List of digital editions

Highlighted Digital Editions

Highlighted list of digital publications created with Edition Digital Smart Digital Publishing System. Edition Digital publishing software unifies all crucial points of effective digital publishing; creating, managing, distributing, monetising and analysing.


#digital magazine #responsive Design #cross-platform compatibility #mobile first #gamification #online magazine

 

DECEMBER 2022 / ENGLISH

DECEMBER 2022


Take me there

DECEMBER 2022 / PAPIAMENTO

DECEMBER 2022


Take me there

The Purchaser – Issue 13

Featuring procurement-led sustainability innovation at Roche, Bodo Bokämper and Christian Michalak on digital pocurement transformation at BMW Group, supply chains and luxury fashion with Nico Dapoto


Take me there

ESG Intelligence – vaša velika konkurenčna prednost

Pomen prepoznavanja okoljskih, socialnih in upravljavskih tveganj (ESG) postaja ena izmed prioritet podjetij, ki se zavedajo, da gre za področje, ki ga ni več možno ignorirati.


Take me there

CA Magazine December 2022–January 2023

We examine the role CAs can play as companies try to balance purpose v profit, what the ICAS VP learned from Disney’s CEO, meet the finance professionals tackling the hospitality crisis, and much more


Take me there

Tu je praznično obarvana revija ADMA!

Izšla je še zadnja letošnja revija ADMA. Komaj čakamo, da jo prelistate!
Take me there

Sporočilo v steklenici

Kolumna, ki jo je na dogodku MQ trening vodenja z managerji v javnem sektorju z udeleženci delil Dr. Tonček Kregar
Take me there

Zakaj svet potrebuje trajnostne vodje?

Kaj je trajnostno vodenje in kako postanem trajnostni vodja? Kako to zgleda v praksi?
Take me there

Vrednost znanja je v delitvi znanj

Tatjana Kolenc ima za seboj dolgoletne izkušnje v izvršilnih in vodstvenih vlogah v gospodarstvu. Verjame v moč povezovanja in sodelovanja, kar s strastjo prenaša na druge.
Take me there

Ne klonov, želimo 150 pristnih ljudi!

Intervju s prodornim Markom Podgornikom Verdevom, direktorjem podjetja Mikro+Polo in prejemnikom nagrade Vključi.vse 2022.
Take me there

Zelena transformacija glavno gonilo sprememb

Tomaž Orešič ima več kot 21 let izkušenj na področju energetike, liberalizacije energetskih trgov, distribucije, prodaje električne energije ter projektov energetske učinkovitosti.
Take me there

Oslo Business Forum: 10 naukov za vodenje v negotovih razmerah

Pred kratkim je na Norveškem potekal poslovni forum, na katerem je bila razprava osredotočena na izzive, s katerimi se managerji in managerke soočajo v aktualnih razmerah.
Take me there

Torkild Justesen: Zakaj svet potrebuje trajnostne voditelje?

Podnebje, okolje, zdravje, enakost spolov in izobraževanje so zgolj nekatere težave, s katerimi se soočamo. Zato potrebujemo voditelje, ki so sposobni, drzni in želijo zastaviti trajnostno usmeritev.
Take me there

Supermoč človeštva je v sodelovanju

Pogovor z dr. Nikolaosom Dimitriadisom o delovanju človeških možganov in vsem, kar mora voditelj vedeti o tem
Take me there

Podjetja z znanjem vidijo dlje

Agilnost ni le kultura. Je to, kar veš. To je eno od sporočil profesorja Howarda Yuja, pred leti uvrščenega na svetovno lestvico najboljših profesorjev managementa na svetu, mlajših od 40 let.
Take me there

Prepoznajmo relevantne trende - Številka 42 oktober/november 2022

Živimo v svetu mnogih trendov, impulzov. Potrebno je prepoznati koristne.
Take me there

Kaj imamo, česa nimamo – kaj torej potrebujemo

Uspešen postopek kadrovanja se tako kot vsako potovanje začne s prvim korakom. V našem primeru je to opredelitev dejanskih potreb po novem sodelavcu, ki bo zapolnil zaznano vrzel.
Take me there

Čustvena inteligentnost in zaposlovanje mladih

Zakaj obvladovanje čustvene inteligentnosti pomembno prispeva k razvoju kariere posameznika kot tudi k uspešnosti timov in organizacije kot celote?
Take me there

Zakaj se moramo odrasli zaljubiti v učenje?

Svet se je spremenil. In spremenilo se je tudi izobraževanje.Nove razmere pa so ponudile nove, boljše možnosti za izobraževanje in učenje odraslih, ki danes ni več izbira – ampak obveznost.
Take me there

Zemljevid poti za rast dodane vrednosti

VUCA svet, koronakriza, vojna v Evropi, posledice podnebnih sprememb, energetska in prihajajoče nove krize zahtevajo agilne organizacije, odporne in prožne.
Take me there

Kako najti in pravilno vključiti talente mladih

Vsako uspešno podjetje, institucija ali organizacija se ne glede na specifično panogo, sooči z bistvenim strukturnim problemom: kako uspešno najti in integrirati nove kadre iz generacij mlajših.
Take me there

Zakonodajni okvir koriščenja letnega dopusta

Namen članka je opozoriti na nekatere določbe koriščenja letnega dopusta ter predstaviti izhodišča, ki jih določa zakon za sam institut letnega dopusta.
Take me there

Mentor Magazine - December 2022

Mentor Magazine - December 2022
Take me there

Mentor Magazine - November 2022

Mentor Magazine - November 2022
Take me there

A TO Z INDIA - DECEMBER 2022 - SPECIAL ISSUE

BIRTH OF JESUS CHRIST: NATIVITY BIBLICAL STORY - This is a summary of the Biblical account of the birth of Jesus. Almost 2,000 years ago, Mary gave birth to the son of God, Jesus Christ.
Take me there

A TO Z INDIA - DECEMBER 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: ANNAPURNA JAYANTI - "THE ANCIENT HINDU FESTIVALS THAT CELEBRATE FOOD" - Annapurna Jayanti is one of the ancient and unique Hindu festivals that celebrate
Take me there

Poslovni Carzine - Zima 2022/23

Zgodbe za vrhunsko mobilnost - izdaja zima 2022/23
Take me there

Delovna mesta in veščine za zeleni prehod

Prehod v nizkoogljično družbo zahteva razvoj zelenih veščin in zelenih delovnih mest. Podjetja morajo pri trajnostni transformaciji svojega poslovanja razmišljati tudi o tem, kakšne veščine in spretn
Take me there

Kako spodbujati novo kulturo dela

Tako ustvarimo dnevno dinamiko, ki izhaja iz individualnih potreb, integriranih s potrebami lastne ekipe in potrebami strank.
Take me there

Znanje kot ključna dobrina organizacije

Lahko imamo odlične ljudi, primerna orodja, toda če ni osnovnih smernic, kako znanje zajeti, deliti, nadgraditi, pravega učinka ni.
Take me there

Promocija zdravja na delovnem mestu vpliva na dobro počutje zaposlenih

S pomočjo raziskovalnih vprašanj smo ugotovili, da zaposleni menijo, da promocija zdravja na delovnem mestu vpliva na dobro počutje zaposlenih, vendar menijo, da organizacija premalo skrbi zanjo.
Take me there

Ambicioznost, investicije v neotipljivi kapital

Slovenija zaostaja za razvitimi državami v celotnih investicijah v neotipljivi kapital kot tudi investicijah v usposabljanje in izobraževanje
Take me there

Ključ do trajnosti na delovnem mestu

Globalni trendi se usmerjajo k trajnostnim delovnim mestom in eden izmed stanj, ki pripomore k temu, je uspevanje. Kaj naj bo prvi korak za podjetje, ki želi, da zaposleni začnejo uspevati?
Take me there

Potrebe na trgu dela lahko rešijo tudi seniorji

Trg je ena izmed najbolj agilnih področji na svetu. Ponuja mnogo priložnosti, tokrat se je pojavila za seniorje.
Take me there

December 2022

December 2022
Take me there

Make-A-Wish Fall/Winter 2022

Fall/Winter 2022 edition of WishMaker
Take me there

FirstClass d.o.o. in SymphonyEYC: s skupnim projektom v finale

Med finaliste izbora HR&M projekt leta 2022 sta se s skupnim projektom Uvedba in spremljanje mentorstva tehničnih strokovnjakov uvrstili tudi podjetji FirstClass d.o.o. in SymphonyEYC.
Take me there

4-dnevni delovnik

V preteklih dveh letih se nobeno področje ni tako hitro preobrazilo kot način dela. Priča smo pomanj- kanju talentov na trgu dela, globalnim množičnim odpovedim in mobilnosti delovne sile.
Take me there

Kako lahko kadroviki naslavljamo vrzeli

Kadrovska funkcija je seveda na prvem mestu poklicana, da odgovori in pridobi odgovor na vprašanja in rešitve za pridobivanje talentov – danes in jutri.
Take me there

Vodenje podjetja je odgovornost vseh

Kako do izjemnih dosežkov podjetja s pomočjo vključujočega vodenja, vam razkrije Jorge Silva, eden izmed štirih soustanoviteljev argentinskega podjetja 10Pines.
Take me there

Tudi Špica International bo nastopila na izboru HR&M projekt leta

Kako s pomočjo krepitve blagovne znamke do zavzetih in motiviranih zaposlenih vam bo na predstavitvah finalistov izbora HR&M projektov zaupala Špica International.
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 83, november2022

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

BTS Xmas Survival Guide 2022

BTS Xmas Survival Guide 2022 - Nisha Katona, Supermarket Best Buys, Quiz, Christmas Jumper Day, Little-Big Stockings, Discover Your Mischievous Side, Financial Independence and more...
Take me there

Mercator na izboru HR&M projekt leta predstavlja Učno prodajalno

Na izboru HR&M projekt leta bo svojo dobro prakso predstavljal tudi Mercator. Več o njihovi Učni prodajalni preberite v prispevku, ali pa se nam pridružite na predstavitvi in razglasitvi rezultatov!
Take me there

December 2022

2022’s best gear! Plus, interviews with Polyphia, Vernon Reid & Jamaaladeen Tacuma, and Snarky Puppy; behind the scenes of Fender’s American Vintage II Series; and new gear by PRS, Martin, and more!
Take me there

Cyclist Love Triangle Murder: Pre-Trial Hearing Update

Kaitlin Armstrong is charged with the murder of Anna "Mo" Wilson, a professional cyclist, in Austin, TX. Police say Armstrong flew into a jealous rage over Wilson dating her boyfriend Colin Strickland
Take me there

Med HR&M finalisti tudi Telekom Slovenije

Telekom Slovenije se je na izboru HR&M projekt leta uvrstil med finaliste, ki se bodo potegovali za nagrade na HR&M konferenci. Razvili so orodje Vodja 360° in ga implementirani v delovni proces.
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 14

Build a better pedalboard! Plus killer new tone toys from PRS, MXR’s Duke of Tone, and more sonic sorcery.
Take me there

Ljubljanske mlekarne so finalist izbora HR&M projekt leta

24. novembra bomo na HR&M konferenci izbrali zmagovalce izbora HR&M projekt leta. Za zmago se potegujejo tudi Ljubljanske mlekarne s projektom Zavzetost nas vodi in povezuje.
Take me there

Joker 19

Mortal Kombat 2 kmalu tudi na PCju Samuraj Showdown FIFA 95 NBA Live 95 Earthvvorm Jin Chaos Control, Darker, Navy Strike, Across the Rhine, CES 95... Heretic Space Federation Premier Manager 3 KA-50
Take me there

HR&M finalist Outbrain izobražuje mlade

Predstavljamo vam drugega finalista HR&M izbora leta 2022. Podjetje Outbrain je nadgradilo pretekli projekt in razvilo Data Science Summer Internship. Preberite več o njihovi dobri praksi!
Take me there

The Purchaser Interview Process Guide

Interview Process Guide
Take me there

Tech-Exec Interview Process Guide

Interview Process Guide
Take me there

Predstavljamo HR&M finaliste! Mikro'+Polo, d.o.o.

Eden izmed letošnjih finalistov izbora HR&M konference je podjetje Mikro'+Polo, d.o.o. s projektom Krepki in zdravi. Preverite, kakšne spremembe so vpeljali in kako so vplivale na zaposlene.
Take me there

Kaj vas polni, kaj vas prazni? RazSTRESite se!

Vitalna energija je sila, ki oživlja. V filozofiji joge to življenjsko energijo imenujemo prana (sanskrt). Teče po subtilnih energetskih poteh, ki so v energetskem telesu posameznika.
Take me there

Ocado Life December 2022

Ocado Life Issue 71 / December 2022
Take me there

Fintech_Nov22

November 2022 Edition
Take me there

Out & About December 2022

Out & About December 2022
Take me there

Camping Caravan Club December 2022

Camping Caravan Club December 2022
Take me there

Eva Kalan: "Oseba, ki obvlada poslovno podporo, predvidi vse možne scenarije"

ADMA SE PREDSTAVI
Take me there

Tech-Exec Issue 12

Featuring our Data Leaders Awards 2022 winners Di Mayze and Lee Fulmer, IBM’s Melissa Drew on the power of data, transforming young lives with Esther O’Callaghan OBE and more
Take me there

Ocado Little Book Of Beauty November 2022

Ocado Little Book of Beauty
Take me there

NOVEMBER 2022 / PAPIAMENTO

NOVEMBER 2022
Take me there

NOVEMBER 2022 / ENGLISH

NOVEMBER 2022
Take me there

Aleksander Zadel: »Ljudje, ki razloge za svojo srečo ali nesrečo vidijo v sebi..

Aleksander Zadel je eden tistih sogovornikov, ki nam s svojim tokom misli odpirajo nova spoznanja in nas pripeljejo do tega, da prevprašamo vse, kar smo do zdaj mislili, da vemo.
Take me there

Trajnost: kdo in zakaj naj bi vam verjel?

Kaj pri trajnosti v resnici šteje? Bistvo je preobrazba, razkrivajo strokovnjaki in izkušnje podjetij, ki se na pot trajnosti niso podala zaradi marketinga, temveč odgovornosti.
Take me there

Nič ni nemogoče. Da se!

Pogovor z dobitnikoma priznanja Manager leta 2022, predsednikom uprave NLB Blažem Brodnjakom in Sabino Sobočan, generalno direktorico družbe Varis Lendava.
Take me there

Z lastništvom zaposlenih v bran sovražnemu prevzemu

Razlogov za prodajo podjetja oz. deležev v podjetju je lahko veliko. Lahko je zaznana finančna in/ali strateško zanimiva prevzemna ponudba, lahko pa tudi vzroki strateške širitve in rasti.
Take me there

TOP nasveti za izjemno predstavitev

Javno nastopanje je lahko velik stres, ali pa velik užitek. Nimate veliko izkušenj z javnim nastopanjem? Želite svojo naslednjo predstavitev izpeljati vrhunsko? Za vas imamo nekaj nasvetov, kako!
Take me there

Ne cena, dobavljivost bo izziv

Zelo turbulentno, volatilno in leto polno presenečenj. Če je bil do zdaj največji izziv velik in hiter skok cen surovin, posledično materialov, sedaj vse večji izziv postaja dobavljivost.
Take me there

Voditelj: navdihovati ljudi in videti dlje

Kaj o obdobju sprememb in o voditeljstvu pravi Jim Hagemann Snabe, prvi mož družbe A.P. Moller – Maersk in Siemensa ter soavtor modela vodenja Dreams and Details
Take me there

Etika je dobra za posel

Poslovni svet že desetletja in desetletja od voditeljev pričakuje, da se osredotočajo na eno stvar: finančne rezultate. Danes lahko rečemo, da etika in integriteta dobivata čedalje bolj vplivno vlogo.
Take me there

Digitalna preobrazba se mora začeti na »vrhu«

Covid je pokazal, da so mnoge spremembe možne, četudi so prej izgledale nemogoče. Digitalizacija je čez noč omogočila nov način dela, predvsem pa bistven dvig produktivnosti in konkurenčnosti.
Take me there

Trajnostna energetska prihodnost ni (več) le izbira

Če se je še lani marsikje po Evropi 'barantalo' z uradnimi letnicami izhoda iz premoga zavoljo okoljskih izzivov, je od zgodnje pomladi letošnjega leta še kako jasno, da fosilna goriva niso več opcija
Take me there

Medsebojno spoštovanje je temelj vsega

Bogomir Mirko Strašek je znan po odličnem vodenju in pravi, da je v človeških odnosih, tako poslovnih kot osebnih, najbolj pomembno spoštovanje.
Take me there

imag_novdec22

imag_novdec22
Take me there

Izšla je ADMA za november 2022!

Čisto sveže iz tiskarne - ADMA, november 2022!
Take me there

CA Magazine November 2022

Why mental fitness is a business priority, Amjad Hassan CA on what Gen Z wants from its leaders, the CAs finding solutions for our fuel supply, plus the results of our Accountancy in Practice survey
Take me there

November 2022

November 2022
Take me there

Los Cabos Real Estate Fall 2022

Los Cabos Real Estate magazine is the premiere real estate publication in Los Cabos. Homes and land in Cabo San Lucas, San Jose del Cabo, Eastcape, Cerritos and Todos Santos.
Take me there

Los Cabos Real Estate Summer 2022

Los Cabos Real Estate magazine is the premiere real estate publication in Los Cabos. Homes and land in Cabo San Lucas, San Jose del Cabo, Eastcape, Cerritos and Todos Santos.
Take me there

A TO Z INDIA - NOVEMBER 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: GURU NANAK JAYANTI (553TH BIRTH ANNIVERSARY OF GURU NANAK) - Guru Nanak (1469-1539 C.E.) was the founder of the religion of Sikhism and the first of the Sikh Gurus. His birth i
Take me there

A TO Z INDIA - OCTOBER 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: DEEPAVALI - “THE FESTIVAL OF LIGHTS” -THE CELEBRATION OF THE VICTORY OF LIGHT OVER DARKNESS - Deepavali—“the Festival of Lights”—is one of the most significant, joyous and popu
Take me there

October 2022 Digital Issue

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Printing and Labelling.
Take me there

Manufacturing and Logistics IT - October 2022

The European magazine promoting the effective use of IT in supply chain applications
Take me there

November 2022

10 Young Players to Watch, Tedeschi Trucks Band, Vieux Farka Touré, Anna Butterss, Yves Jarvis, the Fixx's Jamie West-Oram. Reviews: Fender, Orange, MXR, Tech 21 & more.
Take me there

Halloween Minimag 2022

Peperami's Halloween & Bonfire Night Recipes, Half-Term Veggie Swap Challenge, Buddy Oliver's Spooky Halloween Treats, Slime Doughnuts, Witch Halloween Books to Read? and Firework safety advice
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 15

Get Wired: 5 Mods To Supercharge Your Pickups! Plus the Best Reader Guitar Builds and Jol Dantzig on Organizing Your Workbench
Take me there

OcadoLife November 2022

Ocado Life Issue 70 / November 2022
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 11

Acoustic Revelations: Classic Guitars, Epic Players, and Pro Tips
Take me there

Masterclass with Sauce-It 2022: The Game Changer

Welcome to the new digital version of Sauce-It. A whole new world of innovation!
Take me there

Out & About November 2022

Out & About November 2022
Take me there

Camping Caravan Club November 2022

Camping Caravan Club November 2022
Take me there

Prijavljam se na razpis!

Prijavljanje na razpise, sploh če tega ne delamo vsak dan, je lahko naporno. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri prijavi na naše razpise oziroma nagrade.
Take me there

The Purchaser — Issue 12

Featuring Raman I Nathani on procurement in the healthcare sector, patient-first supply chain transformation at Alvotech, procurement as a business enabler at BMS and more
Take me there

Stroud & Clarke Media Kit 2022

Stroud & Clarke is a multichannel creative agency that produces exceptional business and lifestyle content for brands, leaders and pioneers.
Take me there

Mentor Magazine - October 2022

Mentor Magazine - October 2022
Take me there

OCTOBER 2022 / PAPIAMENTO

OCTOBER 2022
Take me there

OCTOBER 2022 / ENGLISH

OCTOBER 2022
Take me there

Pridružite se nam na HR&M konferenci 2022

HR&M konferenca – povezujemo in razvijamo najvplivnejše HR strokovnjake, ki verjamejo, da JE mogoče. Pridružite se nam med 24. in 25. novembrom v prečudovitem okolju Lipice!
Take me there

Polona Požgan: »Komunikaciji sem posvetila več kot 20 let svoje kariere«

Besede, ki jih prenaša ljudem, so njena največja strast. Njena služba je hkrati njen hobi, najlepše pri njenem delu pa je, da prinaša osebno rast tako zanjo samo kot za udeležence njenih programov.
Take me there

Slavica Keršič: »Naziv ADMA odličnost leta 2022 je velik izziv«

KOLUMNA ZMAGOVALKE ADMA ODLIČNOST 2022
Take me there

CA Magazine October 2022

Why social mobility is key for economic growth, three CAs on tackling the property crisis, Baron Woolley on equality and the new King. Plus is the US a land of opportunity for CAs?
Take me there

October 2022

October 2022
Take me there

Abonmaji 2022/2023

Abonmajska knjižica
Take me there

October 2022

Twenty-four reviews of killer stompboxes from Way Huge, EarthQuaker, Fender, EHX, Boss & more. Artist interviews: Megadeth, Adrian Quesada, Horsegirl, Billy Howerdel, Haunted Shores.
Take me there

OcadoLife October 2022

Ocado Life Issue 69 / October 2022
Take me there

Tech-Exec 11

Featuring Culina Group’s Gary Donnelly on IT transformation, people and culture, Johnson & Johnson’s Ken Creasy, the future of travel with Stella Vita and more
Take me there

Digital Press - All About Amps Vol. 16

Fender Amp Speaker Swaps • Tube Amp Crash Course • Beefing Up a Deluxe Reverb Reissue • EVH 5150 Review • & More
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 16

Tips from Anthony Tidd • Ronnie Lane’s Zemaitis • Classics from Fender and Gibson • & More!
Take me there

Jesenski natečaj za priznanje MEGA 2022

Jesenski natečaj za priznanje MEGA 2022 v okviru projekta. Vsi zmagujemo, ko sodelujemo.
Take me there

Michigan College Guide - Fall 2022

The Michigan College Guide, a tool to help students find a path to the right colleges. Michigan College Guide is a comprehensive guide to Michigan’s public and private colleges and universities.
Take me there

Websi - Spletni prvaki 2022

WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke Slovenije!
Take me there

Out & About October 2022

Out & About October 2022
Take me there

Camping Caravan Club October 2022

Camping Caravan Club October 2022
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 82, september 2022

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Vedno večje razvojne razlike med podjetji

V letu 2021 je Združenje Manager izvedlo že četrto raziskavo o sodobnem voditeljstvu, ki raziskuje, v kateri fazi, delovni, učeči se, misleči ali ozaveščeni, se nahajajo podjetja.
Take me there

Trajnostna preobrazba skozi trajnostne poslovne prostore

Kako nam pri zasledovanju trajnostnih ciljev lahko pomaga najem trajnostnih poslovnih prostorov? Takšne priložnosti nam bo kmalu nudila nova poslovna stavba, ki bo zrasla v centru Ljubljane.
Take me there

Ko mentorstvo prerase v neprecenljivo prijateljstvo

Pogled na mentorski odnos mentorice mag. Simone Špilak in mentoriranke mag. Anuške Cerovšek Beltram.
Take me there

Kako 'odporni' ste na zgodbe žvižgačev?

Evropske institucije že dlje časa formalno-pravno priznavajo žvižgaštvo kot pomemben mehanizem pri uveljavljanju zakonodaje. Kaj pričakovati ob sprejetju novega zakona?
Take me there

Surfanje na valovih organizacijskih sprememb

Spremembe vedno zahtevajo veliko energije in uspešen rezultat nikoli ni odvisen od posameznika, temveč od premišljenega in usklajenega pristopa širše ekipe ter velike mere empatije.
Take me there

Prave odločitve in dosledna dejanja

Raziskave kažejo, da so managerji bolj naklonjeni načrtovanju, odgovornost za izvajanje strategije pa pogosto raje delegirajo ali prepustijo zaposlenim na nižji organizacijski ravni.
Take me there

Zbudili smo spečega Primusa

. Skupaj s PRSS smo se v Združenju Manager odločili, da ponovno obudimo priznanje Primus, ki nagrajuje komunikacijsko odličnost managerjev in managerk.
Take me there

Kako uporabiti AI v lastnem podjetju?

Kje lahko tehnologije AI koristijo v podjetjih, za katere scenarije in kako se tega lotiti? In kakšne so investicije oz. tveganja pri uvajanjih prijemov AI?
Take me there

Mentor Magazine - September 2022

Mentor Magazine - September 2022
Take me there

Nutrition I-Mag Sept/Oct 2022

Nutrition I-Mag Sept/Oct 2022
Take me there

Jesensko branje: Izšla je sveža revija ADMA!

Ste že prelistali čisto svež izvod revije ADMA za september?
Take me there

SEPTEMBER 2022 / ENGLISH

SEPTEMBER 2022
Take me there

SEPTEMBER 2022 / PAPIAMENTO

SEPTEMBER 2022
Take me there

Prepustite poslovna potovanja strokovnjakom, ne naključju

Načrtovanje poslovnih potovanj zna biti stresno. Temu se lahko izognete tako, da se obrnete na potovalno agencijo s specialisti za optimizacijo tovrstnih potovanj.
Take me there

BTS Autumn Term Issue 2022

The Gift of Play with Katie Piper, Fabulous Phonics, Read Their Worries Away, 6 Hacks to Minimise Food Waste, Lighter Lunchboxes Ideas, Benefits of Walking to School, The New Education White Paper
Take me there

Smiths Showroom - Edition 1

Welcome to the all NEW digital Smiths Showroom, packed full of special offers and inspiration for your shop.
Take me there

Premik od produktivnosti k blaginji za vse

Po Akcijskem načrtu za višjo rast produktivnost smo pripravili novelacijo - Akcijski načrt za večjo blaginjo, ki bo vodilo tako za odločevalce na ravni države kot podjetij.
Take me there

CA Magazine September 2022

Find out who will be appearing at CA Summit 2022. Plus, former UK Ambassador to the US Lord Kim Darroch on trust, Trump and the future of the economy. And meet the CAs who made it to the C-Suite.
Take me there

OcadoLife September 2022

Ocado Life Issue 68 / September 2022
Take me there

September 2022

September 2022
Take me there

A TO Z INDIA - SEPTEMBER 2022

A TO Z INDIA - SEPTEMBER 2022
Take me there

September 2022

Interviews with Muse, Wilco, Charlie Musselwhite, Farees, Kenny Greenberg, and Ty Segall. Reviews: Walrus Audio, Catalinbread, Fender, Taylor, Line 6, Charvel, and more.
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 13

Vintage Pedals & Trimpot Redemption • How Power Can Mess with Signal Clarity • 10 Distortion Pedals Under $100 • REVIEWS: Strymon, MXR, Walrus & More!
Take me there

Digital Press - Studio Secrets Vol. 13

A Guitarist’s Guide to Reverb Plug-Ins • Top Nashville Engineer/Producer Bil VornDick • Pro Reamping Advice • How Les Paul & the Beatles Transformed Mixes with Varispeed • & More
Take me there

Mentor Magazine - August 2022

Mentor Magazine - August 2022 - India
Take me there

Vabljeni na Posvet ADMA!

Posvet ADMA je edinstveno doživetje - ki izobražuje, motivira in povezuje vrhunske strokovnjake na področju podpore menedžmentu – za zvezde, ki sijete iz ozadja!
Take me there

The Purchaser Issue 11

Featuring the rise of the Internet of Production with Wikifactory’s Christina Rebel, procurement as a strategic powerhouse at Danone, supply chain transformation at OU Health and more
Take me there

Out & About September 2022

Out & About September 2022
Take me there

Camping Caravan Club September 2022

Camping Caravan Club September 2022
Take me there

Vaillant Advance Issue Eleven

Vaillant Advance Issue Eleven
Take me there

ESG načela so v tekmi neizbežna

Slovenska vodstva so od regionalnih (CEE) bolj ambiciozna, a v sami izvedbi aktivnosti za doseganje ESG (okoljskih, družbenih in upravljalskih) načel počasnejša.
Take me there

AUGUST 2022 / ENGLISH

AUGUST 2022
Take me there

AUGUSTUS 2022 / PAPIAMENTO

AUGUSTUS 2022
Take me there

A TO Z INDIA - AUGUST 2022

A TO Z INDIA - AUGUST 2022
Take me there

A TO Z INDIA - AUGUST 2022

A TO Z INDIA - AUGUST 2022
Take me there

August 2022

August 2022
Take me there

August 2022

Should You “Black-Panel” Your ’70s Fender? Artist interviews: Fantastic Negrito, Johnny Marr, Steven Wilson, & Miles Okazaki. Gear reviews: Squier, API, Gretsch, Yamaha, EVH, Line 6, and more!
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 10

Taj Mahal & Ry Cooder • How to Order a Custom Guitar • Acoustic-Centric Effects Pedals • Reviews: Martin, Fender, & More
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 14

Reader Mods! • 7 Ways to Soup-Up Your New Guitar • DIY Finish Relic’ing • Build Your Own DC Meter • What to Know Before Using Vintage Parts in a New Axe
Take me there

Metaverse: na 'prave' ali 'meta' počitnice?

Metaverse je bolj novodobna besedna skovanka kot revolucionarna novost. Vzporedni svetovi se že danes na nek način manifestirajo skozi številne platforme, najbolj očitno na področju industrije iger.
Take me there

Izzivi vodenja v hitrorastočih podjetjih

Ena od osrednjih nalog managerjev v mladih podjetjih je, da zaposlenim podamo širšo sliko aktivnosti podjetja in zakaj to počnemo. Vodje smo na ta način v nekakšni funkciji »lepila« med zaposlenimi.
Take me there

Svoboda govora ali pomanjkanje jezikovne kulture?

Komunikacija, zlasti živa in v vsakdanji rabi, je najdragocenejši pokazatelj utripa skupnosti – njenih odnosov, vrednot in načina življenja. In zdi se, da je ta utrip vse bolj nemiren, razdiralen.
Take me there

Skica o konstruktivnem aktivnem državljanu

Vprašanje aktivnega državljana je eno tistih, ki kar kliče po tako imenovani gostilniški debati. To je vsem nam dobro znano kričanje drug čez drugega, v katerem vsak zelo dobro utemeljuje svoj prav.
Take me there

Če želim jadrati, rabim jadrnico in ekipo

Končni cilj jadrnice je začrtan v glavi kapitana, a brez usklajene ekipe bo težko prišla do cilja. Katere lastnosti potrebuje vodja danes, pa naj bo kapitan jadrnice ali predsednik uprave?
Take me there

Mentor Magazine Feb 2022 - Ind

Mentor Magazine Feb 2022 - Ind
Take me there

Mentor Magazine March 2022 - India

Mentor Magazine March 2022 - India
Take me there

Out & About August 2022

Out & About August 2022
Take me there

Camping Caravan Club August 2022

Camping Caravan Club August 2022
Take me there

Scientific Report Fondazione Epatocentro Ticino 2021

Scientific Report Fondazione Epatocentro Ticino 2021
Take me there

OcadoLife August 2022

Ocado Life Issue 67 / August 2022
Take me there

Tech-Exec 10

Featuring Microsoft's Effie Kilmer on creating a framework for data management in the cloud, life on Mars with Natalie Rens, maximising data value with Fivetran and more
Take me there

Pridružite se nam na Konferenci Edutainment 2022!

Stopite z nami prebojno in domišljeno v svet znanja, ter se med 22. in 23. septembrom udeležite Konference Edutainment 2022, ki bo potekala v prečudovitem Portorožu.
Take me there

Nutrition I-Mag July/Aug 2022

Nutrition I-Mag July/Aug 2022
Take me there

CA Magazine July / August 2022

Discover the new rules of leadership. Plus, entrepreneur CAs on how they thrived through the pandemic. And why Web 3.0 will encourage more women to start their own companies.
Take me there

JULY 2022 / ENGLISH

JULY 2022
Take me there

JULI 2022 / PAPIAMENTO

JULI 2022
Take me there

BTS Summer Survival Guide 2022

BTS Summer Survival Guide 2022 - Thomasina Miers' Meta -Free Mexico, Starting School & Nursery Guide, Did We Miss SATs?, School Hayfever Tips, Pocket Money Advice, Travel - Home or Away?
Take me there

"Že na začetku smo vedeli, da je naš trg cel svet"

O preobrazbi podjetij v multinacionalki sta na MQ konferenci spregovorila Matej Košmrlj, direktor družbe NiceLabel/Loftware, in Matjaž Krč, direktor podjetja EKWB.
Take me there

Rapporto scientifico Fondazione Epatocentro Ticino 2021

Rapporto scientifico Fondazione Epatocentro Ticino 2021
Take me there

Osvojite naziv HR&M projekt leta!

Organizacije javnega in zasebnega sektorja vabimo, da se predstavijo širši javnosti in delijo inovativne pristope ter prakse na HR področju. Devet finalistov se bo predstavilo na HR&M konferenci!
Take me there

Prijavite se na razpis za certifikat TOP investitor v izobraževanje!

K sodelovanju vabimo podjetja in organizacije, ki sistematično vlagajo v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih.
Take me there

Imamo kadrovsko managerko leta 2022!

Na Slovenskem kadrovskem kongresu Love HR Summit je zmagovalka izbora postala Mateja Tišler, direktorica upravljanja s kadri v Ljubljanskih mlekarnah.
Take me there

Do uspešnega podjetja s sanjsko ekipo zaposlenih!

Poenostavite si delo v kadrovski službi. Z zamudnimi operativnimi opravili naj se ukvarja napredna tehnologija, vi se posvetite sestavljanju uspešne ekipe zadovoljnih sodelavcev in njihovemu razvoju.
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 81, junij 2022

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Spring/Summer 2022

Spring/Summer 2022 edition of WishMaker
Take me there

Fall/Winter 2021

The Fall/Winter 2022 SPECIAL EDITION of WishMaker.
Take me there

July 2022

July 2022
Take me there

OcadoLife July 2022

Ocado Life Issue 66 / July 2022
Take me there

June 2022 Digital Issue

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Automatic Identification and Data Capture (AIDC)/Mobile Computing.
Take me there

Manufacturing and Logistics IT - June 2022

The European magazine promoting the effective use of IT in supply chain applications
Take me there

Marijuana Madnezz Issue 14

Our latest issue is available for online viewing, the May edition. Issue 14 Stoner Movie Review from Rotten Tomatoes Pest Control 101 from the University of California IPM program Recipe of the mon
Take me there

Out & About July 2022

Out & About July 2022
Take me there

Camping Caravan Club July 2022

Camping Caravan Club July 2022
Take me there

July 2022

The Acoustic Issue! Plus, Eric Johnson, Fontaines D.C. Taj Mahal, Bros. Landreth, Rick Holmstrom, and Earthless. Reviews: Martin, Fender & Riversong flattops, Walrus Audio, Solar GC1.6AFAB, & more.
Take me there

Malala/மலாலா

மலாலா 1997இல், ஓர் விடியற்காலையில் பிறந்தாள். அவள் ஜியாவுதீன் யூசுப்சாய் மற்றும் டார் பெகாய் ஆகியோருக்கு முதல் குழந்தை ஆவாள். அவர்கள் பாக்கிஸ்தானில் உள்ள ஸ்வாட் பள்ளத்தாக்கில் பரவியுள்ள மிங்கோரா...
Take me there

Digital Press - All About Amps Vol. 15

Thirteen quick-reads on killer Fenders, Oranges, Silvertones & more!
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 15

Inside Leonard “Hub” Hubbard’s Inimitable Style • Exploring the Limits of Acoustic Bass • Joshua Crumbly Interview • Vintage Gear • & More!
Take me there

Mentor Magazine - June 2022 - INDIA

Mentor Magazine - June 2022 - INDIA
Take me there

The Purchaser 10

Featuring procurement transformation and COVID disruption with JetBlue's Alex Schoener, the University of Tennessee’s Global Supply Chain Institute and more
Take me there

Izšla je poletna revija ADMA - junij 2022

»Kjer koli že boste, uživajte in si vzemite čas zase.«
Take me there

Cummins Magazine Spring 2022

Issue 7
Take me there

JUNE 2022 / ENGLISH

JUNE 2022
Take me there

JUNI 2022 / PAPIAMENTO

JUNI 2022
Take me there

A TO Z INDIA - JULY 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: “FESTIVAL OF SACRIFICE” OR BAKRI EID - In India, Bakri Eid will be celebrated on July 10th. This Eid falls on the 10th day of Dhu al-Hijjah, which is the pilgrimage month for..
Take me there

CA Magazine June 2022

Meet newly elected ICAS President Indy Singh Hothi CA. Plus, Emmanuel Faber and Kumi Naidoo explain why accountants are critical to greener business. And discover more about life and work in Canada.
Take me there

June 2022

June 2022
Take me there

Poslovni Carzine - Pomlad 2022

Zgodbe za vrhunsko mobilnost - izdaja jesen/zima 2021
Take me there

June 2022

Premier Guitar June 2022: Interviews with Yola, Calexico, Caroline Jones, Michael Gregory Jackson, and Buñuel. Gear reviews: Red Panda, Gibson, Source Audio, Supro, Walrus, Spaceman, and more!
Take me there

Kdo v Sloveniji govori o voditeljstvu?

V medijskih objavah se vse več pojavlja tema 'voditeljstvo', v zadnjih dveh letih pa tudi pojem 'trajnostno voditeljstvo', predvsem zaradi aktivnosti Združenja Manager, ugotavlja Kliping.
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 12

What DIY-ers Need to Know About Pedal-Component Tolerances • Why New Caps Can Bring Old Pedals to Life • Reader Pedalboards • & More!
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 13

Readers’ bizarre-o mods, the handwound-pickup debate, and more!
Take me there

A TO Z INDIA - JUNE 2022 (Special Issue)

Navagrahas: Navagrahas fall under the the Hindu Astronomy and play a major part in the Hindu astronomical sphere. The Hindu astronomy whose origin dates back to the time of Vedas is concerned with the
Take me there

A TO Z INDIA - JUNE 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: SANT KABIRDAS JAYANTI 2022 - Sant Kabirdas (1440-1518 circa) was a famous poet, saint and social reformer of India. His writings have greatly influenced the Bhakti movement.
Take me there

Hisense SDA

Hi, we are proud to introduce the Hisense SDA collection.
Take me there

OcadoLife June 2022

Ocado Life Issue 65 / June 2022
Take me there

Out & About June 2022

Out & About June 2022
Take me there

Camping Caravan Club June 2022

Camping Caravan Club June 2022
Take me there

Slavica Keršič: TOP finalistka izbora za ADMA odličnost 2022

Znane so TOP 3 finalistke izbora za ADMA odličnost 2022! Vsako od njih smo predstavili v ADMA intervjuju.
Take me there

Metoda Križanec: TOP finalistka izbora za ADMA odličnost 2022

Znane so TOP 3 finalistke izbora za ADMA odličnost 2022! Vsako od njih smo predstavili v ADMA intervjuju.
Take me there

Ines Štefančič: TOP finalistka izbora za ADMA odličnost 2022

Znane so TOP 3 finalistke izbora za ADMA odličnost 2022! Vsako od njih smo predstavili v ADMA intervjuju.
Take me there

Nova R&C rešitev vam pomaga upravljati tveganja po celem svetu

Kako bi v poslovne procese čim bolj preprosto, a učinkovito vpeljali avtomatizacijo in digitalne tehnologije? Najboljše rezultate dosežete s podporo ažurnih in natančnih podatkov iz celega sveta.
Take me there

The top 10 best startup strategy books to read

If you’re looking to build a startup library, what are the best startup books of all time? Join us as we look at the startup strategy books you should be reading.
Take me there

Mentor Magazine May 2022 India

Mentor Magazine May 2022 India
Take me there

MAY 2022 / ENGLISH

MAY 2022
Take me there

MEI 2022 / PAPIAMENTO

MEI 2022
Take me there

Tech-Exec Issue 09

Featuring NatWest Group’s Wendy Redshaw and Kari-Anne Clayton on the rise of the CDIO, tech leadership with purpose at Telkom, synthetic data innovation, NHS Blood and Transplant and more
Take me there

Nutrition I-Mag May/June 2022

Nutrition I-Mag May/June 2022
Take me there

Kibernetska varnost je v rokah vodstva

Kako resna je nevarnost kibernetskih napadov, pove tudi to, da so v ZDA razpisali enako nagrado za informacije o vodjih združb, ki se ukvarjajo s kibernetskim kriminalom, in o teroristih.
Take me there

A TO Z INDIA - DECEMBER 2021

FROM THE EDITOR'S DESK: WHY NEW YEAR’S RESOLUTIONS MATTER MORE TODAY THAN YESTERYEAR - Have a list of wishes for yourself, and turn them into action. ...
Take me there

A TO Z INDIA - JANUARY 2022

WHY MARGAZHI MONTH IS AUSPICIOUS UNDERSTANDING THE SCIENCE BEHIND ANCIENT HINDU CALENDAR - The auspicious month of Margasheersha, also known as Margaz...
Take me there

A TO Z INDIA - FEBRUARY 2022

'MAZHA YATRA' - A MONSOON TOURISM, KERALA: ENJOY 'MAZHA YATRA', WITH A HOT COFFEE - A walk in the rain accompanied by fog... the taste of 'Kappa Puzhu...
Take me there

A TO Z INDIA - MARCH 2022

AWESOME ASSAM: WHAT IS ASSAM ABOUT... - Assam is the central state in the North-East Region of India and serves as the gateway to the rest of the Seve...
Take me there

A TO Z INDIA - APRIL 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: EARTH DAY - EARTH DAY IN 2022 - DATE, SIGNIFICANCE, FUN FACTS, ACTIVITY IDEAS AND QUOTES - Earth Day is widely recognized and ...
Take me there

A TO Z INDIA - MAY 2022

A GREAT ARCHITECTURAL MARVEL: UDAIPUR CITY PALACE, RAJASTHAN - A palace of palaces “The City Palace of Udaipur” is located on the bank of beautiful Lake Pichola in Udaipur. The development of City...
Take me there

CA Magazine May 2022

Workplace wellbeing needs a fresh approach under hybrid working. CA magazine explores why psychological safety could hold the key. Plus, Stephen Poloz navigates the new age of economic uncertainty.
Take me there

May 2022

May 2022
Take me there

Dialog, vključevanje, povezovanje, trajnostni principi

Trajnostni principi pomenijo, da podjetja, države, sisteme vodimo na način, da vse deležnike – od okolja, družbenega okolja, zaposlenih, do lastnikov – obravnavamo enakopravno in da so v ravnovesju.
Take me there

May 2022

Animals As Leaders' Tosin Abasi & Javier Reyes, Joe Satriani, Sue Foley, Failure's Ken Andrews & Greg Edwards, Fine-Tune Your New Axe, & Reader Mods. Reviews: Gretsch, Harmony, MXR, Strymon & more.
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 14

Bass pros weigh in on vintage Thunderbirds, a freaky fuzz wah, and the future of bass!
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 9

So, You Want to Be a Luthier? • The No-Brainer Upgrade for Any Acoustic • Covid Collecting—and Liquidating • Reviews: Taylor AD27e Flametop & Gibson Generation Collection • & More!
Take me there

OcadoLife May 2022

Ocado Life Issue 64 / May 2022
Take me there

Out & About May 2022

Out & About May 2022
Take me there

Camping Caravan Club May 2022

Camping & Caravan Club May 2022
Take me there

Brigita Langerholc: »V svetu vrhunskega športa ni časa in prostora za ranljivost

Brigita Langerholc je kariero vrhunske športnice zamenjala za materinstvo in nato za samostojno poslovno pot. Na tej poti se je srečala tudi z depresijo, danes pa o temnih časih rada govori na glas ..
Take me there

Pomlad je tu! Končno.

Kako se veselim pomladi! Saj veste, ko so dnevi daljši, ko sonce sije, ko se narava prebuja ... Da, ravno to smo potrebovali, a ne?
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI: Metka Resnik

Dobra poslovna podpora pomeni predvsem veliko čustvene inteligence in potrpežljivosti.
Take me there

APRIL 2022 / ENGLISH

APRIL 2022
Take me there

APRIL 2022 EDICION PAPIAMENTO

APRIL 2022
Take me there

A TO Z INDIA - APRIL 2022

FROM THE EDITOR'S DESK: EARTH DAY - EARTH DAY IN 2022 - DATE, SIGNIFICANCE, FUN FACTS, ACTIVITY IDEAS AND QUOTES - Earth Day is widely recognized and celebrated every year on April 22, as the...
Take me there

A TO Z INDIA - MARCH 2022

AWESOME ASSAM: WHAT IS ASSAM ABOUT... - Assam is the central state in the North-East Region of India and serves as the gateway to the rest of the Seven Sister States. It is known to visitors for...
Take me there

A TO Z INDIA - FEBRUARY 2022

'MAZHA YATRA' - A MONSOON TOURISM, KERALA: ENJOY 'MAZHA YATRA', WITH A HOT COFFEE - A walk in the rain accompanied by fog... the taste of 'Kappa Puzhukku' and Hot coffee...
Take me there

A TO Z INDIA - JANUARY 2022

WHY MARGAZHI MONTH IS AUSPICIOUS UNDERSTANDING THE SCIENCE BEHIND ANCIENT HINDU CALENDAR - The auspicious month of Margasheersha, also known as Margazhi in Tamil, has started from 16 December...
Take me there

A TO Z INDIA - DECEMBER 2021

FROM THE EDITOR'S DESK: WHY NEW YEAR’S RESOLUTIONS MATTER MORE TODAY THAN YESTERYEAR - Have a list of wishes for yourself, and turn them into action. Piles of research show that just dreaming about...
Take me there

Mentor Magazine April 2022 Gulf

Mentor Magazine April 2022 Gulf
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 80, april 2022

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

The Purchaser Issue 09

Moeco’s Alexa Syniacheva on the Ukraine crisis, supply chains and resilience, tech-enabled supply chains with EY’s Chris Andrews, Operation Warp Speed, people and empowerment at Epiroc and more
Take me there

M&H Spring/Summer 2022

M&H Spring/Summer 2022
Take me there

BTS Easter/Summer 2022

Feel Good Family Food with Joe Wicks, Inspiring Children with the Power of Knowledge, Financial Futures: Treasure from the Treasury? Book Bag: How to Train Your Reluctant Reader, Lockdown Diet
Take me there

Mentor Magazine April 2022 India

Mentor Magazine April 2022 India
Take me there

Vdihnite pomlad! Tu je aprilska revija ADMA!

Pozor! Izšla je čisto sveža revija ADMA za april 2022. Ste jo že prelistali?
Take me there

Velika odpoved: kako biti dober šef v slabih časih

Nepredvidljivost poslovnega okolja, rekordno visoka stopnja nezaupanja in porast negativnih čustev med ljudmi povzročajo, da se številna podjetja soočajo z novo in drugačno krizo talentov.
Take me there

Dolgoživost pred kratkoročnimi dobički

Miha Senčar, direktor komerciale v podjetju Tenzor, je mladi manager leta 2021. Sproščenost, pozitivnost in empatičnost so lastnosti 37-letnega Ptujčana, ki stavi tudi na vizijo.
Take me there

CA Magazine April 2022

CA magazine investigates the technology transforming the world of work, from software all the way to the metaverse. And Azeem Azhar, Dame Stephanie Shirley, and Susanne Chishti bring expert insight.
Take me there

Dober igralec je tisti, ki naredi soigralca boljšega

Priznanje Artemida, s katerimi si Združenje Manager že leta prizadeva k bolj uravnoteženi zastopanosti spolov na najvišjih pozicijah v gospodarstvu, si je letos prislužila Anita Stojčevska.
Take me there

Biti več kot odličen

Nikolaus Lang poslovne voditelje spodbuja, naj presežejo odličnost in sprejmejo radikalne nove načine delovanja, ki bodo njihovim podjetjem pomagala postati odpornejša tudi v nestanovitnih razmerah.
Take me there

Z ekipo je vedno vse v redu, z vodji pa ni

Igor Mervič je temperamenten, neposreden sogovornik, velikokrat provokativen in brez dlake na jeziku, ki je tudi v tako veliki skupini, kot je Spar, marsikaj naredil drugače od ustaljenih tirnic.
Take me there

Razvojna spirala slovenskih podjetij

DUMO kolo je orodje, ki nam pomaga identificirati, v kateri fazi evolucije se nahajamo, predvsem pa osvetli pot in potrebne razvojne korake za rast dodane vrednosti in trajnostne poslovne modele.
Take me there

April 2022

April 2022
Take me there

March 2022 Digital Issue

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Transportation Management Systems.
Take me there

Manufacturing and Logistics IT - March 2022

The European magazine promoting the effective use of IT in supply chain applications
Take me there

Mentor Magazine March 2022 - Gulf

Mentor Magazine March 2022 - India
Take me there

April 2022

Slash & Myles Kennedy, Joshua Crumbly, Ben Chasny, Tonstartssbandht, How to Use Reverb Plug-ins. Reviews: Maestro, MXR, PRS, Magnatone, Taylor, Frost Giant, Eventide & More.
Take me there

BTS Peperami MiniMag

Peperami Special MiniMag
Take me there

Out & About April 2022

Out & About April 2022
Take me there

Camping Caravan Club April 2022

Camping Caravan Club April 2022
Take me there

Digital Press - Studio Secrets Vol. 12

10 Budget Monitors • How to Mike a Singing Acoustic Guitarist • Phaser/Flanger Tips • Using Vocoders to Harmonize
Take me there

Ocadolife April 2022

Ocado Life Issue 63 / April 2022
Take me there

MARCH 2022

MARCH 2022 / ENGLISH
Take me there

MAART 2022 / PAPIAMENTO

2 IDIOMA - SUPER CONTENIDO. XCLUSIVO ONLINE MAGAZINE RENOBA...Desde AWE bo por haya nos revista den su formato completamente nobo! Lesa sea na Papiamento of Ingles!
Take me there

Tech-Exec Issue 08

Featuring ExCeL London’s Jeremy Rees on the power of face-to-face events, data transformation and student experience at UNSW Sydney, AI-generated art and more
Take me there

Nutrition I-Mag March/April 2022

Nutrition I-Mag March/April 2022
Take me there

Digital Press - All About Amps Vol. 14

Tube-Amp Basics for Beginners • When Is a Vintage Amp Worth Rescuing? • How to Put Brit Grit in an All-American Head • & More!
Take me there

The_Edition, workbench

Touch is not my problem, pen is!
Take me there

CA Magazine March 2022

This month, CA magazine examines how accountancy can help diversity evolve into a data-driven discipline. Plus, British Chambers of Commerce head Shevaun Haviland shares the economic outlook for 2022.
Take me there

March 2022

March 2022
Take me there

Mentor Magazine February 2022 - Gulf

Mentor Magazine February 2022 - Gulf
Take me there

March 2022

14 Pro Pedalboards, Steve Vai, Marissa Paternoster, Colin Linden, PG reader boards. Reviews: Boss, Schecter, UAD, TC Electronic, Dunlop, EHX, Orange, & more.
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 12

Brent Mason Tele Wiring • How to Relic Hardware • Improve Your Flattop’s Trade-In Value • Humbucker Mods
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 11

Everything You Need to Start Building Pedals • DIY Power-Supply Project • What’s All the Buzz About Ground Loops? • & More!
Take me there

ZOMATO, SWIGGY, APP REVIEWS REVELEAD!

Five People are arrested by CBI for fake reviews. On 10th February evening, 2022 CBI arrested them. CBI also said that there is a huge gang behind this. CBI will find & arrest them within Feb, 2022.
Take me there

Out & About March 2022

Out & About March 2022
Take me there

Camping Caravan Club March 2022

Camping Caravan Club March 2022
Take me there

Ocadolife March 2022

Ocado Life Issue 62 / March 2022
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI: Monika Žokalj

Ko se na trgu ali v naši bližini pojavijo posnemovalci, takrat vem, da delamo nekaj prav.
Take me there

Saša Einsiedler: »Mislim, da je pomembno videti gozd, ne samo dreves«

Saša Einsiedler ima glas in obraz, ki ju zagotovo poznate. A nekdanja televizijska voditeljica in pevka ima v svojem življenjepisu še številne druge nazive ...
Take me there

The Purchaser – Issue 08

Featuring Karine Waksman on people, leadership and procurement at Vodafone Ireland, next-generation procurement at Roche, Farah Experiences, urban drone delivery innovation and more
Take me there

Los Cabos Real Estate Winter 2022

Los Cabos Real Estate magazine is the premiere real estate publication in Los Cabos. Homes and land in Cabo San Lucas, San Jose del Cabo, Eastcape, Cerritos and Todos Santos.
Take me there

FEBRUARI 2022

Oportunidadnan no ta pasa, abo tin cu crea nan. Riba nos porta di Februari nos tin Federika Sydow definiendo nos tema di e luna aki 'Goal Digger'.
Take me there

Kdo bo Kadrovski manager 2022? Vabimo k prijavi!

Vabimo vas, da se prijavite na razpis za kadrovskega managerja leta ali za kadrovski up leta in s tem prispevate k dvigu prepoznavnosti in ugleda kadrovske funkcije.
Take me there

Sveže iz tiskarne: Prva revija ADMA v 2022!

Izšla je nova revija ADMA za februar 2022
Take me there

Pomlad 2022

Bogat izbor čudovitih lesenih izdelkov za darila ali drobne pozornosti. Za vse prihajajoče priložnosti, ki jih ne gre spregledati: valentinovo, dan žena, materinski dan in veliko noč.
Take me there

Raznolikost in vključenost vplivata na talente v podjetju

Raznolike skupine ljudi prinašajo kognitivno raznolikost oziroma drugačne poglede in ideje, zato znatno pripomorejo k inovacijam v podjetju.
Take me there

Razpis za natečaj MEGA 2022

Medgeneracijsko sodelovanje v podjetju je lahko nagrajeno s priznanjem MEGA
Take me there

CA Magazine February 2022

Ethics is the beating heart of accountancy. CA magazine explores what ‘good business’ looks like in 2022 and how to stay on top. And we meet leading execs Iain Anderson, Jamie Gill and Fiona Hathorn.
Take me there

February 2022

February 2022
Take me there

Spletna delavnica: Šest korakov do zakonitih evidenc delovnega časa

Špica International d.o.o. bo v sodelovanju z Andrejo Samec Koderman, izkušeno svetovalko na področju razvoja človeških virov in optimizacije kadrovskih procesov, organizirala spletno delavnico.
Take me there

Brošura #ToSemJaz

Priročnik za mladostnice in mladostnike: Kaj lahko naredim, da mi bo lažje? Veščine za vsak dan in viri opore v stiski
Take me there

February 2022

How to choose a modeler. Interviews with Santana, Mastodon, Zakk Wylde, Bruce Forman, & more. Reviews: Fender, Dunlop, EHX, Ampeg, Reverend, Boss, Blackstar & Keeley.
Take me there

Ocado LBOB December 2021

Ocado Little Book Of Beauty
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 13

George Porter Jr. • Hiatus Kaiyote's Paul Bender • Myths & Rumors on Scale Length • Reviews: ESP & Charvel!
Take me there

Out & About February 2022

Out & About February 2022
Take me there

Camping Caravan Club February 2022

Camping Caravan Club February 2022
Take me there

Ocadolife February 2022

Ocado Life Issue 61 / February 2022
Take me there

Manuela Repek: Le kam je zbežalo leto?

KOLUMNA ZMAGOVALKE ADMA ODLIČNOST LETA 2021
Take me there

BTS Spring Term 2022

BTS Spring Term 2022 - Poppy O'Toole, Summer Holiday Planner, Beat the January Blues, Education Catch Up, Ditch the Detox, Vitamin D Supplements, 2022 Finance Advice, Noticeboard, Book Bag
Take me there

Znanost (naj) se predstavi

V zadnjem letu se je po spletu okoliščin, ki jih je ustvarila pandemija, veliko več govorilo, slišalo in bralo o znanosti, kot v preteklosti.
Take me there

Un Fiscal sin Escrúpulos

Inicia el año nuevo, con grandes proyectos de AMLO y seguir pregonando la Justicia es para todos. Su fiscal que con tanto a fan de encubrirlo en todo, empieza a ser una molestia o no.
Take me there

JANUARI 2022

Nos ta habri aña cu Thessaly Zimmerman riba nos prome portada di 2022; un mucha muher cu a demostra na nos tur cu perseverancia, humildad y hopi gana por hibabo hopi leu.
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 8

Chris Martin IV on Composite Acoustics • José González • Buck Curran • How to Buy a Custom Guitar • Alvarez & Godin Reviews
Take me there

Tech-Exec Issue 07

Featuring NetCost’s Mike Karasik on data-driven retail and customer experience, Xenobots, a new era of space launch, building your own composable architecture and more
Take me there

Nutrition I-Mag Jan/Feb 2022

Nutrition I-Mag Jan/Feb 2022
Take me there

Veganuary 2022

Veganuary 2022
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI: Alenka Škraba

»Poslovna podpora je rezultat sodelovanja, ki je posameznik nikoli ne more doseči«
Take me there

"Bližje kot številke in preglednice so mi vedno bile črke in ljudje"

Da imate opravka z nekom, ki o svojem delu govori s posebnim žarom v očeh, vam bo jasno ob prvem stisku roke. In spodnji intervju vam bo to zagotovo potrdil.
Take me there

Največji potencial so ljudje

Kako skrbeti za razvoj več kot 5.200 zaposlenih, da bodo zdravi, zadovoljni in zavzeti dosegali cilje, ki izhajajo iz poslovne strategije? Odgovor poznajo v Skupini Triglav.
Take me there

January 2022

January 2022
Take me there

January 2022

Pedal DIY for beginners. Interviews: Joe Bonamassa, My Morning Jacket, Emily Wolfe, Sam Fender, Liam Kazar. Reviews: Fender, EarthQuaker, Bogner, Gibson, Valco, HeadRush.
Take me there

Imamo jo! Še zadnja revija ADMA v letu 2021!

Izšla je čisto sveža, čarobno praznična številka revije ADMA.
Take me there

Digital Press - Studio Secrets Vol. 11

How to Prep for a Professional Mix • 10 Outstanding Amp Sims • Recording Distorted Guitar • Reverb Explained • Interviews with Studio Legends Ken Scott and Andrew Scheps • & More!
Take me there

Digital Press - All About Amps Vol. 13

Reviews: Bogner, PRS, Boogie, Engl, H&K • 10 Powered Cabs to Try • Vintage Fender Combos • & More
Take me there

Eclectic Electrics Vol. 1

Readers’ Pricey Prizes & Quirky Builds Plus! Music Man, Guild, PRS, Gibson, Vox, & Fender Reviews
Take me there

Manufacturing and Logistics IT - December 2021

The European magazine promoting the effective use of IT in supply chain applications
Take me there

Božič & novo leto 2022/23

AKCIJA - 30 % popust v predsezoni (do 31. 08. 2022)
Take me there

December 2021 Digital Edition

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Warehouse Management Systems/Voice-directed Picking.
Take me there

Ocadolife January 2022

Ocado Life Issue 60 / January 2022
Take me there

Out & About January 2022

Out & About January 2022
Take me there

Camping Caravan Club January 2022

Camping Caravan Club January 2022
Take me there

"Gradite zaupanje in spoštujte kulturo partnerskih organizacij"

Z Blažem Ferencem, direktorjem korporativnih komunikacij v A1 Slovenija in A1 Srbija ter prejemnikom subvencije Sklada za talente, smo se pogovarjali o programu Strategic Partnership na IMD.
Take me there

DECEMBER 2021

Kyra Hoevertsz ta embeyece nos portada e luna aki luciendo un diseño di Carolina Herrera.Kyra ta un atleta elite cu ta representa Aruba den deporte di Artistic swimming den competencianan rond mundo.
Take me there

Websi - Imenik slovenskih digitalnih agencij 2021

WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke Slovenije!
Take me there

Trajnost ni famozna beseda, ampak predvsem naš odnos

Z Martinom Železnikom, prejemnikom subvencije Sklada za talente, smo se pogovarjali o programu Sustainable Business Strategy, ki se ga je udeležil na Harvard Business School.
Take me there

The Purchaser 07

Featuring Telkom’s Ben Van Zyl on procurement as a strategic value driver, people-driven sustainability change with Desré Hancocks, Nuro’s automated innovation and more
Take me there

CA Magazine Dec/Jan 2022

A new year is a chance to reflect and to look ahead. We examine the future with Baroness Lane Fox, Lord Hastings and Kitty Ussher. And expert CAs share their forecasts for retail, health and leisure.
Take me there

Banka netipičnih bančnikov (in bančnic)

Pogovor z Anjo Božac, članico uprave Addiko Bank, prejemnico priznanja Vključi.Vse 2021, ki ga podeljuje Sekcija managerk Združenja Manager.
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 79, november 2021

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Slovenski prebojniki osvajajo kupce po vsem svetu

Uspešne zgodbe slovenskih mladih zagonskih podjetij, ki so se uveljavila v segmentu B2C tudi v tujini. Kaj jim je skupnega? Vsi zaposlujejo lastne kadre in posle vodijo iz Slovenije.
Take me there

V Sloveniji imate izjemen podjetniški duh

Ekskluziven pogovor za MQ revijo z Markom Cubanom, ameriškim miljarderjem in serijskim podjetnikom, ki meni, da je posel bolj naporen od športa: v poslu tekmujemo vsak dan, ves dan.
Take me there

Do višje produktivnosti z raznolikostjo in vključenostjo

Kakšna bo prihodnost dela? Veliko podjetij pri snovanju novega delovnega okolja, HR strategij in kulture pozabi na pomen psihološke varnosti ter vpeljave politik raznolikosti in vključenosti.
Take me there

Zakaj Slovenci »počepnemo« pred tujimi trgi?

Slovenska podjetja so sposobna razvijati prebojne tehnologije. Ko pa se začnejo spogledovati s tujimi trgi, se včasih stvari zalomijo.
Take me there

Dragocena izkušnja vzajemnega coachinga

V rubriki Mentorska vez predstavljamo mentorico Sarah Jezernik Konovšek, namestnico glavnega direktorja v družbi Plinovodi in predsednico Sekcije managerk pri ZM, ter mentoriranko Jasno Knez.
Take me there

Etično in trajnostno poslovanje prinaša konkurenčno prednost

Danes mora dobra strategija družbene odgovornosti podjetja vključevati natančno spremljanje vseh poslovnih odnosov in zagotavljati, da lahko v celotni dobavni verigi izključimo neetične prakse.
Take me there

Ageism, generacizem … Kaj, zakaj in zakaj raje ne?

Kdo je kriv, da je generacizem, tema? Starejši, ker so postali brezvoljni in ne prisegajo na vseživljenjsko učenje? Mlajši, ker so mnenja, da so bolj progresivni, dinamični in bolj ambiciozni?
Take me there

Skupaj do močnih globalnih zgodb

Gregor Rebolj, prejemnik nagrade Mladi manager leta 2015, ima za seboj vrsto uspešnih podjetniških zgodb. Trenutno se osredotoča na povezovanje in rast lokalnega ekosistema startupov.
Take me there

Princip, po katerem živim(o)

Miha Culiberg je soustanovitelj podjetij Minicity in Lab4pay ter družinskega bloga 2many4granny. Z družino je ravnokar na potovanju v Afriki - v Bocvani bodo namreč zgradili zavetišče za otroke.
Take me there

Ljudje nas vedno lahko presenetijo

"V močnem konkurenčnem boju bodo uspešnejša tista podjetja, ki bodo uspela pridobiti in zadržati odlične ekipe sodelavcev, ki pričakujejo in zahtevajo vrhunsko vodenje," poudarja Katja Jelerčič.
Take me there

Strastni, ambiciozni in pogumni

Kaj imajo skupnega Jim Hagemann Snabe, Elon Musk, Yossi Vardi, Adrian Ježina, Mark Cuban in Luka Dončić? Izvedeli boste v uvodniku Petre Juvančič, izvršne direktorice Združenja Manager.
Take me there

Ves čas razmišljati o sebi in dvomiti vase

Intervju s Hansom-Paulom Bürknerjem, predsednikom družbe BCG, gostom Managerskega kongresa, ki je sodeloval v pogovoru s pomenljivim naslovom Prihodnost je svetla: za svet, za Evropo in za Slovenijo.
Take me there

Manager na kvadrat: za mlajše od 25

Kaj je bistvo in namen pilotskega programa Združenja Manager - Manager na kvadrat?
Take me there

2 : 2

Intervju z Managerjem leta 2021, Adrianom Ježino, predsednikom poslovodstva družbe Telemach, o preobrazbi podjetja, o zmagah in o porazih, ki vsem pridejo na pot.
Take me there

Delo na daljavo: privilegij ali prekletstvo?

Prihodnost dela bo hibridna in zelo raznolika. Izziv je, kako po letu in pol izkušenj v 'novi normalnosti' izkoristiti priložnost, da v organizacijah ustvarimo pravična, fleksibilna delovna okolja.
Take me there

Skupaj do edinega ogljično nevtralnega dogodka v Sloveniji

Schneider Electric z digitalnimi in inženirskimi rešitvami v industriji, logistiki, energetiki in gradbeništvu prihrani toliko izpustov CO2, kot jih ustvari enoletna vožnja 30-ih milijonov avtov.
Take me there

December 2021

December 2021
Take me there

December 2021

Premier Guitar December 2021: Annual Premier Gear Award winners. Interviews: Los Lobos, Boubacar "Badian" Diabaté, Alluvial, Hiatus Kaiyote, and Midhaven.
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 10: Review Edition

Dunlop • EHX • J. Rockett • Ibanez • Eventide • MXR • Universal Audio • Walrus • Wampler • Fender • & More!
Take me there

Pridružite se ustvarjalcem ADMA vsebin!

Bi svoje znanje delili z bralci revije ADMA? Oglasite se nam!
Take me there

BTS Xmas Survival Guide 2021

Xmas Survival Guide 2021 - Jamie Oliver's Christmas Masterplan with recipes and meal planning tips, Festive Days Out with the family, Gift Guide for toys plus a Luxury & Tech Gift Guide for big kids!
Take me there

Christmas Gift Guide 2021

Welcome to the Superdrug Gift Guide, where you can shop your very own online wish-list at the click of a button. Let’s make Christmas 2021 a good one, happy shopping! Love Superdrug x
Take me there

Ocadolife December 2021

Ocado Life Issue 59 / December 2021
Take me there

LXL Digital Broucher 2021

LXL Ideas enables learning for life by creating experiences for students, parents & educators.
Take me there

Tech-Exec – Issue 06

Featuring electric boating visionary Sophi Horne’s incredible RaceBirds and SeaBirds, data transformation at Matmut, the wonderful world of electric scooter racing, the utopian city of Telosa and more
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI: »Na naloge gledam kot na izzive in ne težave«

ADMA SE PREDSTAVI: Urška Škraba
Take me there

Manuela Repek: »Ja, naziv ADMA ODLIČNOST LETA 2021 ima svojo težo«

Ha, moja prva kolumna ... malce zastrašujoče, malce navdihujoče. In o čem naj pišem? Aha, o prejetem nazivu?
Take me there

NOVEMBER 2021

XCLUSIVO su edicion di MUHERNAN SOBRESALIENTE: Nunette Maduro ta nos portada pa e luna aki. Fundadora di e pagina 'Words in Papiamento' y tambe dirigiendo su mesun compania, RLVNT Marketing and Event.
Take me there

Nutrition I-Mag Nov/Dec 2021

Nutrition I-Mag Nov/Dec 2021
Take me there

November 2021: Izšla je nova revija ADMA!

ADMA NOVEMBER 2021: uvodnik in naslovnica z Leo Pisani
Take me there

The Purchaser – Issue 06

Featuring Chiesi Group’s Guido D’Agostino on driving real, measurable sustainability change, procurement transformation at Grupo NC, people-centric operations at Essilor, wearables innovation and more
Take me there

M&H Magazine Winter 2021

Dream On - luxury houses on the continent, Your Space - create your perfect party space, Smart Home - 40 energy saving tips, Finances - warm home discount, Buddy & Jamie Oliver's recipes, Colour Block
Take me there

Holiday Gift Guide 2021

Looking for this year's hottest guitar gifts? Look no further than the 2021 Holiday Gift Guide!
Take me there

Christmas Gift Guide 2021

Welcome to the Superdrug Gift Guide, where you can shop your very own online wish-list at the click of a button. Let’s make Christmas 2021 a good one, happy shopping! Love Superdrug x
Take me there

CA Magazine November 2021

Sustainability and technology are inextricably linked. We hear from CAs supporting tech-driven solutions to climate change. And Microsoft CDO Jacky Wright explains why ethics must underpin innovation.
Take me there

Za ekipo dobrih in motiviranih sodelavcev ni krize

Izvršni direktor Prve osebne zavarovalnice Janez Kranjc, finalist za priznanje Mladi manager 2020, pravi, da so spremembe edino, kar je gotovo v življenju, in da jih moramo sprejeti z odprtimi rokami.
Take me there

Izvrsten pomeni, da si iz vrste

Hitra rast podjetja zahteva ogromno energije celotne ekipe, vendar ponuja vedno več priložnosti, kot jih lahko zagrabijo, pravi ustanovitelj podjetja EKWB Edvard König.
Take me there

Biti odličen, ne slaven ne bogat

Blaž Strle, finalist za priznanje Mladi manager 2020, kot tri glavne značilnost uspešnega managerja izpostavlja, da moraš biti dober človek, ki verjame v to, kar dela, in se temu vedno preda v celoti.
Take me there

Plastika Skaza: našli so svoje igrišče

Robert Agnič ve, zakaj je leta 2017 prišel v podjetje Plastika Skaza: da vodi globalno podjetje, ki plastiko postavlja na zemljevid krožnega gospodarstva.
Take me there

Strokovna služba ZM: naše zadolžitve, cilji in ambicije

Če bi se ukvarjala z glasbo, bi zagotovo želela imeti oktet Združenje Manager. Ravno prav velik, da lahko ustvariš glasbeno mojstrovino, kjer igra prav vsak inštrument enako pomembno vlogo.
Take me there

Možnosti našega razvoja so brezmejne

Marta Kelvišar, direktorica Adrie Doma, članica ZM in prejemnica nagrade GZS za leto 2020 za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, izpostavlja trajnostno usmeritev podjetja.
Take me there

Ključen je tim, ki se neprestano uči in razvija

Jasna Dominko Baloh, direktorica, ustanoviteljica in pogonski motor Doba fakultete, je prejemnica priznanja za gospodarske dosežke v letu 2020, ki ga podeljuje GZS, in aktivna članica ZM.
Take me there

Village Life Issue 51

In the spring edition of Village Life we are feeling adventurous! We explore the importance of curiosity, head to the trees to test our fear of heights and check out activities including caving.
Take me there

Manufacturing and Logistics IT - October 2021

The European magazine promoting the effective use of IT in supply chain applications
Take me there

October 2021 Digital Edition

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Demand Forecasting & Planning/S&OP.
Take me there

November 2021

Premier Guitar November 2021: Dinosaur Jr.’s J Mascis, Hound Dog Taylor, Lindsey Buckingham, Robben Ford, Darkthrone’s Nocturno Culto & Fenriz, José González.
Take me there

Digital Press - Best of Mod Garage Vol. 2

Celebrating Leo Fender • ’50s Les Paul Wiring • 10 ’Bucker-Sized P-90s to Try • Tapping Vs. Splitting Coils • 6 Masterful Mods for Teles/Esquires
Take me there

November

November Porsche Post
Take me there

Vabilo k prijavi na HR&M projekt 2021

Spoštovani, ali imate v vašem podjetju izvirne ideje, učinkovite projekte in odlične prakse upravljanja z zaposlenimi?
Take me there

Ocadolife November 2021

Ocado Life Issue 58 / November 2021
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 7

Ani DiFranco • Yasmin Williams • Chris Martin IV on 12- Vs. 14-Fret • How Bracing Affects Tone • 10 DIs to Try • REVIEWS: Taylor, Guild, Breedlove & Takamine!
Take me there

Planiranje urnikov dela! Brez Excela, napak ali zamud.

Planiranje urnikov in odsotnosti zaposlenih na dnevni, tedenski in mesečni osnovi je v preteklosti zahtevalo veliko časa.
Take me there

OCTOBER 2021

XCLUSIVO su HEALTH ISSUE: Rene Wild, personal trainer responsabel di a yuda centenares di persona recobra nan figura pero principalmente nan salud ta duna un bista encuanto su trabou, su preparacion.
Take me there

MEI 2020

MEI 2020
Take me there

The Purchaser – Issue 05

Featuring Ivalua's Sundar Kamak on how to mitigate supply chain risk, Energy Observer's sustainable innovation, OpenText's Mark Morley on the ethical supply chain and more.
Take me there

highest exporting countries

In this article, we will be reviewing the highest exporting countries
Take me there

Why do we do crossword puzzles

In this article, we will be covering: "why do we do crossword puzzles"
Take me there

Tech-Exec Magazine – Issue 05

Featuring data literate ecosystems with Penguin Random House’s Pete Williams, a trip into the metaverse, hybrid working according to the Bank of England, digital luxury and more
Take me there

CA Magazine October 2021

Meet the CAs behind banking’s hybrid future. Plus, Andy Woodfield and Michael G Jacobides speak ahead of CA Summit 2021. And Wolff Olins CEO Sairah Ashman explains why branding is everyone’s business.
Take me there

John Chapman / ஜான் சாப்மேன்

உண்மையான ஜான் யார்? அவர் நீண்ட காலம் வாழ்ந்து இறந்துவிட்டார். எல்லா உண்மைகளையும் நாம் அறிந்திருக்க மாட்டோம். ஆனால் சிலர் கூறுகின்றனர், நீங்கள் இன்னும் அவர் விதைத்த ஆப்பிள் மரங்களைக் காணலாம். அடுத்த மு
Take me there

October 2021

October 2021
Take me there

Oktober 2021

Koliko stane, če želiš razmišljati s svojo glavo in hoditi po poti, za katero si prepričan, da te bo pripeljala tja, kamor si se namenil? Odgovor? Veliko. Sledenje lastnemu zemljevidu zna biti zelo drago in zdi se, da bo postalo še dražje.
Take me there

Manuela Repek: "Poskušam biti čim bolj realna pri zastavljanju ciljev"

Zmagovalka izbora ADMA odličnost 2021 je Manuela Repek, koordinatorka pisarne uprave v podjetju LUKA KOPER, d. d.
Take me there

Dimitrij Zadel: "Nihče se ne rodi z vsem znanjem tega sveta"

Kaj je o sodelovanju z novo zmagovalko povedal Dimitrij Zadel, Predsednik uprave Luke Koper, d. d.?
Take me there

Websi - Spletni prvaki 2021

WEBSI Spletni prvaki izpostavljajo, predstavljajo in nagrajujejo digitalne presežke Slovenije!
Take me there

October 2021

Premier Guitar October 2021: Annual Pedal Issue with 25 stompbox reviews. Interviews: George Porter Jr., AFI’s Jade Puget, Rocco DeLuca & Daniel Lanois, Two Feet’s Bill Dess.
Take me there

A TO Z INDIA - APRIL 2020

EDITORIAL: CELEBRATING EARTH DAY 2021 - Earth Day is always celebrated on April 22. It’s followed closely by Arbor Day, which falls on the last Friday in April.
Take me there

A TO Z INDIA - JULY 2020

EDITORIAL: JULY MEANING & SYMBOLISM - As with most other months, July was named by the ancient Romans. However, it is somewhat unique in that it is not named after a god or goddess. By contrast, the R
Take me there

From the Editor's Desk: The most powerful investment of mankind - EDUCATION

More than two decades of experience in development and response have shown me how education can make a lasting difference in children’s lives.
Take me there

Know My Name: Lakshmi Sahgal

Lakshmi Sahgal started and ended her career as a doctor, but in between, she became a soldier. Inspired by India’s efforts for independence, she joined the Indian National Army (INA) in 1943.
Take me there

Isadora Duncan / இசடோரா டங்கன்

இசடோரா டங்கன்: மே 24, 1877 முதல் செப்டம்பர் 14, 1927 வரை வாழ்ந்தாள். அவள் தனது சொந்த நடன பள்ளியைத் திறந்தாள். பிற்கால நடனத்தின் படைப்பாளராக உலகம் முழுவதும் அங்கீகரிகப்பட்டாள். நீண்ட காலத்திற்கு...
Take me there

Frida Khalo / ஃப்ரிடா கஹ்லோ

ஃப்ரிடா கஹ்லோ: ஜூலை 6, 1907 முதல் ஜூலை 13, 1954 வரை வாழ்ந்தார். அவர் தனது உடல் வலியை கலையாக மாற்றினாள். பல பெண்கள் சந்தித்த அந்த சூழ்நிலைகளை, தங்கள் வலிமையை வெளிப்படுத்த ஊக்கப்படுத்தினார்.
Take me there

Junko Tabei / ஜங்கோ டாபே

ஜங்கோ டாபே: 36 வயதில் எவரெஸ்ட் சிகரத்தில் ஏறினாள். செப்டம்பர் 22, 1939 முதல் அக்டோபர் 20, 2016 வரை வாழ்ந்தாள். ஜங்கோ உலகின் ஏழு உயரமான சிகரங்களை வென்று, மலைகளைப் பற்றிய சுற்றுச்சூழல் கல்வியை....
Take me there

Jay Jagannath, Jagannath Puri Temple

Dhanu Sankranti is celebrated on the first day of lunar Pousha month. The month of Pousha is considered the month of plenty.
Take me there

Jay Jagannath, Jagannath Puri Temple, Odisha

In local Odia language 'Besha' or 'Vesha' means 'Costume' or 'Dress' or 'Make Up'. There are two types of Beshas observered for the deities in the Jagannath temple of Puri, Daily Beshas and Beshas...
Take me there

Bharat, Hindustaan and India

The politics of naming is part of the social production of the nation. Its processes are shaped by broad socio-political conditions and can be studied from several angles. In the 19th century....
Take me there

A TO Z INDIA - OCTOBER 2021

Bharat, Hindustaan and India - The politics of naming is part of the social production of the nation. Its processes are shaped by broad socio-political conditions and can be studied from several ...
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 78, september 2021

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Digital Press - Gear Galore Vol. 1

Fender Noventa Stratocaster • Epiphone SG Prophecy • PRS Studio • Reverend Six Gun HPP • Ernie Ball Music Man Dustin Kensrue StingRay • Squier Contemporary Jaguar • Harmony Comet • Fender Acoustasonic
Take me there

Ocadolife October 2021

Ocado Life Issue 57 / October 2021
Take me there

SEPTEMBER 2021

SEPTEMBER 2021
Take me there

Become A CA

Launch your career as a Chartered Accountant.
Take me there

Mladi managerji s(m)o agenti sprememb

Z Uršulo Grošelj iz NIL-a, prejemnico subvencije Sklada za talente, smo se pogovarjali o programu Business and Climate Change, ki ga je obiskovala na Cambridge Institute for Sustainability Leadership.
Take me there

Macao Guide

Check out the latest Macao Guide, your go-to reference when planning a visit to Macao.
Take me there

Nutrition I-Mag Sept/Oct 2021

Nutrition I-Mag Sept/Oct 2021
Take me there

Know Before You Go

All your need-to-know information to help you prepare your trip to Macao.
Take me there

BTS Autumn Issue 2021

Notice Board, BTS Uniforms, Buddy Oliver's Easy Recipes & Halloween Snacks, Financial Futures: Entrepreneurial Mothers, Autumn Budget Review, Wellbeing: Reconnecting with the Grandparents, Me Time
Take me there

Izšla je revija ADMA - september 2021

Sveže iz tiskarne - revija ADMA
Take me there

Digital Press - Pedal Phreakery Vol. 9

Beginner's fuzz-pedal guide, 16 cool stomps under $100, and more!
Take me there

CA Magazine September 2021

Business is more unpredictable than ever before. We explore hybrid working, cryptocurrency and Brexit with expert CAs. Plus, Baroness Morrissey and Afdhel Aziz share new visions for the world of work.
Take me there

Ocadolife September 2021

Ocado Life Issue 56 / September 2021
Take me there

September 2021

Pravijo, da ima vsaka medalja dve plati. In da je tisto, kar nekdo vidi kot pozitivno, lahko gledano iz drugega zornega kota ali z drugimi očmi, negativno. Da je lahko nekdo za nekoga dober, za nekoga drugega pa kriminalec najhujše sorte. Ali pa še huje: da je lahko nekdo zjutraj junak in popoldan terorist.
Take me there

September

September edition of Porsche Post Magazine
Take me there

September 2021

Prepare Your Tracks for a Mix Engineer. Interviews: Nancy Wilson, King Gizzard, Cannibal Corpse, Mark O’Connor, Squid. Reviews: Fender, Pigtronix, Gamechanger, Ibanez, PRS, & more.
Take me there

Junij 2021

Da je po bitki lahko biti zmagovalec, bi se lahko naučili iz teh Vojnih viher. Pa da je veliko težje ohraniti trezno glavo v kaosu tekočih dogodkov. In še, da je človek neverjetno trpežno bitje, ki lahko preživi preizkušnje, za katere se zdi, da jih je nemogoče preživeti. Ja, pravi mali leksikon preživetja je tale številka, ki jo držite v rokah, zato se kar lotite branja.
Take me there

Avgust 2021

Da hiše ne kaže soditi po fasadi, knjige ne po platnicah in človeka ne po tem, kar nam skuša dopovedati njegov videz, ste se že zagotovo naučili. In da je bistvo očem pogosto nevidno, najbrž tudi. Če so vam te pomembne lekcije ušle, morate nujno prebrati zgodbe, ki smo vam jih pripravili tokrat.
Take me there

Digital Press - Studio Secrets Vol. 10

IR-Simulator Roundup • How to Avoid Ice-Pick Tone • DIY Iso Box Project • Understanding Multiband Compression • Alan Parsons on Dark Side of the Moon • & More!
Take me there

60th Anniversary Edition

60th Anniversary Edition
Take me there

AUGUSTUS 2021

XCLUSIVO SU THRIVERS ISSUE : Edicion di Augustus 2021 ta yena cu 8 diferente persona cu ta fit e descripcion aki completamente.
Take me there

A TO Z INDIA - JULY 2021

FROM THE EDITOR'S DESK: THE MOST POWERFUL INVESTMENT OF MANKIND - EDUCATION: There is no time to lose. Educated children are at the heart of healthy, productive and prosperous societies.
Take me there

A TO Z INDIA - SEPTEMBER 2019

From the Editor's Desk: LORD GANESHA - THE REMOVER OF ALL OBSTACLES! HAPPY GANESH CHATURTHI 2021! - Ganesha, the remover of obstacles was actually created to be an obstacle to anyone...
Take me there

The Purchaser – Issue 04

Featuring supply chain leadership with Zumba’s Kavita Kumar, Pfizer’s Fred Turco on lessons learned from the COVID pandemic, the rise of intelligent automation and more
Take me there

Digital Press - Nothing But Bass Vol. 12

Nine bass blasts—from new gear to new interviews with pros.
Take me there

Introducing HuntStand Pro

HuntStand Pro, North America’s number one hunting and land management tool, has landed here in Ontario. Download it today.
Take me there

Trail Cam Photo Contest 2022

The annual Ontario OUT of DOORS Trail Cam Photo Contest is once again underway, offering participants to share their wildlife snaps for a chance to win one of three pairs of Bushnell trail cameras.
Take me there

A TO Z INDIA - AUGUST 2021

FROM THE EDITOR'S DESK: INDEPENDENCE DAY 2021 - On this day, the national flag of India is hoisted at multiple public places.
Take me there

August

Porsche Post August Isuue
Take me there

August 2021

Tube-amp basics for beginners, four amp reviews—PRS, Fend-er, Supro, Mesa/Boogie—plus reviews on Godin, Harmony, Line 6, and more!
Take me there

Digital Press - DIY Guitar Makeover Vol. 11

Guitar Mods That’ll Rock Your World • Grounding Passive Circuits • How to Build a Solder Cage • Ultra-Flexible Wiring for a Duo-Sonic • & More
Take me there

Digital Press - All About Amps Vol. 12

The Tube That’ll Save Your Amp Marriage • Finding a Budget Variac • Troubleshooting Workhorse Fenders & Peaveys • Taming a Trebly JCM800 • & More!
Take me there

Tech-Exec Magazine – Issue 04

Featuring World Championship Air Race’s Willie Cruickshank, Myndplay’s Jedi mind training, data strategy with Cynozure’s Jason Foster, the Adecco Group and more
Take me there

Ocadolife August 2021

Ocado Life Issue 55 / August 2021
Take me there

Spletni katalog - toplotne črpalke Bosch

Predstavitev toplotne črpalke za ogrevanje prostorov in sanitarne vode - Bosch Compress 6000
Take me there

JULI 2021

JULI 2021
Take me there

CA Magazine July/August 2021

CAs are fuelling our recovery. We meet the CA CFOs of Scottish Parliament and coffee innovators Grind to learn how. Plus, the FT’s Gillian Tett shares how anthropology can be used to decode business.
Take me there

Nutrition I-Mag July/Aug 2021

Nutrition I-Mag July/Aug 2021
Take me there

BTS Summer Survival Guide 2021

Masterchef winner Thomasina Miers / Bookbag: Marcus Rashford and Carl Anka's new Book 'You Are A Champion' / Help your child sleep through the summer / The importance of drinking water and much more!
Take me there

R.A.W. | June 28, 2021

The number of individual investors in the share market has increased by a whopping 142 lakh in FY 21. Are they out for a gamble? And other news stories of the week...
Take me there

ELES NOVO ENG

Online magazine ELES
Take me there

Hans-Paul Bürkner, BCG: Tri najpomembnejše naloge managerjev so ...

Ob spremembi poslovnih modelov so zdaj tri najpomembnejše naloge managerjev: digitalizacija, regionalizacija oz. lokalizacija dobavnih verig in trajnostni razvoj.
Take me there

June 2021 Digital Edition

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Enterprise Resource Planning (ERP).
Take me there

Finalistka izbora ADMA odličnost 2021: Manuela Repek #intervju

Zmagovalka izbora ADMA odličnost leta 2021 je Manuela Repek iz Luke Koper d.d.
Take me there

June 2021 Digital Edition

Featuring a Special Technology Report looking in depth at the latest developments in the world of Enterprise Resource Planning (ERP).
Take me there

Manufacturing and Logistics IT - June 2021

The European magazine promoting the effective use of IT in supply chain applications
Take me there

Odpuščanje: strah ustavlja, upanje poganja

Ravnanje z zaposlenimi je ogledalo podjetja in še kako vpliva na ugled. Zaposleni – pa četudi nekdanji – so ambasadorji podjetja, katerih 'glas lahko seže v deveto vas'. O dobrem in slabem.
Take me there

July 2021

Porsche Post July Issue
Take me there

July 2021

Interviews with Ani DiFranco, the Black Keys, Emma Ruth Rundle, Pino Palladino & Blake Mills, and Tyler & Shane Fogerty.
Take me there

Digital Press - Pedalboards of the Stars Vol. 5

Ariel Posen • Panic! At the Disco • Chicano Batman • Opeth • Butch Walker • Brendan Benson • Ally Venable • Tori Ruffin • & More!
Take me there

Digital Press - Acoustic Obsession Vol. 6

How to Shop for a New Guitar • Are “Flattops” Really Flat? • Fret-Maintenance Tips • A Look at Neck Anatomy • 10 Direct Boxes to Try • & More
Take me there

JUNI 2021

Faltando apenas 2 siman pa eleccion 2021, nos ta presenta bo nos edicion di juni cu e politiconan mas comenta pa e eleccion venidero. Cera conoci cu cada un di nan atraves di e edicion aki.
Take me there

The Purchaser – Issue 03

Featuring sustainability and leadership with Ternova Group’s Rodrigo Tona, digital luxury at Pine Cliffs, why leaders must drive cybersecurity, hyperloop transport innovation and more
Take me there

Three Renfrewshire schools awarded ‘Model School Status’ for their dedication to

Three schools in Renfrewshire who have excelled in putting children’s social and emotional learning at the heart of all they do, have been awarded Model School Status.
Take me there

Pre-planned operation on Foxbar home recovers more than half a million 'fake Val

Police Scotland have arrested a woman and recovered more than half a million Etizolam tablets, also known as 'street Valium’, from a home in Paisley.
Take me there

Ocadolife July 2021

OCADO Life Issue 54 / July 2021
Take me there

Epidemija je pospešila vodenje z zgledom, zaupanjem in vizijo

Mehkemu aspektu vodenja, čustvom in komunikaciji se v organizacijah še vedno posveča premalo pozornosti, a brez tega v njih ne moremo vpeljati nobenih sprememb na zdrav in produktiven način.
Take me there

ZKŠTM

Cenik bar DTK
Take me there

ADMA SE PREDSTAVI - Maja Vehovec: "Ničesar za nazaj ne bi zamenjala"

Maja Vehovec: »Ničesar za nazaj ne bi zamenjala, saj me je pripeljalo do točke, kjer sem zdaj«
Take me there

Finalistka izbora ADMA odličnost 2021: Sara Zupančič #intervju

Sara Zupančič: »Za uvrstitev sem neizmerno hvaležna. Daje mi potrditev, da sem na pravi poti.«
Take me there

Finalistka izbora ADMA odličnost 2021: Manuela Repek #intervju

Manuela Repek: »To je veliko, zelo veliko priznanje za moje delo v ozadju«
Take me there

Finalistka izbora ADMA odličnost 2021: Judita Rigler #intervju

Judita Rigler: »Neizmerno sem vesela, da so bili prepoznani moja samoiniciativa, trud in delo«
Take me there

Suzi Asfour predstavlja knjižni prvenec Poletela

Suzi Asfour je pandemijo uporabila za ustvarjanje, ki ji je blizu – pisanje. Nastala je knjiga, ki ni samo njena iskrena izpoved, temveč je enciklopedija duše, notranjega miru in vrelca življenja.
Take me there

Tech-Exec – Issue 03

Featuring SOM’s Rob DeMillo, Viritech’s hydrogen-powered hypercar, Amelia and the AI-driven hybrid workforce, digital leadership with Rob Thurner and more
Take me there

Revija Varčujem z energijo, št. 77, junij 2021

Brezplačen energetski Svetovalec Varčujem z energijo vam predstavlja koristne, inovativne načine varčevanje energije - kako prihraniti in kje iskati vzroke prevelike porabe energije v hiši, stanovanju
Take me there

Zaradi mladih sem pogumna

Moja ključna naloga in poslanstvo je, da gradimo na mladih, se povezujemo z njimi, jih motiviramo, da se razvijajo in se opolnomočijo za vodenje, da so pogumni in verjamejo vase.
Take me there

Toronto Sportsmen’s Show to celebrate 75th year

The Toronto Sportsmen's Show is set to return for a 75th year of celebrating hunting, fishing, and everything outdoors.
Take me there

Delo na daljavo – nova definicija dela

Epidemija je spremembam, ki so bile posledica tehnološkega razvoja, dala pospešek in dokazala, da je, ko je to nujno, mogoče delati na daljavo kjerkoli. To pa od ljudi terja posebne kompetence.
Take me there

Prihodnost dela: kaj bo prinesla na področju kompetenc in poklicev

Napoved za leto 2030: 375 milijonov delavcev bo zaradi avtomatizacije prisiljenih k poklicni prekvalifikaciji. Dejstvo je torej, da bodo v prihodnosti za delovna mesta iskali drugačne kompetence.
Take me there

Gregor Koštomaj: »Če bi se še enkrat rodil, bi izbral prav takšno življenje«

Gregor Koštomaj je glavni trener slovenske moške ekipe za hitri disciplini, ki je do senzacionalne zmage popeljal Martina Čatra na smuku v Val d’Iseru. Pred tem je bil član štaba Ilke Štuhec ...
Take me there

Prihodnost bo pripadla tistim, ki bodo znali iz minusa narediti plus

Svet in družba se spreminjata in spreminjati se moramo tudi vodje. V covid-19 mesecih smo spoznali, kako pomembni so povezanost, sodelovanje in gradnja zaupanja ter iskanje plusov namesto minusov.
Take me there

Pa jo imamo! Ste že prelistali revijo ADMA za junij 2021?

Izšla je revija ADMA junij 2021!
Take me there

Junij 2021

To pot smo polni skrivnosti. Iskali smo jih na Zemlji, pa tudi onkraj nam znanega okolja, tam, kamor je dovoljeno vstopiti le izbrancem. Raziskovanje je bilo uspešno, zato vas z veseljem vabimo na prvi polet s človeško posadko v vesolje in na »potapljanje« v skrivnostni svet barv.
Take me there

Seat Preferences Guide

We are circulating this brochure containing information on the different departments to help you select your first seat preferences.
Take me there

CA Magazine June 2021

Business must embrace a new remit. Natalie Campbell and Mindy Lubber share the lessons of careers spent advocating for purpose, planet and profit. Plus, meet the CAs ensuring fashion bounces back.
Take me there

June 2021

Porsche Post June Issue
Take me there

June 2021

IR-box roundup: Mesa/Boogie, Two Notes, Boss, Universal Audio. Interviews: Julian Lage, Harakiri for the Sky, Israel Nash. DIY pedalboard power. Reviews: Dunlop, Epiphone, Jam & more.
Take me there

Digital Press - Gig Advice Vol. 2

From dialing tones to learning tunes and staying inspired—10 reads penned by pros.
Take me there

Citizen News


Take me there

Ocadolife June 2021

OCADO Life Issue 53 / June 2021
Take me there