenje Manager v središče svojega delovanja umešča prepoznavanje in promocijo najboljših praks, ki jih dosegajo managerji v svojem poklicu.
Take me there

Omogočiti zavedanje o soodvisnosti, tako da lahko napredujemo vsi

S Pogledom želimo v slovenskem prostoru spodbuditi odgovorni družbeni dialog in omogočiti zavedanje soodvisnosti, tako da lahko napredujemo vsi skupaj.
Take me there

Razvoj učeče se organizacije

Manager leta 2018: Boštjan Gorjup, direktor BSH Hišni aparati Nazarje.
Take me there

Človek v središču preobrazbe Steklarne Hrastnik

Manager leta 2016: Andrej Božič, nekdanji predsednik uprave Steklarne Hrastnik.
Take me there

Odgovornost petih generacij za preboj

Žene nas ambicija rasti ter želja, da se slovenska podjetja v večji meri postavljajo na svetovni zemljevid.
Take me there

Filip Remškar: Motivator in inovator

Filip Remškar, solastnik in direktor podjetij Smart Com in Beenius ter finalist za priznanje Mladi manager 2018.
Take me there

Slovensko gospodarstvo je mednarodno

Slovenija je lahko ostalim državam tudi zgled, kako v samem srcu Evrope razviti mlado, stabilno demokracijo.
Take me there

Prihodnost bo naša

Maraton uspešno končaš tako, da pretečeš vsakega od 42 kilometrov. Preboj in umestitev Slovenije med države z najvišjo kakovostjo bivanja lahko dosežemo na enak način.
Take me there

Številke skozi vrednote

Ob 30. obletnici Združenja Manager želimo izbrati tiste vrednote managerjev in voditeljev danes, za katere verjamemo, da so ključne pri našem delu za blaginjo vseh jutri.
Take me there

Enakopravnost je osnovna človekova pravica

Podjetja, kjer več kot 30 % vodilnih položajev zasedajo ženske, ustvarijo 6 % višji dobiček. Zakaj torej na vodilnih položajih najdemo le peščico žensk?
Take me there

Ves čas v malo prevelikih čevljih

Mladi manager 2018 je postal Igor Verstovšek, solastnik in prokurist podjetja Cosylab. Po izobrazbi fizik, ki je pri 23. letih skupaj s kolegi izvedel ultimativni 'študentski' eksperiment:
Take me there

Ne prodajmo prihodnosti za kratkoročni dobiček

Prihodnost je rezervirana za tiste, ki bodo dovolj odprti za najrazličnejša sodelovanja, dovolj hitri v implementaciji novih tehnologij ter etični v svojem delovanju.
Take me there

Slovenija čez 30 let? Pogumnejša in uspešna!

V prihodnosti bo normalnost vse bolj pomenila tudi povprečnost. Zato bo za managerje ključno, da bomo s svojo pozitivno norostjo spreminjali okolje, namesto da bi okolje spreminjalo nas.
Take me there

Strokovnost, etičnost in uspeh nimajo spola, starosti ali poklica

Enakopravnost in uravnoteženost sta v Združenju Manager v vseh treh desetletjih zasedali prioritetno mesto.
Take me there

Peter Smole: Umirjen Superman

Umirjen, delaven in 'zelo nezakompliciran' Peter Smole je bil v zreškem podjetju GKN Driveline Slovenija sprva zaposlen kot vodja kakovosti, leta 2015 pa je pri 36. letih prevzel vodenje podjetja.
Take me there

O vrednotah, zaupanju in odgovornosti

Papir in govor preneseta marsikaj. Šele resnične življenjske situacije so pravi lakmusov papir vrednot.
Take me there

Odličnost, tako kot sreča, ne pride sama

V Sloveniji imamo dve težavi: nimamo kulture nenehnega izboljševanja in težnje po odličnosti. Zato je nujno udejanjanje temeljnega načela odličnosti: Vodenje z vizijo, navdihom in integriteto.
Take me there

Tudi mi se učimo ciljnega vodenja

Pogovor z mag. Ksenijo Klampfer, ministrico za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti o vrsti sprememb, ki so jih ali jih pripravljajo na 'njenem' ministrstvu.
Take me there

Voditelj nima egotitisa in alergije na drugačnost

O izzivih sodobnega voditeljstva, o čereh vodenja skozi spremembe in o njihovi večplastnosti smo se pogovarjali z dr. Tatjano Dragović, mednarodno priznano trenerko in coachinjo.
Take me there

Bolj zeleni pašniki

Dodana vrednost oz. produktivnost je kazalnik, ki najbolje odraža, ali imamo samo srečo, ker znamo trdo delati, ali pa imamo tudi pamet in strategijo.
Take me there

UPRAVLJANJE ČLOVEŠKIH VIROV V EVROPI

Vsako organizacijo lahko obravnavamo kot zbirko učinkovitih odnosov. Pa vendar je učinek človeškega vidika redko popolnoma razumljen, je le deloma izmerjen in je včasih slabo upravljan.
Take me there

พิธีเจริญพระพุทธมนต์ถวายพระราชกุศล เนื่องในโอกาสเฉลิมพระชนมพรรษาสมเด็จพระบรมราชช

พิธีเจริญพระพุทธมนต์ถวายพระราชกุศล เนื่องในโอกาสเฉลิมพระชนมพรรษาสมเด็จพระบรมราชชนนีพันปีหลวง
Take me there

พิธีลงนามบันทึกข้อตกลงความร่วมมือ (MOU) การออกรางวัลสลากออมทรัพย์ ธนาคารอาคารสงเ

พิธีลงนามบันทึกข้อตกลงความร่วมมือ (MOU) การออกรางวัลสลากออมทรัพย์ ธนาคารอาคารสงเคราะห์ (ธอส.)
Take me there

VEČ ENERGIJE - VEČ TALENTOV

Organizacijska energija v Sloveniji se počasi izboljšuje
Take me there

KAKO NAREDITI KONEC Z ODLAŠANJEM NALOG IN OBVEZNOSTI?

Pojav odlašanja uspešno premagujemo z obliko motivacije – potjo, ali drugače - s pomočjo odkrivanja osebnega poslanstva, za kar obstajajo tudi pomagala v obliki orodij in procesov.
Take me there

DISKRIMINACIJA V PRAKSI – NEENAKA OBRAVNAVA POSAMEZNIKA BREZ UPRAVIČENEGA RAZLOG

V najširšem pogledu diskriminacija pomeni neupravičeno manj ugodno obravnavo osebe zaradi njenih oz. njegovih osebnih okoliščin.
Take me there

PRIJATELJSTVO NA DELOVNEM MESTU: DA ALI NE?

Prijateljstvo na delovnem mestu je aktualen predmet raziskovanja že nekaj desetletij, vendar so empirični izsledki različni in neenotni.
Take me there

16 กิจกรรมกระชับมิตรแม่

16 กิจกรรมกระชับมิตรแม่
Take me there

วรรณศิริ ศรีวราธนบูลย์ "การดูแลความสุขของคนในครอบครัวคืองาน"

วรรณศิริ ศรีวราธนบูลย์ "การดูแลความสุขของคนในครอบครัวคืองาน"
Take me there

Zlata nit: kje (še) najti učinkovite zaposlene?

Zadnja raziskava med najboljšimi zaposlovalci Zlata nit je prinesla kar nekaj odklonov in dolgoročnih izzivov, ki jim med in po krizi morda nismo posvečali (dovolj) pozornosti. Zdaj je čas zanje.
Take me there

A1 август

A1 August Catalogue | А1 каталог за месец август
Take me there

Digital Press - Studio Secrets Vol. 4

Wrap your head around cloning clean tones, scoring for TV, optimizing your studio space, and more.
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 1

Expert advice from Larry Fishman, Taylor’s Andy Powers, Bryan Galloup, and Antiques Roadshow’s Richard Johnston. Plus interviews with William Tyler, J.R. Bohannon, and Doug Wamble
Take me there

Stompbox Showcase October 2019

The October 2019 Stompbox Showcase!
Take me there

ประกาศรายชื่อผู้โชคดี เล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB All ประจำเดือน กรกฎาคม 2562

ประกาศรายชื่อผู้โชคดี จากการเล่นเกมตอบคำถาม ViMARN บน GHB All ประจำเดือน กรกฎาคม 2562
Take me there

พิธีถวายสัตย์ปฏิญาณเพื่อเป็นข้าราชการที่ดีและพลังของแผ่นดิน ประจำปี ๒๕๖๒

พิธีถวายสัตย์ปฏิญาณเพื่อเป็นข้าราชการที่ดีและพลังของแผ่นดิน ประจำปี ๒๕๖๒
Take me there

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ส.ค. 62

Smart Game & Smart Points ประจำเดือน ส.ค. 62
Take me there

ธอส. ร่วมพิธีถวายสัตย์ปฏิญาณเพื่อเป็นข้าราชการที่ดีและพลังของแผ่นดิน

ธอส. ร่วมพิธีถวายสัตย์ปฏิญาณเพื่อเป็นข้าราชการที่ดีและพลังของแผ่นดิน
Take me there

นาทีทองของคน "ชอบฝาก"

นาทีทองของคน "ชอบฝาก"
Take me there

สวัสดีครับ ผมคือ "หมาช่วยเหลือ"

สวัสดีครับ ผมคือ "หมาช่วยเหลือ"
Take me there

Ocadolife August - September 2019

OCADO Life Issue 39 / August - September 2019
Take me there

August 2019

The Amp Issue! Marshall, Fender, Blackstar, Swart, and Laney reviews (plus PRS, Eventide, Teisco, DryBell, Audient, Rocket Surgeon, and more). Tube-swapping and solid-state-amps features. Interviews:
Take me there

Poslovni Carzine - Poletje 2019

Zgodbe za vrhunsko mobilnost - izdaja poletje 2019
Take me there

UTRIP JUNIJ/JULIJ 2019

Strokovna revija članov Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije – Zveze strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije
Take me there

Toyota GR Supra Interactive eBrochure

The legend is back. The new Toyota GR Supra wasn’t driven by simple performance numbers but by a single-minded focus on the feeling you experience at the wheel.
Take me there

Pisma iz psihiatrične klinike

V drugi polovici 19. stoletja je bil britanski imperij na vrhuncu svojih moči. Tedaj je bil vsak peti zemljan podanik kraljice Viktorije, britanska zastava pa je mogočno plapolala na vseh koncih sveta. Britanski gospodarski in vojaški dominaciji je sčasoma sledila še kulturna. Angleščina je začela korakati proti položaju vodilnega svetovnega jezika, a je imela v primerjavi s svojima tekmicama, francoščino in nemščino, nemajhno pomanjkljivost. Jezik Shakespearja in Dickensa namreč ni premogel resnega enojezičnega slovarja.
Take me there

Junij 2019

Toliko zla, kot lahko povzroči človek, ne more povzročiti nobena žival, pa naj je še tako krvoločna. Človekje žal preprosto preveč inovativen na tem področju, predvsem v odnosu do sočloveka. Kaj vse si je sposoben izmisliti človeški um, da bi prizadel drugega, je včasih prav neverjetno, koliko nečloveških dejanj in potez, nevrednih človeka. Ja, človek je res iznajdljiva zver. Več kot dovolj dokazov za to trditev boste našli v tokratni številki Vojnih viher, in če se boste medprebiranjem morebiti vprašali, čemu vam v branje ponujamo tovrstne človeške domislice, vam odgovarjamo, da zato, da ne boste pozabili, da vsi mi v sebi nosimo nekaj živalskega, nekaj, kar lahko v pravih okoliščinah z vso silo privre na dan in ni videti niti malo človeško.
Take me there

Julij 2019

Poletje je čas, ko nas misli in dejanja ponesejo v neznane kraje. Čas, ko smo lahko vse tisto, za kar nam med letom zmanjka časa. Raziskovalci, pohajkovalci, bralci, lenivci, adrenalinci. Vse tisto smo lahko, kar med letom ne moremo biti, ker življenje pač tako ubrano stopa po neki uhojeni poti, da nam preprosto ne daje možnosti, da bi se lahko ozrli naokoli in opazili, da obstaja še kaj drugega kot tisto, kar smo vajeni živeti. Izkoristite ga, to poletje, in čim večkrat zavijte z glavne poti, hodite po stranskih cestah ter bodite ves čas na preži za novimi izzivi. In ko boste stopali tem svojim izzivom naproti, nas prosim vzemite s sabo. Tudi mi se namreč silno radi potepamo.
Take me there

เปิดบัญชีเงินฝากออมทรัพย์รับโชค

เปิดบัญชีเงินฝากออมทรัพย์รับโชค
Take me there

NAJNOVEJŠA SODNA PRAKSA NA PODROČJU PREPREČEVANJA MOBINGA

Na višino odškodnine ne sme vplivati višina osebnega dohodka oškodovanca, saj je vrednost temeljnih osebnostnih pravic univerzalna in ne more biti odvisna od tega, koliko je mesečno »vreden« delavec.
Take me there

TOBAČNA MED FINALISTI ZA NAJBOLJŠI HRM PROJEKT 2018

V skupini Tobačna Ljubljana so razvili zanimiv in koristen razvojni projekt za svoje sodelavce v Sloveniji in na drugih trgih regije Adriatic.
Take me there

DANES. ZA JUTRI. RAZVOJ POSAMEZNIKA S PRILOŽNOSTMI ZA RAZVOJ ENOTE

Dobre in povezane ekipe lažje in hitreje dosegajo zastavljene cilje. To so ekipe, ki iščejo sinergije v medsebojnem delovanju, izkoriščajo potenciale prav vsakega posameznika ...
Take me there

POSLOVNA USPEŠNOST NA KRILIH HVALEŽNOSTI

Človek, ki izkazuje hvaležnost, je morda včasih videti staromodno, toda vse bolj ugotavljamo, da je takšen odnos do ljudi in stvari izjemno progresiven.
Take me there

USTVARJALNO SPODBUJANJE ZAVZETOSTI ZAPOSLENIH

Kakor je rekel eden od poslovnih gurujev: »Poskrbite za svoje zaposlene, če želite, da bodo dobro poskrbeli za vaše kupce«.
Take me there

VODENJE OBČINE, VODENJE LJUDI, KAJ LAHKO V KOLEKTIVU IN PRI VODENJU DOPRINESE UČ

Zunanje komuniciranje oziroma povezovanje poteka v javnem sektorju drugače, kot v zasebnem.
Take me there

MEDGENERACIJSKO SODELOVANJE

V podjetju imamo razvit sistem projektnega dela, kjer med seboj sodelujejo prav vse generacije in multidisciplinarni timi.
Take me there

Save the Date! ปฏิทินงานวันเข้าพรรษา2562 ทั่วไทย

จากในอดีตที่ "เข้าพรรษา" เป็นช่วงเวลาที่ให้พระสงฆ์ได้เก็บตัวเรียนรู้ปฏิบัติธรรม และงดการออกย่ำนาข้าว สู่ปัจจุบัน..
Take me there

Lifestyle 104

Lifestyle magazine for Motability Scheme customers. The leading car scheme for disabled drivers.
Take me there

CargoX

Dokumentarni akreditiv z veriženjem blokov
Take me there

ธอส. คว้ารางวัล ธนาคารที่มีบริการยอดเยี่ยม ด้านสินเชื่อบ้าน 2562

ธอส. คว้ารางวัล ธนาคารที่มีบริการยอดเยี่ยม ด้านสินเชื่อบ้าน 2562
Take me there

Tracy Jaggi: "Nič ni pomembnejše od samozavesti in prepričanja vase"

Tracy Jaggi je izvršna poslovna asistentka pri družbi Philip Morris International. Njeno zgodbo, pot do uspeha in energijo smo ujeli že na letošnjem kongresu ADMA v Portorožu.
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI: Irena Špoljar

V rubriki ADMA se predstavi tokrat gostimo Ireno Špoljar.
Take me there

Manuela Ham: "Če rešim enega otroka, sem rešila ves svet"

Spodnji intervju se na trenutke bere kot mračna zgodba, ki nikoli ne bi smela biti resnična. A je. Prepogosto.
Take me there

Mojca Jerina: "Dela brez odlične poslovne asistentke si ne predstavljam"

Na nedavnem kongresu ADMA v Portorožu smo razglasili novo poslovno asistentko/tajnico leta. Naziv bo letos nosila Željka Borić iz podjetja Blok.
Take me there

Camping & Caravan Club August 2019

Camping & Caravan Club August 2019
Take me there

Camping Caravan Club Out & About August 2019

Camping Caravan Club Out & About August 2019
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 67, julij 2019

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Smart Game & Smart Points

สนุกไปกับ G H Bank คลิกเล่นเกมตอบคำถามง่ายๆ ภายในวันที่ 19 กรกฎาคม 2562
Take me there

Nutrition I-Mag July/August 2019

July/August 2019
Take me there

Subdomain Takeover by HarryMG

Subdomain Takeover by HarryMG
Take me there

KOMUNIKACIJA KOT KLJUČNI STEBER PRENOVE SISTEMA NAGRAJEVANJA

Pri uvajanju sprememb je tako ključni izziv, na kakšen način doseči spremembo v vedenju ljudi.
Take me there

TRAJNOSTNI RAZVOJ IN STRATEŠKE KOMUNIKACIJE

Trajnostni razvoj postaja eden osrednjih poslanstev in ciljev delovanja podjetij in organizacij, saj je zavedanje o odnosu in odgovornosti do posameznikov, okolja in družbe večje kot kdaj koli prej.
Take me there

NOVE ORGANIZACIJSKE OBLIKE TEMELJIJO NA ODNOSIH

Odnosi med nami so tisti, ki ustvarjajo resničnost. Tako kot odnosi med elementi našega telesa odločajo o zdravju telesa, tudi odnosi med deležniki odločajo o zdravju podjetja.
Take me there

BTS Summer Survival Guide 2019

Dad of the Year - Jonathan Saccone, The Importance of Pretend Play, Holly Bell's Holiday Breakfasts, Holiday Saving Tips, Book Bag: Geeky teens & Outdoor Explorers, ABTA Travel Insurance Tips
Take me there

Digital Press - Rig Rundowns Smash Hits Vol. 4

Get the gear goods on seven killer bands!
Take me there

Digital Press - Bring the Heavy Vol. 3

Guthrie Govan Lesson • Abasi Pathos Review • Children of Bodom's Alex Laiho • Judas Priest's Gear • Reignwolf's Jordan Cook • & More!
Take me there

VKLJUČEVANJE DIGITALNE TEHNOLOGIJE: ŠTIRI POMEMBNE UGOTOVITVE

Digitalne tehnologije in podatki ustvarjajo nove vrednosti in operativne modele.
Take me there

โอบกอดต้นไม้ และมีกบเป็นเพื่อน

โอบกอดต้นไม้ และมีกบเป็นเพื่อน
Take me there

ธอส. ร่วมสนับสนุนโครงการ "บ้านคนไทยประชารัฐ" บน ที่ดินราชพัสดุ

ธอส. ร่วมสนับสนุนโครงการ "บ้านคนไทยประชารัฐ" บน ที่ดินราชพัสดุ
Take me there

ธอส.จัดงานพบผู้ประกอบการอสังหาริมทรัพย์ ประจำปี 2562 : GHB Relax with Friends

ธอส.จัดงานพบผู้ประกอบการอสังหาริมทรัพย์ ประจำปี 2562 : GHB Relax with Friends
Take me there

มาเป็นเจ้าบ้านที่ดีกันเถอะ หลักของเจ้าบ้านที่ดี และวิธีกอบกู้สถานการณ์ท่องเที่ยว

มาเป็นเจ้าบ้านที่ดีกันเถอะ หลักของเจ้าบ้านที่ดี และวิธีกอบกู้สถานการณ์ท่องเที่ยวไทย
Take me there

Milk Tea Takes over the World เรื่องจริงที่จริงจัง ของชานมไข่มุก

Milk Tea Takes over the World เรื่องจริงที่จริงจัง ของชานมไข่มุก
Take me there

ธอส. จับมือ เหล่ากาชาดจังหวัดขอนแก่น จัดพิธีมอบบ้านพักอาศัย ในโครงการ "ขอนแก่นร่

ธอส. จับมือ เหล่ากาชาดจังหวัดขอนแก่น จัดพิธีมอบบ้านพักอาศัย ในโครงการ "ขอนแก่นร่วมใจ ธอส. สร้าง 28 ซ่อม 10 บ้านพักอาศัยแก่ผู้ยากไร้ ผู้ด้อยโอกาส"
Take me there

โปรดีๆ GHB มีให้ต่อเนื่อง

โปรดีๆ GHB มีให้ต่อเนื่อง
Take me there

ธอส. มอบโอกาสให้เด็กนักเรียนรู้จักออมเงิน เดินหน้าส่งมอบธนาคารโรงเรียน จ.ลพบุรี

ธอส. มอบโอกาสให้เด็กนักเรียนรู้จักออมเงิน เดินหน้าส่งมอบธนาคารโรงเรียน จ.ลพบุรี
Take me there

ธอส. จัดพิธีจับสลากผู้โชคดีรับสร้อยคอทองคำในโครงการ GHB Reward ครั้งที่ 3

ธอส. จัดพิธีจับสลากรายชื่อลูกค้าผู้โชคดีรับสร้อยคอทองคำในโครงการ GHB Reward ครั้งที่ 3
Take me there

local water heater repair Sutherland Shire

Local water heater repair in Sutherland Shire for your comfortable use of water
Take me there

General Plumbing Repair Sutherland Shire

Your expert plumbers for general plumbing repair in Sutherland Shire
Take me there

Digital Marketing Agency Indianapolis

Ratel SEO is a top digital marketing agency in Indianapolis. We build websites, do technical SEO and also we do other forms of digital marketing for our clients.
Take me there

Water Purifier Service In Mumbai

Take a look at the Best ro water purifier repair in mumbai at https://disharo.in/water-purifier-service-near-me/ Services: water purifier service in mumbai, water purifier service in navi mumbai
Take me there

Best Water Purifier In Mumbai

Best water purifier for home to improve your health at https://disharo.in/water-purifier/ Services: best water purifier for home, best water purifier in mumbai, best water purifier in kharghar
Take me there

Best Jeweler In Fort Collins | Call-9702265808 | jewelryemporium.biz

Get best prices offers on earrings in fort collins at http://jewelryemporium.biz Service us : earrings fort collins best jeweler in fort collins custom jewelry fort collins diamond engagement ring fo
Take me there

Naravno & Okusno: Hvala, narava, za kise!

Vaš ultimativni vodnik po naravnih sestavinah in odličnih izdelkih. Vse iz narave. Vse iz Naturete.
Take me there

ENERGIJA junij 2019

E časopis skupine HSE
Take me there

Best Barbershop In New York

Hairstyling is an essential part of the personality; so many people want to restyle their look so for that also barbers work.
Take me there

Barbershops in NYC

Barbers and Barbershops in NYC are found everywhere, but one who makes you look good is your best barber.
Take me there

Do vrha le najbolj odločne in odločene

Pogovor z letošnjima prejemnicama priznanja Artemida, direktorico Agitavit Solutions Anko Brus in generalno direktorico GZS Sonjo Šmuc o njunih kariernih zgodbah in ženskah v managementu.
Take me there

Artefact 2019

Final year project done by Natalie Lyddon at London College of Communication. The following artefact focuses on London and it's ups and downs though diverse interviews.
Take me there

Obutev Kopitarne Sevnica z 20% popustom s kartico Diners Club

Za člane Zbornice-Zveze Kopitarna Sevnica na vseh prodajnih mestih omogoča 20% popust pri nakupu s kartico DIners Club
Take me there

July 2019

The Raconteurs’ Jack White and Brendan Benson discuss their new album, Help Us Stranger. Summer Feature: Seasonal Flattop Maintenance and Care.
Take me there

Totally Active SUMMER 2019

SUMMER 2019
Take me there

Assisted Living Facilities Grapevine

Memory Care Grapevine Provides the highest level of care to individuals with disability at https://grandbrook.com/communities/grapevine/ Find us here: https://goo.gl/maps/xnXo3b3XggQWWbLx6
Take me there

Assisted Living Communities Grapevine

Assisted Living Grapevine have professionals to offer the best memory care facilities at https://grandbrook.com/communities/grapevine/ Find us here: https://goo.gl/maps/xnXo3b3XggQWWbLx6
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 4

PG low-frequency gurus Victor Brodén and Heiko Hoepfinger offer advice on using distortion and other effects, exploring bass lutherie, tubes vs. solid-state, and more.
Take me there

Inovativnost, produktivnost in družbena blaginja

Pet skupin ukrepov za strateško upravljanje ekonomske politike v Sloveniji izpostavlja Observatorij Združenja Manager pod vodstvom dr. Dušana Mramorja.
Take me there

Voditelji prihodnosti

Odgovornost zdajšnjih rodov najuspešnejših slovenskih managerjev je, da tenkočutno išče in vzgaja naslednike, ki bodo sposobni nasloviti izzive prihodnosti.
Take me there

Interactieve e-brochure

De RAV4 is gemaakt om in te rijden en ontworpen om op te vallen. De zelfopladende hybride aandrijflijn biedt u de voordelen van een elektrisch systeem, maar dan zonder de ongemakken.
Take me there

Brochure électronique interactive

Le RAV4 a été taillé pour la route et conçu pour se distinguer. Son moteur hybride autorechargeable vous offre tous les avantages du mode électrique, sans les inconvénients !
Take me there

Željka Borić: "V prihodnosti moramo biti pripravljene na nove izzive"

Imamo novo poslovno asistentko/tajnico leta 2019! To je Željka Borić iz podjetja Blok. O tem, kdo točno je in kakšne so njene naloge, sva govorili v njenem prvem ADMA intervjuju.
Take me there

Kongres ADMA: utrinki z dogodka, kjer se razvija najboljša podpora menedžmentu

Za nami je še en uspešen kongres ADMA, tridnevni dogodek, ki v portoroškem hotelu Bernardin vsako leto združi več kot 450 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu.
Take me there

JUNIJ 2019: Izšla je nova številka revije ADMA

Izšla je sveža poletna številka revije ADMA.
Take me there

KADROVSKI MENEDŽERJI MORAJO POSTATI KADROVSKI VODITELJI

Prijatelji bi ga opisali kot »zahtevnega«, njegovi kolegi pa znajo povedati, da je ta izjemna osebnost »izzivalna, inovativna, presenetljiva, zahtevna in pogosto zabavna«.
Take me there

ZADOVOLJSTVO IN POČUTJE KOT POMEMBNA DEJAVNIKA ZA DOSEGANJE USPEŠNOSTI ZAPOSLENI

Posameznik je uspešen, kadar svoj cilj doseže z delom in trudom.
Take me there

KAKO BOLJE KOMUNICIRATI KAKO IN ZAKAJ NAGRAJUJEMO

Pravilniki o nagrajevanju ne povezujejo poslovne strategije s strategijo nagrajevanja, in opisujejo le, kako nagrajujemo.
Take me there

Online Booking Taxi London

An individual will get an efficient Online Booking Taxi in London service because the vehicles have been driven by highly
Take me there

Heathrow airport transfer

Looking for Heathrow airport transfer services with the support of the net can help you to find the most attractive prices
Take me there

Že imate ali iščete CDD-ja?

Na osnovi informacij v medijih ter pogovora z nekaterimi agencijami za iskanje vodilnih kadrov je najbolj verjeten odgovor na naslovno vprašanje: ne. Ali je to prav?
Take me there

Gambling Site Malaysia

Tаkе Your Pісk Frоm Thе Seven Bеѕt Cаѕіnо Gаmеѕ at https://acebet99.net/
Take me there

Online Betting Site

Onlіnе Gаmblіng - Thе Rеwаrdѕ Thаt Mаkе a Difference іn Your Gаmе at https://acebet99.net/
Take me there

Casino Games Singapore

Onlіnе Casinos Offer Greater Bоnuѕеѕ at https://acebet99.net/
Take me there

30 let rasti, pa tudi skušnjav in izzivov

Združenje Manager je do danes prehodilo zavidljivo pot razvoja in rasti. A ta ni bila vselej ravna, imela je mnogo ovinkov, mogoče pa tudi kakšno slepo ulico.
Take me there

Camping & Caravan Club July 2019

Camping & Caravan Club July 2019
Take me there

Camping Caravan Club Out & About July 2019

Camping Caravan Club Out & About July 2019
Take me there

Space Case Grinder

Space Cаѕе Grіndеr іѕ the ultіmаtе grіndіng mасhіnе
Take me there

Cali Crusher Grinder

Buy Cаlі Crusher Grinder for ԛuаlіtу grіndіng аnd dеѕіgn
Take me there

ประกาศรายชื่อผู้โชคดี จากการเล่นเกมตอบคำถาม "การสะสมคะแนน GHB Reward

ประกาศรายชื่อผู้โชคดี จากการเล่นเกมตอบคำถาม "การสะสมคะแนน GHB Reward ลูกค้าต้องชำระค่างวดผ่อนบ้าน ผ่าน Digital Services ของธนาคาร ช่องทางใดบ้าง?"
Take me there

Abogados de inmigracion Los Angeles

Si usted ha sido contratado para un trabajo en los EE.UU., hay ciertos problemas de inmigración de empleo para resolver.
Take me there

Abogado por proceso consular

Los abogados de inmigración ayudan a sus clientes a prepararse para cualquier entrevista que pueda ser requerida
Take me there

V ČUSTVENEM VRTINCU POVRATNE INFORMACIJE

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste nekomu podali negativno povratno informacijo in ta ni bila sprejeta po vašem pričakovanju?
Take me there

Fruit And Vegetable Wholesalers Sydney

Find the best fruit and vegetable wholesalers near me at https://harvestfresh.com.au/
Take me there

Fruit and Vegetable Suppliers for Restaurants

Fruit and vegetable suppliers for restaurants offer the finest quality at https://harvestfresh.com.au/
Take me there

KDAJ LAHKO EKIPA SPREJME POLNO ODGOVORNOST?

Danes, v časih ko vlada vrednota »več, večje, hitreje«, za doseganje ciljev vsako podjetne potrebuje motivirano in odgovorno ekipo.
Take me there

Ocadolife June - July 2019

OCADO Life Issue 38 / June - July 2019
Take me there

vbet77 online betting

Vbet77 online betting for free and play with the ones that you like best
Take me there

Gambling Site Singapore

Nowadays, you may find online gambling with much more being opened each month.
Take me there

Kaj poganja motivacijo za tekočim trakom?

Mize na namizni tenis, hišni ljubljenčki v pisarnah, delo od doma ... Ali ti privilegiji veljajo le za določena delovna mesta in kaj motivira proizvodne delavce?
Take me there

abogados de accidentesen Los Angeles

Abogados de accidentesen Los Angeles para una consulta gratis en https://abogado.la/ Encuéntrenos en Google Map: https://goo.gl/maps/Y94p77dyJJN2
Take me there

abogados de accidentesen LA

Abogados de accidentesen Los Angeles para una consulta gratis en https://abogado.la/ Encuéntrenos en Google Map: https://goo.gl/maps/Y94p77dyJJN2
Take me there

Rastoče podjetje je vredno več

Najbolj primeren čas za prodajo podjetja je takrat, ko je to še vedno v fazi rasti. Pred prodajo si mora lastnik in/ali manager zastaviti naslednja vprašanja: ali sem res pripravljen prodati podjetje,
Take me there

Interaktiver RAV4 Prospekt

Der neue RAV4. Hybird SUV. Keine halben Sachen.
Take me there

Best Beard Trim NYC

Find stylish men's haircuts at the Barbershops in NYC at https://pallmallbarbers.nyc Also visit here: https://pallmallbarbers.nyc/location/ https://pallmallbarbers.nyc/news/
Take me there

Best barber in NYC

Best barbers in NYC gives the freshest shape-ups at https://pallmallbarbers.nyc Also visit here: https://pallmallbarbers.nyc/location/ https://pallmallbarbers.nyc/news/ https://goo.gl/maps/MfpzLuHVF
Take me there

Poletje na Ravnah + mesečnik junij

Osvežujoči poletni dnevi in zanimivih dogodkov polne poletne noči!
Take me there

“Ketogenic Diet” เทรนด์ไดเอทแนวใหม่ ยิ่งกินไขมันเท่าไหร่ น้ำหนักยิ่งลด!

เทรนด์ไดเอทแนวใหม่ ยิ่งกินไขมันเท่าไหร่ น้ำหนักยิ่งลด!
Take me there

สกุล อินทกุล นักจัดดอกไม้ระดับโลก กับชีวิตที่ร่มเย็นด้วยการ “ให้”

สกุล อินทกุล นักจัดดอกไม้ระดับโลก
Take me there

พิธีเจริญพุทธมนต์ ทำบุญตักบาตร เนื่องในวันเฉลิมพระชนมพรรษาสมเด็จพระนางเจ้าสุทิดา

พิธีเจริญพุทธมนต์ ทำบุญตักบาตร เนื่องในวันเฉลิมพระชนมพรรษาสมเด็จพระนางเจ้าสุทิดา พัชรสุธาพิมลลักษณ พระบรมราชินี ประจำปี 2562
Take me there

Mortgage Lenders

A home equity loan is a consumer loan secured by a second mortgage at https://www.highlandermortgage.com/ Find us here: https://goo.gl/maps/Z767mijEpNQxGE6h6 Services: mortgage lenders
Take me there

Home Equity Loan

Fha loan designed for low-to-moderate income borrowers at https://www.highlandermortgage.com/ Find us here: https://goo.gl/maps/Z767mijEpNQxGE6h6 Services: mortgage lenders mortgage rates refinance
Take me there

DIGITALNA ORODJA POMAGAJO PRI IZVAJANJU POSLOVNE STRATEGIJE

Digitalne tehnologije bistveno spreminjajo način delovanja večine panog. Tako digitalizacija kadrovskih procesov v organizacijah ni več na izbiro, temveč je le vprašanje časa – kdaj pride na vrsto?
Take me there

ZAKAJ SE Z ZAPOSLENIM NE RAZUMETA

Rezultati raznih študij kažejo, da imajo bolj družabni posamezniki večjo hitrost govora, prav tako pa vzpostavljajo več pogovorov ne glede na lastnosti pogovornega položaja.
Take me there

OD OBJAVE PROSTEGA DELOVNEGA MESTA DO ZAPOSLITVE

Svetujemo, da kandidat ob prejemu predloga pogodbe tudi podpiše vročilnico oziroma izjavo o tem, da je predlog pogodbe dejansko tudi prejel.
Take me there

EKSPERIMENTIRANJE IZ POSLA PRENAŠAMO NA ISKANJE TALENTOV

Našo pozornost je konec marca pritegnilo sporočilo skupine Gen-i, da iščejo 100 novih sodelavcev s področja naravoslovnih, ekonomskih in humanističnih ved.
Take me there

NADARJENI ALI PREDANI IN VZTRAJNI? KDO JE ZARES PRAVI POTENCIAL ZA RAZVOJ TALENT

Dokazano je, da zaposleni z dinamično miselnostjo delujejo proaktivno, predvsem, ko so prisotni elementi transformacijskega vodenja.
Take me there

PRIHODNOST HRM Z VIDIKA PROCESA KADROVANJA

Spremembe, ki so nastale zaradi razvoja IKT, se kažejo predvsem v načinu zbiranja, hranjenja, uporabe in širjenja informacij o kandidatih za zaposlitev in kadrih v organizacijah različnih vrst.
Take me there

MLADI NAS UČIJO, DA JE USTVARJALNOST ŠPORT, NE UMETNOST

Ustvarjalne posameznice in posamezniki so tisti, ki jim ni težko z zanosom slediti eni stvari in se ji povsem posvetiti. Spremljati aktualne trende.
Take me there

PREOBLIKOVANJE HR V ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

Funkcija upravljanja človeških virov bo zato v prihodnosti prevzemala veliko večjo vlogo in odgovornost, kot to trenutno velja v večinski praksi.
Take me there

PRIHODNOST LIFE COACHINGA

V prihodnje bo na področju coachinga zagotovo še več elektronske in neposredne online komunikacije, zato je pravi izziv že danes, kako to komunikacijo čim bolj učinkovito pripraviti na prihodnost.
Take me there

KAKO KONTROLIRATI (NEGATIVNA) ČUSTVA V STRESNIH SITUACIJAH NA DELOVNEM MESTU

Za podjetnike velja, da jih frustracija zaradi slabe naložbe lahko spodbudi k odločitvam, ki se jim v tistem trenutku zdijo kot najlažji izhod iz situacije.
Take me there

Digital Press - Best of Mod Garage Vol. 1

From all-purpose advice on pickups, wire types, and shielding, to specific tips on getting Page’s Paul sound, giving your Strat seven “blended” sounds, and more
Take me there

State Farm Agent Austin TX

Austin State Farm Agent Serving All of Texas Insurance policies at https://www.kirkingels.com Find us here: https://goo.gl/maps/UB2ddTL3kAjXLWin6 Services: Austin State Farm Agent
Take me there

Austin State Farm Agent

State Farm in Austin TX also offers insurance for your home at https://www.kirkingels.com Find us here: https://goo.gl/maps/UB2ddTL3kAjXLWin6 Services: Austin State Farm Agent
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 66, junij 2019

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Digital Press - Pedalboards of the Stars Vol. 3

From Morello to the Struts, and the Breeders to Red Fang, EJ, and the Edge—_PG_ gets up close and personal with your heroes’ stomp stations.”
Take me there

San Jose overnight child care

San Jose overnight child care for personalized one-on-one care
Take me there

Best daycare San Jose ca

Best daycare in San Jose ca provide high standards of childcare
Take me there

Apostille NYC

Apostille in NY with Same day service available at https://bronxmobilenotaryservice.com/
Take me there

Apostille NY

Apostille in NY with Same day service available at https://bronxmobilenotaryservice.com/
Take me there

Garage Door Repair Fort Lauderdale

Garage Door Repair in Fort Lauderdale from certified technicians
Take me there

Garage Door Installation Fort Lauderdale

Garage Door Installation in Fort Lauderdale for affordable costs
Take me there

Fish And Chips Ocean City NJ

Brunch in OC NJ for having mouthwatering experience at https://docksidekitchen.com/ Also visit here: https://docksidekitchen.com/menu/ https://docksidekitchen.com/shop/
Take me there

Best Breakfast Ocean City NJ

Breakfast in OC NJ with extensive menu suitable for all catering needs at https://docksidekitchen.com/ Also visit here: https://docksidekitchen.com/menu/ https://docksidekitchen.com/shop/
Take me there

Junij 2019

Prebirajoč to številko Radarja boste mogoče tudi vi dobili občutek, da se ljudje pogosto sploh ne zavedamo, s kom sobivamo. Da namreč med nami živijo tudi ljudje z na pogled povsem običajnimi življenjskimi zgodbami, ki pa v resnici ves čas hodijo nevarno po robu med tistim, kar se nam še zdi normalno in prav, ter tisto drugo stranjo, kjer so doma veliko bolj temačne zgodbe. A se ti ljudje, izgubljeni na tej strani in prikrivajoč svoje težave, kljub travmam in bolezenskim znakom nekako prebijajo skozi življenje in so ne glede na vse ter neozirajoč se na mnenje drugih ustvarjalni člani te družbe. Včasih še celo bolj od tistih, ki si radi pravimo normalni. Veliko poguma potrebujejo ti ljudje, da takrat, ko na njihov um ležejo mračne koprene, vztrajajo na tej strani. Pa naj bo ta njihov trud z našega zornega kota videti še tako čuden in čisto nič prav. Kaj lahko naredimo, da bi bilo zanje vse skupaj vsaj malo lažje, da njihove hibe ne bi tako zelo vpile v nebo? Največkrat žal nič. Dovolj je že to, da vemo, da so med nami in da se zavedamo, da se za vsemi tistimi vpijočimi bolezenskimi znaki skriva Jaz. Včasih veliko večji, kot je naš.
Take me there

Kako (najprej) razumeti in (nato) voditi milenijce

V prihodnjem desetletju bodo milenijci postali večinski delež delovne sile. Do leta 2025 naj bi predstavljali 75 % delovne sile.
Take me there

Working Safely At Heights Course

The regulations provide for planning and accident mitigation, training of employees, and the proper use of tools and equipment aimed at working at height scenarios.
Take me there

Boom Lift Operator Course

Boom lift workers are needed everywhere, in every city across the nation. But not just anyone can operate them. Anyone that works this equipment requires a boom lift license.
Take me there

Wigs​, weaves n whatever...

asdfghjkl;
Take me there

Wigs, weaves n what

This digital magazine is about the many hairstyles the black women can have, a women's go-to and no-go hairstyles. It's an insight into the world of black hair on a personal level.
Take me there

Identify Magazine

Makeup Magazine
Take me there

London Airport Chauffeur Service for Hire

The Importance of London Airport Chauffeur Service For Hire at https://www.hirealondonchauffeur.co.uk/
Take me there

San Diego California Bankruptcy Attorney

Bankruptcy Attorney in San Diego California that helps you to take control of your finances at https://www.blclawcenter.com/ Also visit here: https://www.blclawcenter.com/contact-us/
Take me there

Bankruptcy Lawyer Downtown San Diego

Bankruptcy Lawyer in San Diego California with Free Consultation solutions at https://www.blclawcenter.com/ Also visit here: https://www.blclawcenter.com/contact-us/ https://www.blclawcenter.com/att
Take me there

Garage Doors New Haven

Garage doors in New Haven CT professionals provide High-Quality Repairs
Take me there

Garage Door Opener Repair

Garage door opener repair services from certified technicians
Take me there

Garage Door Opener Installation

Garage door opener installation services for cheap costs
Take me there

Naravno & Okusno: Hvala, narava! Hvala za piknik!

Vaš ultimativni vodnik po naravnih sestavinah in odličnih izdelkih. Vse iz narave. Vse iz Naturete.
Take me there

June 2019

12 things every guitar tech (and aspiring amateur) should know.
Take me there

IQ options

IQ options oferece as mais recentes opções binárias e forex
Take me there

IQ Option Brasil

IQ Option Brasil é a escolha certa para fins de negociação binária
Take me there

ธอส. ร่วมกิจกรรมถวายพระพรชัยมงคลเฉลิมพระเกียรติฯ ที่วัดพระราม ๙ กาญจนาภิเษก

ธอส. ร่วมกิจกรรมถวายพระพรชัยมงคลเฉลิมพระเกียรติฯ ที่วัดพระราม ๙ กาญจนาภิเษก
Take me there

Digital Press - All About Amps Vol. 7

Fryette and Sound City guru Steven Fryette unpacks must-know amp-modding basics, while EAST Amps’ Jeff Bober guides you through upgrades to three classic combos.
Take me there

G H Bank Products

G H Bank Products
Take me there

ZA VODENJE POVSEM ODDALJENE EKIPE MORAŠ NAJPREJ ZAUPATI SAMEMU SEBI

Ključnega pomena so transparentnost in jasna pravila
Take me there

KAKO PRAVOČASNO PREVZETI IN DOLGOROČNO USPEŠNO VODITI DRUŽINSKI POSEL?

Dejstvo je, da le ena tretjina družinskih podjetij preživi prenos dejavnosti na potomce. Zgolj devet odstotkov potomcev je zares motiviranih za nadaljevanje družinske dejavnosti.
Take me there

Commercial removal companies

Commercial Removal Companies London will expedite your move
Take me there